23/1/17

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το σύνολο των πεποιθήσεων πού εκφράζει μία πολιτική θεωρία, σύνολο καθορισμένων, απόψεων, ιδεών και γενικά αντιλήψεων, καθορίζουν μία ιδεολογία και στην πολιτική πρακτική προτείνουν και εφαρμόζουν ένα μοντέλο διακυβέρνησης. Αυτή η διατύπωση, ως μία γενική θεώρηση. Τέτοιες ιδεολογίες κατά τις τελευταίες εκατονταετίες εμφανίστηκαν πολλές όπως π.χ. Φασισμός ( ξεκίνησε ως σοσιαλισμός ), Ναζισμός ( εθνικοσοσιαλισμός ), Καπιταλισμός, Φιλελευθερισμός, Κομμουνισμός ( άκρατος κρατισμός ), απόλυτος Φιλελευθερισμός κ.τ.λ. Οι ιδεολογίες αυτές αποτελούσαν παραλλαγή δύο βασικών ακραίων ιδεολογιών, ήτοι : του Καπιταλισμού με ιδρυτή τον Εβραίο Αδάμ Σμίθ, και συμπληρωτή τον επίσης Εβραίο, χρηματιστή Ρικάρντο. Και ως άλλη ακραία ιδεολογία την κομμουνιστική θεωρία ( Κεφάλαιο ) του επίσης Εβραίου διανοητή Καρόλου Μάρξ. Αυτά πολύ συνοπτικά και γενικά. Οι ιδεολογίες αυτές, καταταλαιπώρησαν την Ανθρωπότητα με συνεχείς πολέμους και ποταμούς αιμάτων. Όλες υπόσχονταν ευημερία και ελευθερία των Λαών, ενώ ακριβώς έκαναν το αντίθετο. ( Α΄ & Β ΄ παγκόσμιοι πόλεμοι ). Τέλος έμεινε η πολυδιαφημισμένη κοινοβουλευτική Δημοκρατία ( ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Αθηναϊκή Δημοκρατία, πού δεν είχε κόμματα ), η οποία εξελίχθηκε, όπως την βιώνουμε σήμερα, σε πραγματική δικτατορίας ελεεινής μορφής. Αλλά γιατί όλες αυτές οι ιδεολογίες απέτυχαν και μάλιστα τραγικά ; Σε αυτό το ερώτημα δίδεται απάντηση αν ληφθεί υπ΄ όψιν, πού δυστυχώς όμως δεν λαμβάνεται, ότι υπάρχει ένας παράγων πού και δημιουργεί αλλά και νοθεύει κάθε ιδεολογική θεώρηση. Αυτός ο παράγων είναι η Συναγωγή των Καταραμένων. Αυτή η Σύναξη σκοπό έχει μόνο ένα , την Παγκόσμια από « ΑΥΤΟΥΣ » διακυβέρνηση, διότι θεωρούν ότι για αυτό είναι Ταγμένοι (!). Έχουν ως βασικό τους όπλο το χρήμα. Αν και αυτοί, δεν παράγουν πλούτο, νοσφίζονται όλον τον πλούτο πού παράγει η εργασία (κλέβουν δηλαδή τον κόπο μας και τον ιδρώτα διά του ληστρικού ΤΟΚΟΥ των τραπεζών τους ). Δημιουργούν σύγχυση στους Ανθρώπους και ως γεννήματα εχιδνών, δημιουργούν φυτώρια του Σατανά όπως ‘λέσχες’ «φιλοσοφικές Στοές ». Παρεισφρύουν σε οργανωμένες κοινωνικές, επιστημονικές , ομάδες, και παραεισάγουν στρεβλές οικονομικές θεωρίες. Παραεισδύουν στην πολιτική, σε κυβερνήσεις. Κατέχουν το τραπεζικό σύστημα μη εξαιρουμένων και των κεντρικών – εκδοτικών τραπεζών ( τράπεζα Ελλάδος Ρόστιλντ (94% ). Αυτό εξάλλου είναι και το κύριο όπλο τους κατά της εργασίας και γενικά κατά της Ανθρωπότητας.
Έχουν ως όργανά τους : Δικτάτορες, απάτριδες εξωνημένους πολιτικούς κ.τ.λ. κ.τ.λ. όλοι παράγωγα των ‘ λεσχών’ και των ‘ φιλοσοφικών Στοών ’. Όλο αυτό το συμπίλημα της καταστροφής των Λαών , όντως αποτελεί μία ‘ Βαβυλώνα’.
Οι τραπεζίτες, οι εταιρείες πετρελαίου, οι πάσης φύσης πολυεθνικές, τα καζινοχρηματιστήρια της απάτης, οι πρόεδροι Δημοκρατιών (!), πρωθυπουργοί, πολιτικοί, καναλάρχες, συγκροτήματα τύπου, και γενικώς τα πάσης φύσης περιτρίμματα.
Το δε Ελληνικό εγχώριο ‘προϊόν’ τους, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΙΡΙΖΑ, κ.λ.π. θα έχει το τέλος πού του αρμόζει, ανάλογα με το μέγεθος των ανομημάτων του προς τον Ελληνικό Λαό. Αυτή είναι η Βαβυλών ‘ η μητέρα των πορνών’ πού εξεπόρνευσε τους πάντες και διέφθειρε τους Λαους.
Εξαχρείωσαν τις Λαϊκές μάζες, με χρηματισμούς, δωροδοκίες, εκλύσεις ηθών κ.τ.λ. αλλοίωσαν τις συνειδήσεις και δημιούργησαν κοινωνικό περιβάλλον ζόφου.
Εκ του λόγου αυτού οι πολίτες έγιναν φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, αχάριστοι, ακρατείς, φιλήδονοι, προδότες. Σε αυτό τώρα το περιβάλλον πού δημιούργησαν, εργαζόμενοι αιώνες, για να πετύχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, επιτίθενται μαζικά κατά του μόνου εμποδίου και αναχώματος πού υπάρχει Του Ελληνισμού και της Ορθοδοξία. Μάταιος κόπος, ‘εσείς’ πρέπει να ξέρεται ότι σας έχει αφαιρεθεί η ‘ Βασιλεία’ και ο νέος περιούσιος Λαός είναι οι απανταχού Ορθόδοξοι.
Και οι Σέρβοι τους οποίους βομβαρδίσατε με πράκτορά σας τον Κλίτον ( ίδρυμα Κλίτον ).
Η τελευταία οικονομική και πολιτική κρίση (2008) την οποία ‘ εσείς’ με τα καζινοχρηματιστήρια και τις τράπεζες , τεχνητά προκαλέσατε, είναι το τέλος σας. Το ξέρετε και τύπτετε τα στήθη σας. Το τέλος σας πλησιάζει. Η μεγάλη ΩΡΑ φθάνει.
Η Θεία Νέμεση έρχεται. ‘ Μαράν Αθά ’ , εσείς ξέρετε, είναι και στην γλώσσα σας, δι’ αυτό λυσσομανάτε κατά των Ελλήνων. Η Λαϊκή συνείδηση έχει πλέον αντιληφθεί και αντιλαμβάνεται καθημερινά την ανόσια δράση σας με Μέρκελ, Ρουμπάϊ, Σοϊμπλε, Γιούγκερ, και όλη την ηγεσία (!)της Ε.Ε. και της ΟΝΕ πού είναι αθύρματα δικά σας. Εξάλλου η Ευρωπαϊκή συνθήκη είναι πιστό αντίγραφο πού συνέταξε ο Χιτλερικός Δρ. Φούνγκ, Διότι και τότε (Β΄ παγκόσμιος πόλεμος ) τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούσατε, με τα άρματα μάχης του Χίτλερ. ( Αλήθεια ποιο ήταν το γενεαλογικό δένδρο της οικογενείας του αρχιδολοφόνου ; )
Το “γλυκοχάραγμα” έρχεται σιγά-σιγά, το λυκαυγές της Ελληνό-Ορθοδοξίας πλησιάζει, θα καταυγάσει τα πάντα με ΦΩΣ, οπότε και θα ακουστεί ο προφητικός λόγος :
« έπεσε έπεσε η Βαβυλών η πόρνη η μεγάλη » ( Αποκ. Κεφ. ΙΖ’,ΙΘ’ )
Ο Ελληνισμός θα Νικήσει.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οσοι πολεμουν την ορθοδοξια ειναι σαν να μαχαιρωνουν τον ιδιο τον ελληνισμο

Ρώσοι στόχευσαν και ίσως σκότωσαν τον Κύριλο Μπουντάνοφ επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας. Μαζί του μπορεί να σκοτώθηκε και ο Σούρκσι

  Οι Ρώσοι γνώριζαν για τη συνάντηση των Ουκρανών «Ανωτάτων» στο Τσουχούϊβ  (Chuhuiv) κοντά στο Χάρκοβο  και γνώριζαν ότι θα πήγαινε εκεί κα...