21/5/14

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ έβγαλε τα αποτελέσματα που ήθελαν

Ρε σεις μήπως ο Ηλίας είναι πρώτος;

Η Χρυσή Αυγή Καταγγέλλει «ηλεκτρονικά κατασχετήρια» ψηφοδελτίων της αλλά κάνουν ότι δεν ακούνε

Στο 1022ο Εκλογικό Τμήμα στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα, από τις 77 ψήφους της Ελληνικής Αυγής που κατέγραψε στο πρακτικό η εφορευτική επιτροπή, το υπουργείο Εσωτερικών και η SingularLogic του κ. Βγενόπουλου ανακοίνωσαν μόνο τους 36 ψήφους! ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ 41 ΨΗΦΟΥΣ!

Στο 406ο Εκλογικό Τμήμα στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα από τους 44 ψήφους που κατέγραψε στο πρακτικό η εφορευτική επιτροπή στο Υπουργείο έφθασαν οι 21! ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ 23 ΨΗΦΟΥΣ.

Στο 7520o  Εκλογικό Τμήμα στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα , έκλεψαν 10 ψήφους, στο 814ο Εκλογικό Τμήμα του 6ου έκλεψαν 7 ψήφους , στο 40ο Εκλογικό τμήμα του 4ου έκλεψαν 6 ψήφους , στο 466ο Εκλογικό τμήμα του 3ου έκλεψαν 7 ψήφους , στο 603ο Εκλογικό τμήμα του 5ου έκλεψαν 6 ψήφους , στο 908ο Εκλογικό τμήμα του 7ου έκλεψαν 4 ψήφους.

Σε 8 από τα 1112 εκλογικά τμήματα έκλεψαν 103 ψήφους. Αυτή η πρακτική ηλεκτρονικής νοθείας αναλογεί σε «εξαφάνιση» περισσότερων από 11000 ψήφων στο σύνολο των 1112 εκλογικών τμημάτων, τους οποίους πρόσθεσαν στους άλλους υποψηφίους.

Επομένως επειδή ο Καμίνης εμφανίζεται ότι ψηφίστηκε από 46.976, και ο Κασιδιάρης από 35.949 , είναι πολύ πιθανό ο Hλίας να ήταν πρώτος κι ο Βγενόπουλος να τον έβγαλε ηλεκτρονικά τέταρτο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απορια ειναι ,ενω σε καθε εκλογικη διαδικασια υπαρχουν αμφιβολιες και υποψιες για νοθεια και αλλοιωση αποτελεσματων,

γιατι ποτε κανενα κομμα της αντιπολιτευσης δεν εθεσε θεμα παρουσιας παρατηρητων απο αναλογους διεθνεις οργανισμους στις εκλογες ;

ακουμε καθε τοσο οτι π.χ παρατηρητες του οασε θα παραευρισκονται στις εκλογες τις ταδε χωρας.

γιατι δεν υπαρχουν ξενοι παρατηρητες ιδιως απο ρωσια κινα στις ελλαδικες εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

και τωρα τι γινεται? δεν τους καταμετρά ξανα η εισαγγελια για να γινει το τσεκαρισμα?

Ανώνυμος είπε...

υποτίθεται ότι εντός εβδομάδος γίνεται δεκτή η ένσταση

μπορεί να γίνει επανέλεγχος στα πρακτικά όλων των εκλογικών τμημάτων, είναι όλα γραμμένα σε χαρτιά στο πρωτοδικείο, μιλάμε για άθροιση 1200 αριθμών, σε μία ώρα γίνεται

Ανώνυμος είπε...

ωχ αυτο ειναι παρα πολυ σοβαρο ρε παιδια αν ισχυει!
καλα τελειως ανικανοι ειναι εκει στη χα δεν εχουν νομικους να αντιδρασουν, ο κοσμος τους να βγουν να φωναξουν να ουρλιαξουν για το οργιο που εγινε εναντιον τους?
τοσο ανικανοι,κοτες και δειλοι ειναι?
χειροτεροι σφαλιαρες και απο τους καρπαζοεισπρακτορες χριστιανοδεξιουληδες της πουστονουδουλας καταντησαν....