14/1/17

Το διεφθαρμένο κομματικό παρακράτος και η μανδάμ πρόεδρος

Μου φαίνεται ότι θα συμφωνήσω με την κα Μακρή που είπε στην κόρη- συνήγορο. «Εγώ κυρία μου αποχώρησα καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας. Ξέχασα ότι ήσασταν απασχολημένη με το να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή».
Εγώ δεν τη βρήκα σε παρέα δολοφόνων, παιδεραστών και κακούργων πελατών της, αλλά τη συνάντησα παρέα με το διεφθαρμένο κομματικό παρακράτος που κατέστρεψε τη χώρα.
Η πασοκική κομματοκρατία τοποθέτησε ψηλά την πρασινοφρουρού πελάτισσα της , που εκτελούσε τις κομματικές εντολές δίχως αντιρρήσεις. Το ΠΑΣΟΚ την υπαγόρευσε ως διευθύντρια και τις υπαγόρευσε τις παράνομες πράξεις της. Και ως διευθύντρια η πρασινοφρουρού υπέγραφε και εισέπραττε και πλασματικές υπερωρίες.
Και όταν μετά από 6 χρόνια έφτασε η ώρα να τιμωρηθεί για την παράβαση του καθήκοντος της , «κατέπλευσε» στο ακροατήριο η μανδάμ Πρόεδρος για να υπερασπιστεί το διεφθαρμένο κομματικό παρακράτος και τις πλασματικές υπερωρίες, μαζί με τον ευρωβουλευτή- καθηγητή, τέως σύζυγο.
Η Διεφθαρμένη ΨωροΑλήτ σε πανστρατιά.

ΥΓ. «Επονείδιστη» η πολιτική ηθική που υπερασπίζεται τους νταβατζήδες της (αστικής) δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...