26/6/10

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔIKΟ PATRIA

-Τι απαντάτε σε εκείνους που λένε ότι συσπειρώνετε έναν «αχταρμά» πολιτών με κοινό σημείο αναφοράς έναν επιφανειακό και ευκαιριακό πατριωτισμό;

Η πρόσκληση για ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο έχει ήδη διατυπωθεί.
Χτίζουμε , ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.
Στόχος μας, η αναζήτηση μιας δυναμικής συνθετικής έκφρασης προσαρμοσμένης με τις κυρίαρχες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Mιλάμε με στελέχη από όλα τα κόμματα και ανταλλάσουμε απόψεις. Βρισκόμαστε σε επαφή ,με τις πατριωτικές δυνάμεις στην Κύπρο. Χτίζουμε την διεθνή διάσταση της πάλης κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Επιδίωξή μας, ένα πλειοψηφικό ρεύμα δράσης και ανατροπής, στη βάση ενός επεξεργασμένου προγράμματος αλλαγών που θα είναι ικανό να δρομολογήσει τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτήν που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό. Καλούμε , κάθε πολίτη, κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα, να πάρει μέρος σ αυτόν τον αγώνα αποφασιστικά, ασυμβίβαστα, ενωτικά, για την υπεράσπιση της πατρίδας, για την άμεση ακύρωση των σχεδίων της πολιτικής και εθνικής υποταγής, για να μπει ο τόπος σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του πολιτικού συστήματος της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΚΑΡΤΕΛΟΚΡΑΤΙΑΣ που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση.
Λέμε, όχι στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, όχι στην Ανοικτή Κοινωνία, όχι στον Νέο-πατριωτισμό και τον Νέο-ραγιαδισμό. Καλούμε , κάθε πολίτη, κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα να συμμετάσχει σε ένα Κοινωνικό Κίνημα, κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, ενάντια στη Χούντα των Τραπεζιτών, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη του "περιούσιου λαού" , των «Αγορών» και των «Επενδυτών» .
Ακολουθούμε το Τρίπτυχο, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΑΡΤΗΣΙΑ -ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μέσα στους πρώτους μήνες του 2010, ζήσαμε την μεθοδευμένη χρεωκοπία της χώρας, από την ίδια την κυβέρνηση της, σε συνεργασία με τον Σόρος και την Goldman Sahs, την πλήρη κατάργηση των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, τη φτώχεια, τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας για χρέη, τις δολοφονίες γερόντων από τους Παπανδρέλληνες, το κλείσιμο μαγαζιών και επιχειρήσεων, και ταυτόχρονα την παραχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου στην Τουρκία, την δρομολόγηση της συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, με Αμερικάνους και Τούρκους, την ανακοίνωση της επιστροφής των δολοφόνων της ΣΝΟΦ, εν δόξη την τιμή στην Ελλάδα, την υιοθέτηση του όρου Βόρια Μακεδονία , τον χαρακτηρισμό της συνθήκης της Λωζάνης ως ξεπερασμένης, και την επίσπευση του εκτουρκισμού της Κύπρου.
Πάνω σε αυτή την πραγματικότητα, συσπειρώνεται ο…. «αχταρμάς πολιτών, με τον επιφανειακό και ευκαιριακό πατριωτισμό».
Μετά την μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσης στο President και τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τον λαθρονόμο , έπεσε πανικός στην Ψωρο-ελίτ, καθώς η ενωτική και συνθετική πρόταση, της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, «δεν μας χωρίζει το παρελθόν , μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα », έβρισκε ανταπόκριση. Αμέσως , ορισμένοι γνήσιοι «εθνικιστές», και μαρξιστές «Πατριώτες» , ανέλαβαν εργολαβικά, να δημιουργήσουν ρήγματα στην ενιαία δράση των Ελλήνων. Οι περισσότεροι είναι βαλτοί. Οι «επαγγελματίες» δουλεύουν πρώτα από όλα για τον μισθό τους. Αυτοί μιλάνε για «Αχταρμά». Τα συμβόλαια και οι αντιπαροχές γίνονται αντιληπτά από τον κόσμο, που καταλαβαίνει την συμβολή των « χορηγών» στην πολυδιάσπαση, και τον ρόλο του «περιθωρίου».Εμείς μιλάμε με τους πολίτες.Το περιθώριο και η μιζέρια του δεν μας απασχολούν.

-Οι αυθόρμητες κινήσεις πολιτών είναι το φαινόμενο της εποχής μας. Παντού ξεφυτρώνουν πόλοι αντίδρασης, που ζητούν πίσω τη ζωή που είχαν κάποτε. Πόσο αυθόρμητη είναι η δική σας αντίδραση; Δεν προέρχεστε και από παρθενογένεση.

Ο προ-προ πάππος μου Δημήτριος Χατζάρας, σκοτώθηκε στην Έξοδο του Μεσολογγίου. Ο προπάππος μου Αλέξανδρος Χατζάρας πολέμησε ανδραγάθησε και τραυματίστηκε στα Πέντε Πηγάδια. Ο παππούς πολέμησε 9 χρόνια, (12-13, Α.Παγκόσμιος , Μικρα Ασία), και το ΚΚΕ τον πήρε όμηρο στην υποχώρηση από την Αθήνα, το 44.Ο πατέρας μου ήταν στην Αντίσταση και πολέμησε στου Μακρυγιάννη. Από αυτούς «προέρχομαι». Από τον Περικλή Γιαννόπουλο προέρχομαι. Από έναν λαό, που ξέρει να μάχεται για την Ελευθερία του. Έναν λαό που γαλουχήθηκε με το μήνυμα του Ρήγα. «Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη ζωή».Με το σύνθημα το 21. Ελευθερία ή Θάνατος. Είμαι δηλαδή και εγώ, ένας Έλληνας, που κάνει αυτό που μπορεί για την ΠΑΤΡΙΔΑ.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι μια αυτόφωτη και αυτοφυής, λαϊκή πρωτοβουλία, του Ανωνύμου του Έλληνος. Είναι μια ενωτική κίνηση Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, εναντίον των διεθνών Κέντρων, που επιδιώκουν την εξαφάνιση της ελληνικότητας, που αγωνίζεται , για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας ,της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.
Τα πρώτα βήματα αυτής της πρωτοβουλίας , έγιναν με το κίνημα συμπαράστασης στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, και με την αντίσταση στην «επικοινωνιακή χορογραφία» των Δεμβριανών του 2008. Η διαδήλωση κατά της Δραγώνα, ήταν η πρώτη ενωτική -συνθετική παρουσία μας στους δρόμους.

-Η δράση σας μέσα από την «Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας» σας τοποθετεί, θέλετε δεν θέλετε, στον πατριωτικό χώρο. Προερχόμενος από την αριστερά, φέρατε κάποιον κόσμο αλλά και πήρατε κόσμο από άλλες «Επιτροπές». Ποια είναι η γνώμη σας για τον χώρο αυτό; Εσείς πώς τον αντιλαμβάνεσθε;

Δεν σας καταλαβαίνω. Θα μπορούσαμε να είμαστε με τον «χώρο των Εφιαλτών»; Υπάρχει μόνο πατριωτικός χώρος, από τη μια πλευρά , και οι συνεργάτες και τα φερέφωνα, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης από την άλλη. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Προερχόμαστε από τον λαό και εκφράζουμε τις ανάγκες της πλειοψηφίας του .Είμαστε υπερκομματικοί, με την δική μας ξεκάθαρη ιδεολογική θέση , και στηλιτεύουμε τους τραπεζίτες-επενδυτές και την Νέα Τάξη πραγμάτων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και τις ηγεσίες των κομμάτων που υπηρετούν αυτές τις πολιτικές.
Είμαστε υπερκομματικοί, γιατί καταγγέλλουμε το κομματικό προσωπικό και τις ηγεσίες, που δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων , ή που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση , τους εργολάβους-εκδότες-καναλάρχες που βρίσκονται πίσω από τους πολιτικούς, και στηρίζουν μία κυβέρνηση σφετεριστών της λαϊκής εντολής ,και παραπλανούν τον λαό με στημένες ειδήσεις. Στηλιτεύουμε και τις ηγεσίες των συνδικάτων που έγιναν «υπάλληλοι» των κομμάτων τους .
Η Πατρίδα, είναι το Οχυρό του Έθνους. Στον Παγκόσμιο Ανταγωνισμό θα νικήσουμε ενωμένοι σαν ΕΘΝΟΣ. Πατρίδα είναι το Σύνταγμα. Η λαϊκή Κυριαρχία. Οι δικοί μας Νόμοι. Τα σύνορα προστατεύουν τη ζωή, την περιουσία μας και το μέλλον μας. Η παγκόσμια Χούντα για να αλώσει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, χρησιμοποιεί Έλληνες, πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που έχουν διεισδύσει στα κόμματα και στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, και τα ΜΜΕ. Οι πράκτορες που έχουν καταλάβει την εξουσία τη χρησιμοποιήσουν σε βάρος του ελληνικού λαού. Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα . Από το 1950 και μέχρι σήμερα, οι Αμερικανοί διορίζουν τις κυβερνήσεις μας. Πριν τις διόριζε το Λονδίνο. Το ψευτοδίλημμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Αριστερά, είναι στημένο . Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Απλά ο Έλληνας ψηφοφόρος ζει με την ψευδαίσθηση οτι «εκλέγει» την κυβέρνησή του. Την κυβέρνηση των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, της Μπίλντερμπεργκ, της Τραιλάτεραλ, της Μοσαντ, της CIA και του πενταγώνου . Η εξάρτηση, είναι το κυρίαρχο πρόβλημα. Και η Εθνική Ανεξαρτησία, με την ανάδειξη μιας νέας Εθνικής Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων, η λύση.

-Τόσο εσείς όσο και μεγάλη μερίδα της κοινωνίας απαξιώνετε τους πολιτικούς συλλήβδην. Δηλαδή στους πολιτικούς δεν υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν; Στο ΛΑ.Ο.Σ. π.χ., ένα πατριωτικό κόμμα, δεν υπάρχουν στοιχεία εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν στο μέλλον τους Έλληνες;

Κάνετε λάθος. Η συλλήβδην απαξίωση των πολιτικών, γίνεται από την ντόπια Ψωρο-ελίτ, που προωθεί, το κόμμα της «εταιρικής ευθύνης», και τον «Δασκαλόπουλο» σαν «νέο Παπαδόπουλο». Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, η οργή των πολιτών στρέφεται κατά των κομμάτων και των πολιτικών (91%), και μόνο το 25% είναι οργισμένο με τους επιχειρηματίες. Επομένως« ήρθε η ώρα των ανίκανων επιχειρηματιών». Το 91% των ερωτηθέντων, δεν ζητούν την φυλάκιση των επιχειρηματιών που δωροδόκησαν τους πολιτικούς , και που εισέπραξαν την μερίδα του λέοντος. Η επιχείρηση εξελίσσεται ομαλά. Ο αποδιοπομπαίος τράγος βρέθηκε .Αντί η οργή της κοινής γνώμης να στρέφεται κατά των τραπεζιτών και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά, εναντίον των πολιτικών υπαλλήλων τους.
Το Κόμμα της «Εταιρικής Ευθύνης», της χούντας των τραπεζιτών, βρίσκεται αντιμέτωπο με το 25% μόνο. Η κριτική μου, στρέφεται κατά της ανίκανης και κρατικοδίαιτης ελληνικής Ψωρο-ελίτ, που προσλαμβάνει το πολιτικό της προσωπικό.
Στα κόμματα, υπάρχουν οριζόντιες κοινοβουλευτικές ομάδες, του Λάτση, του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη, του Κόκκαλη, της Siemens, της αμερικανικής πρεσβείας κλπ. Αυτοί είναι οι χορηγοί και οι σκηνοθέτες. Οι πολιτικοί, είτε απαξιώνονται είτε καταξιώνονται από τις πράξεις τους και όχι από τις υποσχέσεις τους . Αυτοί που ψήφισαν τον λαθρονόμο, για παράδειγμα, κατατάχθηκαν μόνοι τους, στην κατηγορία των ΕΦΙΑΛΤΩΝ.
Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό υπάρχουν, όπως λέτε και εσείς, στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στο μέλλον τους Έλληνες, και αναμένουμε την εκδήλωση τους και τις πρωτοβουλίες τους .
Αυτά τα «στοιχεία», υπάρχουν και στην ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ, και την Αριστερά. Το κυρίαρχο ζήτημα, είναι η αποδέσμευση τους από τα δεσμά της εξάρτησης και από τη λογική, της «στάνης» και της Κομματοκρατίας.

-Βασικό μέσο της δράσεώς σας είναι η εκπομπή σας και το κανάλι όπου εμφανίζεσθε. Αυτό θυμίζει λίγο Καρατζαφέρη. Τελικά, αγώνας χωρίς τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα;

Διαφωνώ με την ερώτηση. Το «Δελτίο των 11», είναι ένα αναλυτικό δελτίο ειδήσεων. Μεταδίδω και σχολιάζω ειδήσεις. Και στο μέτρο που μου είναι δυνατό, προσπαθώ να αποκωδικοποιώ, τα «επικοινωνιακά» κόλπα, της εικονικής διακυβέρνησης. Άλλο επικοινωνία και άλλο ενημέρωση. Ούτε το «Δελτίο των 11», ούτε πολύ περισσότερο, ο BLUE SKY, συνδέονται με την πολιτική μου δραστηριότητα.
Μου έβαλαν χειροπέδες για πρώτη φορά το 1973 στη Νομική, επειδή ζητούσα Δημοκρατία και πάλι πρόσφατα, η Χούντα του ΠΑΣΟΚ, επειδή διαδήλωνα κατά της ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ από το ΔΝΤ. Αγωνίζομαι για τις ιδέες μου και τα ιδανικά μου από το 1973. Έχω 37 χρόνια κοινωνικής συμμετοχής. Ο πολιτικός αγώνας δεν γίνεται από την τηλεόραση. Γίνεται σπίτι με σπίτι. Πρόσωπο με πρόσωπο.


-Κάποιοι σας βλέπουν ως ηγετική μορφή ενός νέου, υπερκομματικού πατριωτικού κινήματος. Άκουσα μάλιστα έναν γνωστό μου να σας αποκαλεί χαριτολογώντας, «Κομαντάντε Τσε Χατζάρα». Σκέπτεσθε να πολιτευθείτε κ. Χατζάρα;

Πουθενά δεν είναι γραμμένο, ότι οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, πρέπει να λέγονται, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής , να προέρχονται από «τζάκια». Πουθενά δεν είναι γραμμένο, ότι οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, πρέπει να ανήκουν σε ΣΤΟΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ και ΛΕΣΧΕΣ, και να έχουν «προέγκριση»,από τους «εργολάβους» , τους «εκδότες» και την Πρεσβεία.
Δεν είμαι «ηγετική μορφή» κανενός πράγματος. Στρατιώτης είμαι.

Δεν «πολιτεύτηκα» το 1989, ούτε το 2007, ούτε το 2009, διότι έχω τους δικούς μου όρους και προϋποθέσεις. Άλλο εκπρόσωπος του κυρίαρχου ΛΑΟΥ, και άλλο φερέφωνο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η «δόξα», ούτε ο «μισθός». Σαν αγωνιστής του Παλλαϊκού Πατριωτικού Μετώπου, θα κάνω και εγώ ό,τι είναι αναγκαίο, για τη Νίκη του ελληνικού λαού .
Χαριτωμένο το «Κομαντάντε Τσε Χατζάρας». Λέτε ότι θα με «φάνε» οι αμερικάνοι; Αλλά ξέρετε, ο Τσε είχε όπλα, και εγώ είμαι άοπλος. Είναι κολοσσιαία η διαφορά.

-Ανήκετε κι εσείς στη λεγόμενη «Γενιά του Πολυτεχνείου». Τι απέγινε αυτή η γενιά; Μήπως πεθαίνει άδοξα, μαζί με την μεταπολίτευση;

Η «Γενιά του Πολυτεχνείου», είμαστε τα παιδιά που μεγαλώσαμε, με τα ιδανικά της Δημοκρατίας, και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Αγωνιστήκαμε για μια Ελλάδα κυρίαρχη, και Εθνικά Υπερήφανη. Μεγαλώσαμε με το σύνθημα «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Σήμερα παλεύουμε για τα ίδια ιδανικά και τους ίδιους στόχους. Επομένως , στα 50 μας, είμαστε ακόμα εδώ. Εκείνοι, που αντάλλαξαν, ιδέες, οράματα και ιδανικά με μετοχές και δομημένα ομόλογα, σάπισαν και σαπίζουν. Πέθαναν πράγματι άδοξα. Ας τους κρίνουν, οι χορηγοί, ο Σόρος, η πρεσβεία,
η Λέσχη τους, και ο….Θεός τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευγε κε. Χατζαρα! Ως Ελλην μονιμος κατοικος εξωτερικου παρακολουθω μεσω διαδικτυου το Δελτιο των 11. Ευελπιστω οτι οι απανταχου Ελληνες αντιλαμβανονται την σοβαροτητα της καταστασεως εις την οποιαν εχει επελθει η Πατρις και το Εθνος την οποιαν εκθετετε εις την εκπομπη σας. Εαν δεν αναλαβωμεν τας ευθυνας μας αγωμεν προς νεα περιοδο 400 ετων δουλειας

Ανώνυμος είπε...

Σ.Χατζάρα

Λέτε σαν ιδέα να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στα γραφεία των προδοτών αντι να μπούμε στην βουλή. Εγώ λέω να κάνουμε κάτι ακόμα πιο μαγκιόρικο που θα κλάσουν οι τραπεζίτες του εσωτερικού-εξωτερικού και οι δανειστές.Να δώσουμε το "κακό" παράδειγμε σε όλο τον πλανήτη.
Να πάμε να κάνουμε κατάληψη στο νομισματοκοπείο και να μοιράζουμε λεφτά σε όλους εκτός από τους έχοντες.Με τα χαρτάκια δεν κυβερνάνε χωρίς να κάνουν τίποτα παραγωγικό? Τέτοια να παράγουμε κι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΑΖΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ...ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑ!

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΔΕΙΤΕ ΒιΝΤΕΟ

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.
Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Χτες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα. Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!
Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.


Αναρτήθηκε από http://egersis2.blogspot.com/2010/06/blog-post_3516.html

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...