3/5/14

25 Μαΐου ραντεβού με την Ανεξαρτησία

Δεν είναι ευρω-βυζιόν. Είναι εκλογές

Το δίλλημα των επικείμενων ευρωεκλογών, για τον Έλληνα ψηφοφόρος είναι :

Μια Ολιγαρχική Ευρώπη στην οποία θα κάνει κουμάντο η Σιδηρά Καγκελάριος (Eisenkanzlerin) κα Μέρκελ, ή μια Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας, στην οποία όλα τα κράτη που συμμετέχουν θα αποτελούν ισότιμα και ανεξάρτητα μέλη.

Αυτό θα ψηφίσει ο καθένας μας.
Περισσότερη Ευρώπη, περισσότερη λιτότητα, περισσότερους φόρους, περισσότερη φτώχεια, περισσότερες αυτοκτονίες, περισσότερα Τζαμιά και λαθρομετανάστες , περισσότερο έλεγχος από τη χούντα των Βρυξελλών Φραγκφούρτης ή Περισσότερη Δημοκρατία, περισσότερο έλεγχο των συνόρων μας, περισσότερο έλεγχο των νόμων μας, του και του προϋπολογισμού μας. Δηλαδή περισσότερη Ελλάδα.

Η περισσότερη Ευρώπη που σας πουλάνε ο φον Αντωνάκης και η βρομική Ποταμιά σημαίνει περισσότερη Τουρκία και λιγότερη Θράκη για την οποία τρέχει σενάριο Κοσσόβου. Η προοδευτική Ευρώπη της Ελιάς σημαίνει περισσότερη ανεργία και φτώχεια.

Ψηφίζοντας Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ξεπουλάτε τη Μακεδονία στον Γκρουέφσκι, αφού ο προέδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Τζότζεφ Daul, και η Δωροθέα Μέρκελ μιλούν για τη Μακεδονία του Γκρουέφσκι, ενω η ΝΔ κατηγορεί στο εσωτερικό τον ειλικρινή υποψηφιο του ΣΥΡΙΖΑ του Freedom House, του Σόρος και κ. Στέλιο Κούλογλου για το ίδιο πράγμα.

Η ψήφος για την Εθνική Ανεξαρτησία θα φέρει Δημοκρατία , Ανάπτυξη και Σεισάχθεια .
Η Ευρωατλαντική Χούντα των τέκνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών θα πέσει με την ψήφο μας.
Ο ευρωσκεπτικισμός καλπάζει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης πλην των καθυστερημένων πνευματικά και πολιτικά. Και την έχουν πάρει χαμπάρι.

 Ο Βενιζέλος ουρλιάζει ότι μια αποτυχία της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές «θα δημιουργήσει πρόβλημα για τις ισορροπίες, τον προσανατολισμό και την αντοχή της κυβέρνησης και της εθνικής στρατηγικής». Η τελευταία δημοσκόπηση πάντως του δίνει 2,5%.

Ο ΔΟΛιος κ. Καρακούσης στο «Βήμα» της Κυριακής γράφει ότι η ΝΔ θα υποστεί ήττα αντίστοιχη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012. Η δημοσκόπηση της Κυριακής , δίνει στη ΝΔ 18,1%.

ΥΓ. Α! Ραγδαία είναι η άνοδος του ΛΑΟΣ. Προχθές του έδιναν 0,5%. Τώρα λένε 1,7%. Δεν ξανάγινε. Σε επτά ημέρες τριπλασιασμός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TON ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ,ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Στη σημερινή Ρωσία, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Ο Πούτιν δείχνει ότι δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την ορθοδοξία και πυροδοτεί το φόβο και το μίσος.Η υποστήριξή που προσέφερε στον Άσαντ στη Συρία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Άσαντ προστατεύει την Ορθοδοξία στη Συρία. Επιπλέον, ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ως εκ τούτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό

Ανώνυμος είπε...

http://pyrikafstosellada.net/

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα κυριε Σπυρο, αν πιστευετε οτι ο κωλοτουμπας ειναι πατριωτης, τι να σας πω......Ελπιζω ουτε 0.5% να μην παρει, να εξαφανιστει απο προσωπου πολιτικης. Το χαρτζηλικι της επιδοτησης ειναι αλλωστε το μονο που τον ενδιαφερει σ' αυτο το σημειο, γιατι δεν πιστευω οτι εχει την εντυπωση πως θα βγαλει ευρωβουλευτη καθως και το να μπορεσει να διαπραγματευθει την επανοδο του στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα φτιαχτει σε αντικατασταση της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

προς τον ανωνυμο του "Σάβ Μαΐ 03, 06:17:00 μ.μ.",

του προτεινω να μελετησει την "απανθρωπια του δικαιωματος" του χρηστου γιανναρα για δει ποια ειναι η μονη αληθεια.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...