19/1/17

Υπομονή! Κλείνει η αξιολόγηση

Τόμσεν: Θα περάσουν 21 χρόνια πριν η ανεργία στην Ελλάδα μειωθεί στα προ κρίσης επίπεδα. (αρκεί να εφαρμοστεί το «πρόγραμμα»)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε 21 χρόνια η ανεργία θα έχει πιάσει ταβάνι, δηλαδή 50% επίσημη και 95% πραγματική, η ελλάδα θα έχει γίνει μια τεράστια φαβέλα με γκέτο εδώ και εκεί και όλη αυτή η κατάσταση θα κρατήσει πολλές δεκαετίες, φυσικά στο τέλος αυτού του κύκλου θα είναι χωρισμένη η Ελλάδα σε οικονομικές ζώνες προτεκτοράτα με μεικτούς πληθυσμούς.

avdargor είπε...

για να φυγουν οι 600 χιλιαδδες εν ελλαδι μουσουλμανοι πλεον.. ποσα χρονια θα χρειαστουν?....... ξυπνατε. Η ελλαδα εχει αλωθει εδω και καιρο! την αρχη του τελους βλεπετε απλως.
αληθεια σε 21 χρονακαι ποσοι θα ειναι οι 600 χιλιαδες μουσουλμα?... και αν οι τουρκοι μας εχουν παρει κανα εδαφος? αραγε ποσα χρονια αλλα θα χρειαστουν για την επανακτηση?..... χμμμ ξυπνατε. κ δεχτητε την πραγματικοτητα,εθνικια της συμφορας λεμε.

*λενε σε 20 χρονια θα ειναι 5 εκατομυρρια.. αραγε με ποιους θα εχουν αναπαραχθει παντως δαυτοι,αφου στη πλειοψηφια τους ειναι ανδρες..... χμμμμ ξυπνατε.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε υπομονή μέχρι τότε κι ουρανός θα γινει πιο καθαρός που ελεγε και ο Φίνος...
Να μάστε καλα μέχρι τότε να ζήσουμε τη ζωη μας.

avdargor είπε...

σε ολο ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ,Ο ΤΡΑΜΠ,Η ΛΕΠΕΝ,Ο ΟΥΡΜΠΑΝ,Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ,ΤΟ ΝΠΔ ΣΤΗ ΓΕΡΜ. Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ....... ( 6,5% )
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΩΝ.

ΠΛΕΟΝ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ,ΣΤΟΝ.... ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
ΕΙΘΕ.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...