24/1/17

Το Κράτος Δικαίου -2

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου γνωμοδότησε ότι παρά την απόφαση του «κυρίαρχου λαού» στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση προκειμένου να εκκινήσει τις διαδικασίες εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτείται η έγκριση των Βρετανών βουλευτών και των λόρδων, και δεν αρκεί η εντολή της «Βασίλισσας».
Στο "Κράτος Δικαίου" δεν υπάρχει ούτε λαός ούτε Βασιλιάς. Μόνο Ρότσιλντ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οπότε πρέπει να πάμε στις άμεσες δημοκρατίες ή να θεσμοθετηθεί μέσα στα Συντάγματα ότι το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων είναι ΕΝΤΟΛΗ και όχι ΣΥΜΒΟΥΛΗ όπως λέει το Σύνταγμα του Νοτιο-βαλκανικού Ελλαδιστάν. στο σημείο που έχουμε φτάσει η επιλογή πολιτικών με κλήρωση είναι προτιμότερη ίσως αρκεί να μην είναι στημμένη η δουλειά και φυσικά να μην έχουμε μονοπώλειο καναλαρχών.

soulis είπε...


Jews Are Leading the Legal Fight Against Brexit

Ολη η ιστορια για το πως στηθηκε το ολο σκηνικο στο παρακατω λινκ

http://www.theoccidentalobserver.net/2016/11/jews-are-leading-the-legal-fight-against-brexit/

Δυστυχως στα Ανωτατα η Συνταγματικα Δικαστηρια υων μεγαλυτερων χωρων κυριαρχουν εβραιοι και μεσω αυτων ανατρεπουν η δημιουργουν προσχωματα στις αποφαεις των λαων μεσα στους οποιους παρασιτουν.



Ανώνυμος είπε...

Δὲν χρειάζεται Δημοκρατία μόνον democracy φτιαγμένη ἀπὸ λίγους γιὰ τοὺς πολλούς...
Ἡ ἑπομένη μάχη θὰ δοθεῖ στὸ κοινοβούλιο, ποὺ ἐλπίζω νὰ μὴν ἀποδειχθεῖ κΥνοβούλιο.
Ἐν τῶ μεταξὺ ἦταν νομικὰ κατοχυρωμένο ὅτι τὸ δημοψήφισμα ἦταν δεσμευτικό, κάποια ἐκλεκτῶν συμφερόντων νομικὰ ἑταιρεία "κίνησε" τὶς διαδικασίες, ὥστε νὰ ἀπαιτεῖται νὰ περάσει ἀπὸ τὸ κΥνοβούλιο ἡ δημοκρατικὴ ἀπόφαση τοῦ Βρετανικοῦ λαοῦ γιὰ φυγὴ ἀπὸ τὸ καρκίνωμα, ὥστε νὰ εἶναι πλήρως democratic...Φαίνεται ξέρουν τὸ ἀποτέλεσμα. Ὀψόμεθα.


ΠΑΟΚ Σεπόλια

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

-Αγαπητέ ανώνυμε, " δημημοκρατία τοις πεπαιδευμένοις", δεν είναι δικό μου. Γιαυτό πρώτα μας καταβαράθρωσαν την παιδία, και τώρα μπορούν άνετα το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος να το κάνουν ΝΑΙ, Αυτά τα λουστήκαμε.
Γιαυτό παιδεία-παιδεία-παδεία, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ!!!

-Αγαπητέ SOYLIS, κατ΄αρχήν εύγε για την θέση και την παράθεση της αγγλόφωνης ανάρτησης.
Θέλω μόνο να διευρύνω την βάση παραθέτοντας τα εξής:
- Οι Εβραίοι, όντως σαπίζουν τα έθνη παρασιτώντας επ΄αυτών οι ίδιοι, αλλά το κακό είναι, ότι πίσω από τους Εβραίους έρχονται οι Κινέζοι, οι οποίοι πριν λίγες μέρες είπαν, " τέρμα το πετροδόλαρο, τώρα για πετρέλαιο γουάν Κινέζικο", ακούσατε εσεις αντίδραση από Τραμπ μεριά; Εγώ δεν άκουσα ούτε, κιχ!!! Τώρα για την αφαίρεση των αναρτήσεων από την σελίδα ου λευκού οίκου, περί κλιματικής αλλαγής και της TTP, και των εκ προσωπικοτήτων πρεσευτών, αυτά για μένα είναι , αν όχι στάχτη στα μάτια των Αμερικανών, είναι ακόμα χειρότερα, μασημένη τροφή για τον ίδιο λαό, και αλοίμονό του, αν είναι έτσι.
Εμένα μου θυμίζει τον δικό μας, το 1981, που απορρόφησε την θέληση των Ελλήνων, και τους έκανε από σκλάβους, ραγιάδες(ακόμα πιο σκλάβους).
Έργο του Τραμπ είναι ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΡΑ, για ν΄ανατείλουν οι βασιλείς της Ανατολής(και πάλι αλοίμονό μας, γιατί μερικοί σκέπτονται Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα).-
Άλλαξα το θέμα, αλλά θέλω μ΄αυτά να πώ, ότι πουθενά η βούληση των λαών δεν μετράει, όπως σ΄εμάς(το ΟΧΙ, ΝΑΙ), τώρα στους gentlmen Εγγλέζους, και σιγά-σιγά και στα ξαδέρφια τους στις ΗΠΑ(Οψόμεθα εις Φιλίππους).

Ανώνυμος είπε...

θειε Ροτσιλντ
θειε Ροτσιλντ
δωσε μας και μας
λιγο χαλβα

Σαββας Διονυσοπουλος