22/1/17

Ο Λαϊκισμός είναι ένας και αδιαίρετος.

Allons enfants de la Patrie

Πατρίδα, Ελευθερία, (Λαϊκή Κυριαρχία),
και Εθνική Ανεξαρτησία

Οι γερμανοί θέλουν να είναι ακριβολόγοι. Αφού «δοκίμασαν» τον «ευρω-σκεπτικισμό», τον «εθνικισμό», την «ακροδεξιά», την «ξενοφοβία», κατέληξαν στο " Rechtspopulisten". Ήτοι δεξιοί λαϊκιστές.
Για να περισώσουν οτιδήποτε και αν σώζεται από το οικοδόμημα τους.
Δεξιοί και Αριστεροί.
Τα λαϊκιστικά κινήματα είναι λαϊκιστικά γιατί είναι παλλαϊκά και δεν αναγνωρίζουν τις πλαστές αριστερές και δεξιές «ταυτότητες».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Ελλας παλι στην απεξω! η ΧΑ αρχιζει να γινεται αισθητη ως βαριδι των εξελιξεων παρα ως δυναμη αλλαγης... Δε ξερω τι να πω πια. Προσπαθησα ειλικρινα να στηριξω κλεινοντας τα ματια στη φυσικη απεχθεια που διαρκως μου γεννουσαν τα καμωματα τους. Δε ξερω αν μπορω πια... Ο κοσμος προχωραει και η εξελιξη αφηνει πισω οσους αρνουνται την αναβαθμιση.

Ανώνυμος είπε...

Παλι εδω εισαι; Δεν βαρεθηκες ρε κομμούνι,ανιατε σταλινικε,να γραφεις εναντιον της Χ.Α.;Εχει γινει ο εφιαλτης σου και θα γινει ακομα χειροτερος...Γι'αυτο
σσσσσστ ησυχια κκουε (και αλλη φορα να γραφεις με το φυσικο σου,στο ενα γραφεις με κεφαλαια,στο αλλο με ατονικο,δλδ παριστανεις τον αντιΧ.Α. με διαφορετικα προσωπα,κλασσικο γελοιο παραδειγμα κκουεδιστικης προπαγανδας.Ο Χατζαρας πρεπει να διασκεδαζει πολυ μαζι σου!)

Ανώνυμος είπε...

ο Χατζαρας εχει πει πολλες φορες τη γωμη του για τη ΧΑ και ηταν πολυ πιο αυστηρος απο μενα. προφανως κατι σε πειραξε σε οσα εγραψα! δεν ημουν σιγουρος ακομα για την αποψη που εγραψα, αλλα η αντιδραση σου μου δειχνει οτι μαλλον ειχα δικιο. δυστυχως. σας ψηφισα τρεις φορες, δε το μετανιωνω. αλλα οταν ερχεσαι εδω και γραφεις μονο για να τραμπουκισεις χωρις ουτε ενα επιχειρημα, απλα επιβεβαιωνεις τις υποψιες μου. και το ξερεις κι εσυ οτι κατι δε παει καλα, οχι στον απλο κοσμο της ΧΑ, στη κορυφη της πυραμιδας. γι αυτο και προσπαθεις με λασπη να σωπασεις τις τιμιες φωνες.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πει κι ο Χατζάρας τι δεν πάει καλά στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει η φράξια Δαβίδ...

Ανώνυμος είπε...

Η Τατιανα εισαι ρε λαμογιο;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;Η ΛΕΠΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ;;

ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ;;

ΣΑΛΟΜ

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...