28/1/17

Φοβού τας Ειδούς τους Μαρτίου

Σε 45 ημέρες, (στις 15 Μαρτίου) ο γκέι εβραίος Μπλούμ , που μεγάλωσε «ως ρωμαιοκαθολικός», θα αποτελεί παρελθόν. Το Κόμμα του, το «Εργατικό», θα βυθιστεί, στον πάτο του Ατλαντικού, και είναι ζήτημα αν θα βγάλει 10-11 βουλευτές από τους 30 που έχει σήμερα, στην Ολλανδική Βουλή.
Μαζί του στον γκρεμό οδεύουν και τα Φιλελέ εξαδέλφια του Κούλη, (VVD), που από 41 θα πέσουν στους 23-24.

Όπως είπε και ο τεως, (ο Φρανσουάς) , « αυτό που απειλεί την Ευρώπη δεν προέρχεται μόνο από το εξωτερικό. Έρχεται επίσης από το εσωτερικό. Εννοώ την άνοδο των εξτρεμιστών που χρησιμοποιούν εξωτερικούς παράγοντες για να προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή».
Ο μεγάλος «ευρωπαϊκός» συνασπισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ( CDU-SPD ή Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών Δημοκρατών), πηγαίνει στον διάολο και στην Ολλανδία, όπως πήγε το ΠΑΣΟΚ το 2012 και η «Ευρωπαϊκή Συμμαχία», φον Αντωνάκη –Συνταγματολόγου το 2015.
Το πρόβλημα των εκεί είναι ότι δεν έχουν βρει ΣΦΥΡΙΖΑ και κυρ Φώτη για να στείλουν πακέτο τους ψηφοφόρους του «αβάπτιστου», με αποτέλεσμα 1,5 εκ. «κεντροαριστεροί-προοδευτικοί» , είτε να κάνουν αποχή , είτε να ψηφίζουν αντι-ευρωπαϊκά, (GP, (που στήριξαν το δημοψήφισμα για την Ουκρανία), Μens, VoorNederland που ζητάνε αποκατάσταση της ολλανδικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, να επιστρέψουν αρμοδιότητες πίσω στα κράτη, και οι έλεγχοι στα σύνορα ), είτε να πάνε στους αριστερούς οικολόγους.

Ο γκέι ιουδαίος, Γερούν Ρενέ Βίκτορ Άντον Ντάισελμπλουμ , που «μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός», και το Ουρογκρουπ, δεν θα λάβουν επομένως ψήφο εμπιστοσύνης από τους Ολλανδούς, που θα ψηφίσουν εξτρεμιστές και λιγότερες εξουσίες στίς Βρυξέλλες.

Ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο Ολλανδός Ντόναλντ Τραμπ, που παρότι «εξτρεμιστής», ισλαμοφοβικός και «φασίστας», είναι κοντά στο 24% και θα βγάλει σύμφωνα με τις προβλέψεις των δημοσκόπων 36-37 βουλευτές, στο σύνολο των 150.
Ο δεύτερος μεγάλος νικητής θα είναι «το κόμμα των εξτρεμιστών συνταξιούχων», το «50συν», διότι και στην Ολλανδία οι συνταξιούχοι, πλήρωσαν την ευρω-νύφη. Από τους 2 βουλευτές θα πάνε στους 10-11.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα μπουν στο κοινοβούλιο οι άλλοι «εξτρεμιστές», «ευρωσκεπτικιστές», που κόβουν ψήφους από τον Γκέρτ Βίλντερς, και αν μετεκλογικά οι «δεξιοί» κάνουν κυβέρνηση μαζί με τους ισλαμοφοφικούς της Ελευθερίας όπως είχαν κάνει το 2007.

Ότι και να γίνει, στις 15 Μαρτίου στην Ολλανδία, η μεγάλη χαμένη θα είναι η «Ευρώπη» της Δωροθέας. Η Ευρώπη της Μπουντεσμπανκ. Η Χούντα των Βρυξελλών και οι Κανόνες της.

ΥΓ. Και η Αθήνα θα πρέπει να πολιτευτεί αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: