29/1/17

Ο Τραμπ τους έδωσε 30 ημέρες για να τελειώσουν με το παιδί τους

Το πότισαν το δένδρο της αραβικής άνοιξης με ροδόσταμο, του έδωσαν στοργή και προστασία , και τώρα ο «κανίβαλος» τους έδωσε προθεσμία ως τα τέλη του Φεβρουαρίου προκειμένου να καταρτίσουν και να του παρουσιάσουν το σχέδιο για το πώς θα «ηττηθεί» το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ).

Το διάταγμα που υπέγραψε χθες βράδυ ο Τραμπ», ζητάει «να εξαπολυθεί επίθεση σε όλα τα μέτωπα εναντίον των τζιχαντιστών, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνοχώρου» , και να επιβληθεί «πλήρης διακοπή κάθε χρηματοδότησης», για τους «τζιχαντιστές». Άντε να δούμε πως θα τους κόψουν τα πολεμοφόδια και την «μισθοδοσία».

Πάντως χωρίς να τους αναφέρει είναι ΝΟΤΑΜ για τους βαχαμπίτες «θείους» του ΙΚΙΛ. Τους Σαουδάραβες και το ΚΑΤΑΡ.

Το διάταγμα καλεί ακόμη τον υπουργό άμυνας Μάτις να βρει «νέους εταίρους του συνασπισμού» τον οποίο σχημάτισαν οι ΗΠΑ εναντίον του ΙΚ. Έπειτα από την τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ -Πούτιν, κατεστη σαφές πως οι δύο άνδρες θέλουν μια «αληθινή συνεργασία εναντίον του ΙΚΙΛ στη Συρία».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τηλεόραση των Σκοπίων, σχολιάζει δηλώσεις Αλβανού δημοσιογράφου από την Αθήνα
Ιανουάριος 27, 2017. 21:54

Στις τάξεις του ελληνικού στρατού υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών.
Στον ελληνικό στρατό υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες νεοσύλλεκτοι Αλβανοί.

Στο σύνολο των 86 χιλιάδων στρατιωτών της Ελλάδας, οι 12 χιλιάδες είναι κληρωτοί αλβανικής εθνικότητας.
Τα δεδομένα αυτά δημοσιεύει ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα , Ρόμπερτ Γκόρο στην εκπομπή «Οπίνιον» της τηλεόρασης των Τιράνων TV Klan.
«Οι Αλβανοί που δεν έχουν τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση, έχουν καταταγεί για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στο στρατό της Ελλάδας, είναι περίπου 12 χιλιάδες, οι οποίοι ζούνε στην Ελλάδα και βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του ελληνικού στρατού. Οι στρατιώτες που σχημάτισαν με τα χέρια τους το έμβλημα της αλβανικής σημαίας ήταν μέλη της φρουράς της Δημοκρατίας της Ελλάδας», δήλωσε ο Γκόρο.

Οι φωτογραφίες των νεαρών Αλβανών, ως Έλληνες στρατιώτες, ελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος για να επιβεβαιώσουν το φρόνημα και την εθνικότητά τους, αφού είχαν ως φόντο τη Μεγάλη Αλβανία, όπως διατείνονται τα ελληνικά ΜΜΕ, σημειώνει η τηλεόραση των Σκοπίων.

Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΘΑ ΗΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ..

ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1944--1949,
ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-- ΣΛΑΥΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ--ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ--ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ--ΤΟΥΡΚΟΥΣ--ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΣ?.

ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΑΝΗΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ..

ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΣ..

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΕΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...


ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΧΕΣΙΝ ΕΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ, ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΝ, ΜΕ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ...

ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟΝ.. ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ #60 ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ #10 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΙΣΧΥΝ...
ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..


ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ.


ΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ...

ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟΣ-ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΝ ΤΩΝ ΘΗΤΕΙΑΝ ΤΩΝ.


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΕΣΛΗΣ

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΗΠΑ

Ανώνυμος είπε...

από την πρώτη μέρα έχει πάρει φόρα ο Τραμπ και πραγματοποιεί όσα υποσχέθηκε, πραγματικό πρόγραμμα 100 ημερών, αν τις πρώτες 100 μέρες δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτε τότε δεν μπορείς ούτε σε 100 χρόνια....και κλάααααμα ο Σόρος.......

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να είναι Ελληνικές οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά ήρθε η ώρα που οι αυταπάτες διαλύονται, δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δικό μας εθνικό στρατό δεν είχαμε ποτέ, αν είχαμε θα παίρναμε τα όπλα στο σπίτι μετά τη θητεία μας όπως οι Ελβετοί, αυτό που έχουμε είναι καθεστωτικός στρατός με σκοπό τη διατήρηση του αποικιοκρατικού καθεστώτος.

Το κράτος μας νομικά με το αγγλικό δίκαιο (για την ακρίβεια το δίκαιο του Στέμματος) θεωρείται θυγατρική εταιρεία και αυτό πρέπει να πάει πολύ πίσω χρονικά: ακόμα και η σημαία είναι αποικιοκρατικό σύμβολο βασισμένο σε άλλη μία εταιρεία του Στέμματος, την τέως East India Company:

https://tinyurl.com/z82fjwp

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...