3/5/14

To μακελειό της Οδησσού και οι Αγορές

Οι Αγορές πανηγυρίζουν. Τα 5 δισ. δολάρια που επένδυσαν στην Ουκρανία για την «προώθηση της δημοκρατίας» αποδίδουν. Με 79 νεκρούς , οι αμερικανικές μετοχές κινήθηκαν χθες (ενδοσυνεδριακά) σε νέα ιστορικά υψηλά.
Η ψευτοκυβέρνηση των ανδρεικέλων του Κιέβου έκανε μια «επιχείρηση αποκατάστασης της τάξης», αφου  η μανδάμ Κριστίν του «Ταμείου» ανακοίνωσε πως αν ο Τσουτσούνοφ, ο Πέρο Γκαργκίλλ και ο σαιεντολόγος, «απολέσουν τον ουσιαστικό έλεγχο της Ανατολής , το πρόγραμμα οικονομικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία θα τροποποιηθεί», διότι οι τσιφουτ-τσιφούτ χωρίς ενέχυρο λεφτά δεν δίδουν.
Έτσι υπό τα χειροκροτήματα του Ομπάμα του Κατακτητή και της Σιδηράς Καγκελαρίου (Eisenkanzlerin) Μέρκελ οι αλήτες του «Δεξιού Τομέα» έκαψαν ζωντανούς 46 ανθρώπους στην Οδησσό, και 125 κατέληξαν στα νοσοκομεία. 
Στο Σλαβιάνσκ σκοτώθηκαν 5 κυβερνητικοί και 8 πολίτες. Οι δυνάμεις αυτοάμυνας στο Σλαβιάνσκ είχαν και 40 τραυματίες . Οπως δήλωσε ο ηγέτης των αντιαμερικανών Β. Πονομάρεφ, οι κάτοικοι του χωριού Αντρέεβκα σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στους ένοπλους ακροδεξιούς και τον ουκρανικό Στρατό να μπει στην περιοχή τους και τα μέλη του «Δεξιού Τομέα» άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 10 πολίτες.
Στην πόλη Κραματόρσκ συνεχίζονται οι μάχες σώμα με σώμα. Oι δυνάμεις Αυτοάμυνας μαζί με τους πολίτες του Κραματόρσκ κατάφεραν να απωθήσουν τον ουκρανικό Στρατό πληρώνοντας όμως βαρύ φόρο αίματος. Οι ρωσόφωνοι είχαν δέκα νεκρούς και τριάντα τραυματίες μέχρι αυτη τη στιγμή, και υπάρχουν καταγγελίες ότι οι Ουκρανοί πυροβόλησαν εναντίον άοπλων πολιτών.
Σύνολο 79 νεκροί, για τον Ομπάμα, το ΔΝΤ, και τους αδελφούς ΚΟΧ,  σε Οδησσό, Σλαβιάνσκ, Κραματόρσκ , και η βαρόνη λέει ότι είναι , «απολύτως ζωτικής σημασίας να δούμε τις καταλήψεις κτιρίων να περιορίζονται».

Από κοντά και οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ και η «Ελευθεροτυπία» που βαφτίζουν τους πράκτορες των αμερικανών στο Κίεβο ως «εθνικιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας»,ενώ το Έθνος του Μπόμπολα γεμάτο ενθουσιασμό γράφει ότι «συνεχίζεται η προέλαση των ουκρανικών δυνάμεων στο Σλαβιάνσκ».
Ναι ρε καθάρματα «προελαύνουν» οι δικοί σας στα χωράφια των άοπλων αντιαμερικανικών.
«Η Ρωσία αμόλησε ορδές από κακοποιούς στην Ουκρανία» είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Γαλλίας. Η Αμερικανίδα υποστήριξε ότι η ουκρανική κυβέρνηση προσπαθεί απλώς «να περιορίσει τη βία των παραστρατιωτικών που στηρίζονται από τη Ρωσία ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ουκρανών πολιτών», και χαρακτήρισε τις ενέργειες του Κιέβου «λογικές» ενώ ο πούστης από τα νησιά είπε ότι , «καμία χώρα δεν θα άφηνε να καταλαμβάνονται οι πόλεις της από ενόπλους», και ότι η «πλαστή αγανάκτηση της Ρωσίας η οποία εξοπλίζει τα πιο καταπιεστικά καθεστώτα του κόσμου, όπως αυτό της Συρίας, δεν πείθει κανέναν», ενώ η Σαμάνθα συμπλήρωσε ότι η Ρωσία «προσβάλλει τη νοημοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας».
Οι Ρουφιάνοι του Μπόμπολα εξηγούν ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν έχει επιτύχει να συμφωνήσει σε καμία ενέργεια σχετικά με την ουκρανική κρίση στις 13 συνεδριάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της κρίσης, δεδομένου ότι η Ρωσία διατηρεί δικαίωμα βέτο ως μόνιμο κράτος-μέλος.
Ιδού λοιπόν ο «ένοχος» αλλά και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των δήθεν που μεταφράζουν.
Παγκόσμια ήμερα για την «Ελευθερία του Τύπου», σήμερα. Γιορτάζει και το Freedom House και το Radio Liberty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...