19/1/17

Η Αλήθεια Δεν Έχει Χορηγό (05-01-2017)

*Αρχίζει στο 7ο λεπτό

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.


Για άλλη μία φορά η λεγόμενη ''άρχουσα'' τάξη προωθεί τον ανεχτικό πολυ-πολιτισμό ως έμεσμα πλουραλιστικού χάους και δημοκρατικής γενοκτονίας του δυτικού πολιτισμού ,την αντιδημοκρατική μετανάστευση που παραβιαζει ολα τα ανθρώπινα δικαιωματα των γηγενών και τον ΑΝΤΙΦΥΛΕΤΙΚΟ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ανθρωπισμό ως μέσα εκτόνωσης των μαζών εις βάρος άλλων, για τα τεράστια προβλήματα που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Δυστυχώς εν έτη 2017 υπάρχει ''όχλος'', που ακόμη υποστηρίζει αποσυντιθέμενες μαρξιστικές κοσμοθεωρίες και μεσιανικές ιδεολογίες διαφωτισμού που επιλεκτικά μονον προστατεύει τον φιλελευθερισμό ,που το μόνο που εξυπηρετούν είναι την προώθηση της χρηματιστικής ηγεμονίας σε ενα περιβαλλον Λεβιάθαν-Βαβέλ.

Μεγάλο μέρος από συνανθρώπους μας ''τρέφουν'' φρούδες μαρξιστικές ελπίδες ,αναρχικά παραληρήματα φυγής απο την ζωή, ανθρωπιστικές φαντασιώσεις,χριστιανικές πλάνες αυτομαστιγώματος και πεποιθήσεις τέτοιου οικουμενιστικού περιεχομένου, που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλανητική αιματοχυσία και την καταστροφή του Πύργου της Βαβέλ που το ΚΑΚΟ ΧΤΙΖΕΙ.

Ο προσηλυτισμός στον οικουμενισμό ως πλάνη (που δολίως βαπτίζεται ανθρωπισμός) κατασκευάζει ''φανατισμένους υπνοβάτες '' ενος μεσιανισμού γενοκτόνου και σπορέα χάους, στρατεύοντας τους σε ''ιερούς'' πολέμους ενάντια πάντα στην Εθνική-Φυλετική-Πολιτισμική συνείδηση και τον ανταγωνισμό συμφερόντων , που βεβαίως είναι η αντικειμενική προσέγγιση και ανάλυση των προβλημάτων όλων των εθνών της ανθρωπότητας σε δυναμική προβολή παίγνιου.


ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ

Ανωνυμος είπε...

Επιτελους Η Αληθεια στο "Υou Tube".

Που μπορουμε να βρουμε ολες τις αλλες εκπομπες? Γιατι ο Ελευθερος Κοσμος δεν εχει Αρχειο των εκπομπων σου Σπυρο?

Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο γειά σου,
μιλώντας για καταπίστευμα και Αρτέμη σου παραθέτω το παρακάτω :
" Το 1944 έγινε η σύνοδος στο Bretton Woods. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β' Π Π, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ. Αυτό δέν ήταν το σημαντικό - το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρετανία και Αμερική και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζετο όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη(The World Trust=παγκόσμιο καταπίστευμα) τα οποία όμως τα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ !
Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε με 5 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτό τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι' αυτό σήμερα έχει φθάσει σ' αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ' όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5ακις, 6ακις, 7ακις .Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα (World Trust). Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες.....
Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.
Για να καταλάβουμε καλύτερα, όταν το 2000 ανέλαβε Πρόεδρος της Ρωσίας ο Πούτιν, πήρε από το καταπίστευμα της χώρας του, 155 τρις δολάρια και την ανάστησε μέσα σε δύο χρόνια!!...

Σπύρο ποιά είναι η γνώμη σου ???

Ανώνυμος είπε...

Είναι τζιμάνια στον Ελεύθερο Κόσμο... Τους πήρε 12 μέρες για να ανεβάσουν την εκπομπή;

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο, πεσε σ' αυτο τον εγκαθετο απατεωνα που γραφει για το καταπιστευμα, πως τα 5000000 δολλαρια δεν διδουν τα ποσα που αναγραφει. Το παργματικο ποσο ειναι περιπου 650 εκατομμυρια! δολλαρια. Τριχες δηλαδη.........Ας τα υπολογισει μονος του και οχι μεσω Σωρρα με γνωστους τυποους ανατοκισμου που υπαρχουν στοι διαδικτιο. Πολυ σανο ταιζουν τον κοσμακη.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...