23/6/10

Η Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επελαύνει

Η Τεράστια ανοησία του Αβερελ παπα-Εβραίου

«Θέλουμε αγορές που να υπηρετούν το λαό, καθιστώντας την παγκοσμιοποίηση πιο ανθρώπινη».

του Σπύρου Χατζάρα

Ο Αβάπτιστος παπα-Εβραίου (Παπανδρέου) κατά την ομιλία του, με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο των διεθνών κινημάτων και οργανισμών στο σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο κόσμο, καθώς και στην ευθύνη τους για τη διαμόρφωση μιας πιο ανθρώπινης παγκοσμιοποίησης. Με αφετηρία την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα, υπογράμμισε την ανάγκη «διαρκούς εμβάθυνσης της παγκόσμιας συνεργασίας, με στόχο την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης στη βάση των κοινών, θεμελιωδών αξιών της δημοκρατίας, της ισότητας και της αλληλεγγύης».
Σε τηλεδιάσκεψη στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), που έγινε στο Βανκούβερ του Καναδά ,ζήτησε την επιβολή φόρων στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές των τραπεζών , και υπογράμμισε: «Θέλουμε αγορές που να υπηρετούν το λαό, καθιστώντας την παγκοσμιοποίηση πιο ανθρώπινη».

«Αγορές που να υπηρετούν το λαό».Πρόκειται για τη μεγαλύτερη (σοσιαληστρική) βλακεία που λέχθηκε μετά την Πομπαδούρ. Ο σοσιαλ-φιλελευθερισμός, φθάνει πια στα όρια του κρετινισμού. «Θέλουμε» δηλαδή τους τοκογλύφους να κάνουν ποδόλουτρο στο θύματα τους. Να δωρίσουν την μισή τους περιουσία στους φτωχούς
Όπως ο Γκέιτς και ο Μπάφετ.
Αντέγραψαν και το σύνθημα της «Άνοιξη της Πράγας» που δίδαξε στον Αλεξάντερ Ντούμπτσεκ , το Tavistock, «Σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο», και το έκαναν «πιο ανθρώπινη παγκοσμιοποίηση».Κουραφέξαλα.
Ούτε οι αγορές μπορεί να υπηρετούν τον πολίτη, ούτε η παγκοσμιοποίηση μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινη.
Το μόνο σίγουρο είναι η παγκόσμια φτώχεια και δυστυχία, η πείνα και ο θάνατος που μας φέρνει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της Χούντας ων Αγορών, την οποία σπρώχνει ο πλασιέ της Χούντας.
Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Jean Claude Trichet μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε «το ανάλογο μίας δημοσιονομικής ομοσπονδίας» που θα διευρύνει τις δυνάμεις της Κομισιόν και των χωρών μελών ώστε να παρεμβαίνουν σε μία χώρα της οποίας τα δημοσιονομικά δημιουργούν κινδύνους αποσταθεροποίησης της Ευρωζώνης και για όλο το σύστημα.
Η Παγκόσμια Χούντα επελαύνει

YΓ.Οι καταρρεύσεις τραπεζικών ιδρυμάτων στις ΗΠΑ έως το 2014 αναμένεται να κοστίσουν 60 δισ. δολ. στα ταμεία της FDIC. "Οι τραπεζικές καταρρεύσεις θα κορυφωθούν αυτό το έτος, ενώ από το επόμενο έτος θα αρχίσουν να μειώνονται καθώς η τραπεζική βιομηχανία συνεχίζει να ανακάμπτει, ωστόσο διατηρούνται οι αβεβαιότητες για το μέλλον", δήλωσε η πρόεδρος της FDIC, Sheila Bair.

9 σχόλια:

Penny Kondea είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Penny Kondea είπε...

Χατζάρα, που είναι το σχόλιο που σου έστειλα πριν από αυτό που εμφάνισες?? Για δείξ' το στον κόσμο!!!
Αυτό που έχεις αναρτήσει παραπάνω είναι το δεύτερο σχόλιό μου. Δημοσίευσε το πρώτο, που σου είχα στείλει και μην κάνεις το κορόϊδο!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

μην ξεχασετε να ψηφισετε τον κακλαμανη,για το καλο που σας κανει!

Αυξάνονται τα θύματα ληστείας που φοράνε χρυσές αλυσίδες και κοσμήματα.Στην οδό Κεφαλληνίας και Πατησίων στην Κυψέλη δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα και της άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα λαιμού, ενώ στην ίδια περιοχή στην οδό Λέσβου και Σικίνου άγνωστος άρπαξε την τσάντα 45χρονης από τη Βουλγαρία με λίγα χρήματα και έγγραφα

newsit

Ανώνυμος είπε...

KAΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ,ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Συλλήψεις 55 παράνομων λαθρομεταναστών στο Αγαθονήσι

55 παράνομους λαθρομετανάστες κατάφεραν να συλλάβουν άνδρες του Λιμενικού ανοιχτά του Αγαθονησίου.

Οι συνολικά 55 λαθρομετανάστες επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος και έγιναν αντιληπτοί από ένα Λετονικό ελικόπτερο, το οποίο συμμετέχει στην επιχείρηση φύλαξης θαλασσίων συνόρων του Οργανισμού FRONTEX.

Λίγο αργότερα στο σημείο που εντοπίστηκε το φουσκωτό έσπευσε ένα Λετονικό περιπολικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν άνδρες του Λιμενικού της Πάτμου.

Οι παράνομοι λαθρομετανάστες περισυλλέγησαν και οδηγήθηκαν στο Λιμάνι του Αγαθονησίου.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/55.html

Ανώνυμος είπε...

O γνωστός πια Λέο έχε και την Βρετανική υπηκοότητα γιαυτό και δεν πήγε φαντάρος.

Όμως στο 'Αβέρωφ' ανέβηκε παρότι δεν ήθελε να υπηρετήσει τον Ελληνικό στρατό.

Από παντού ανοιχτός είναι ο Πατίτσας αλλά προφανώς και δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει...
O γνωστός πια Λέο έχε και την Βρετανική υπηκοότητα γιαυτό και δεν πήγε φαντάρος.

Όμως στο 'Αβέρωφ' ανέβηκε παρότι δεν ήθελε να υπηρετήσει τον Ελληνικό στρατό.

Από παντού ανοιχτός είναι ο Πατίτσας αλλά προφανώς και δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει...
O γνωστός πια Λέο έχε και την Βρετανική υπηκοότητα γιαυτό και δεν πήγε φαντάρος.

Όμως στο 'Αβέρωφ' ανέβηκε παρότι δεν ήθελε να υπηρετήσει τον Ελληνικό στρατό.

Από παντού ανοιχτός είναι ο Πατίτσας αλλά προφανώς και δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει...
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5489.html

Penny Kondea είπε...

Να αναρτήσεις τα σχόλια όπως σου τα εκθέτω Χατζάρα, μην κάνεις το κορόϊδο και μην λογοκρίνεις γιατί δεν έχει νόημα. Ούτως ή άλλως θα τα δεις αλλού δημοσιευμένα, όπως και τις φωτογραφίες σου. Δεν τα γλιτώνεις!!! Είπαμε, η κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχουν όρια κι εσύ τα ξεπέρασες!!
Στο κάτω - κάτω πρέπει να μάθει ο κόσμος τί κουμάσι είσαι αφού σκοπεύεις να διεκδικήσεις και την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές, έτσι δεν είναι??

Ανώνυμος είπε...

Την αβάπτιστη αδελφή του τώρα την λένε Σοφία αλλά το κανονικό της ήταν Γκέηλ !

"Εχω την εντύπωση ότι η αποκάλυψη αυτή του Γ. Λακόπουλου συνιστά τη σημαντικότερη εισφορά στη μελέτη του φαινομένου Γιώργος. Νομίζω επίσης ότι στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ πάει πολύ το Τζέφρι• και κάτι μου λέει ότι θα του κολλήσει... Το πιο πάνω έτος (1959) βαφτίστηκε με τον ορθόδοξο τρόπο και η Σοφία που μέχρι τότε την αποκαλούσαν Γκέηλ!!"

http://enantion-olwn.blogspot.com/2009/02/blog-post_2655.html

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να διατηρούμε και για αυτόν το αβάπτιστο σοβαρές αμφιβολίες αν το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος...


Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».
Ο Νικόλαος Παπανδρεου,
Αδελφός του πρωθυπουργου Γ.Παπανδρεου,
αυτοπεριγράφεται

«Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».
Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της Αθήνας
Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ. ΚΑΨΑΛΗΣ
Στο πάλαι ποτέ κέντρο του Κλεινόν και ιοστεφούς άστεως, δεν μένουν Έλληνες
Πούλησαν τα σπίτια κι έφυγαν προς τα προάστια. Όσοι απέμειναν, είναι ελεύθεροι πολιορκημένοι. Έχουν κάνει τα σπίτια τους φυλακές και βγαίνουν με τον φόβο για ν’ αγοράσουν τα απαραίτητα και πάλι στο κελί διαμέρισμα. Τα στενά γύρω από την Ομόνοια, είναι δρόμοι του εγκλήματος, των ναρκωτικών και της πορνείας. Μίας πορνείας πάμφθηνης, αλλά άκρως επικίνδυνης. Ποιος τολμάει να περάσει από τη Σοφοκλέους, ακόμη και την ημέρα; Οι ταξιτζήδες βάζουν ασφάλεια στις πόρτες, όταν τολμήσουν να το κάνουν.
Καθόμουν μ’ έναν φίλο χθες το μεσημέρι σε καφετέρια κοντά στην Ομόνοια. Δέκα πρεζάκηδες και άλλοι τόσοι ζητιάνοι, μας ενόχλησαν. Θλίβεται η ψυχή σου να βλέπεις νέους και νέες να τους έχει ερειπώσει η πρέζα. Θα πουν πολλοί και με το δίκιο τους: Άρρωστα παιδιά είναι.
Συμφωνώ. Αλλά με την επαιτεία, βρίσκουν τη γιατρειά τους; Ασφαλώς όχι. Γιατί, όμως, να είναι εγκαταλελειμμένα έρμαια των ναρκεμπόρων. Είναι εικόνα ιστορικού κέντρου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας αυτή που βλέπουμε καθημερινά;
Άκουγα χθες από την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη να μιλάει για την ποιοτική ανάπλαση των δρόμων και των πλατειών της Αθήνας. Τι έγινε που αναπλάσθηκε η Πλατεία Ομονοίας δύο – τρεις φορές;
Μπορεί να καθίσει κανένας Έλληνας ή τουρίστας; Ας τολμήσει κάποιος κυβερνητικός να περάσει – όχι να σταθεί – το βράδυ από την Ομόνοια.
Λυπάμαι κι αυτούς που έχουν καταστήματα, αλλά και τους θαυμάζω συγχρόνως, που επιμένουν να παραμένουν στην εμπόλεμη ζώνη. Ντρέπομαι με ό,τι βλέπω καθημερινά στο Κέντρο της ΑΘήνας, γιατί είμαι αναγκασμένος, λόγω της δουλειάς μου, να βρίσκομαι εκεί.
Καλά τα σχέδιά σας, κυρία Μπιρμπίλη. Αλλά δεν θα μπορεί να χαρεί κανείς, Αθηναίος ή επισκέπτης, αυτή την πόλη, γιατί θα λαθρομεταναστοκρατείται. Έτσι, θα είναι δώρο άδωρο και τζάμπα θα ξοδεύουμε.
Κοιτάξτε εκεί στην Κυβέρνηση, να κάνετε άλλες αναπλάσεις και πρωτίστως στην πολιτική σας. Σκεφθείτε και λίγο τους Έλληνες, ενδιαφερθείτε για τους Έλληνες Αθηναίους. Φροντίστε να προετοιμασθείτε για την διαχείριση της κοινωνικής κρίσης που έρχεται και θα είναι χειρότερη από την οικονομική.
Τι θα γίνει μ’ αυτή την λαθροξενούρα, τώρα που θα κόψει η λόρδα; Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της ΑΘήνας θα κάνουν ηρωική έξοδο. Δεν θα μείνουν μέσα στα ιδιόκτητα κελιά να πεθάνουν σαν τα ποντίκια.
Αλλά και οι υπόλοιποι, δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια να μας φάει ο πεινασμένος λαθρομετανάστης. Βέβαια, δεν θα έχετε καλύτερη τύχη κι εσείς που μας φέρατε σ’ αυτό το εθνικό χάλι. Αρκετά κράτησε η εισβολή των αγρίων και η ανοχή των ήμερων.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...