25/1/17

Την αισιοδοξία του για την Ελλάδα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup

Σόιμπλε: «Οι Έλληνες ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους» Ντάισελμπλουμ: «Τα χρέη μαζεύτηκαν επειδή οι Έλληνες έζησαν πάνω πάνω από τις δυνάμεις τους».

Να ακούς λοιπόν τον τσιφούτη σου και να τον αγαπάς !

Η είδηση:   Ένας 58χρονος άστεγος που ζούσε πέρα από τις δυνατότητές του , είναι ο δράστης της δολοφονίας του 73χρονου, άστεγου, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο στις 12 Ιανουαρίου στον Άγιο Δημήτριο. Ο δράστης είχε «φιλοξενήσει» το θύμα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που ήταν ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου.
Λεπτομέρεια: Χοτ Σποτ για τους άστεγους που «ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους», οι «φιλάνθρωποι» ΕΚΟΥΜΙΤΕΣ της «Ανοιχτής Κοινωνίας» δεν έχουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το 1% του πληθυσμού της γαιας ζει πολυ πανω απο τα επιτρεπομενα ορια,αυτο το φαινομενο φετος κατα την δικη σας ορολογια θα καταστραφει.

Ερρωσθε

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...