ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

19/1/17

Οι θυγατρικές των αμερικανικών υπηρεσιών απαλλάσσουν τη μητέρα

To ευρωπαϊκό «DNI», το «Intcen», ρώτησε στα «Κεντρικά» και τους είπαν «σιγά μην φταίει ο Γκιουλέν», οπότε έβγαλαν «βούλευμα» και απαλλάσσουν τη «μητέρα υπηρεσία». 
Και οι ρουφιάν-ρουφιάν «δημοσιογράφοι»-πρακτορίσκοι, ανέλαβαν να μας «ενημερώσουν» για το βούλευμα. Πρώτο στη λίστα των ρουφιάν –ρουφιάν πρακτόρων το EUOBSERVER που έλαβε «απόρρητο έγγραφο της ΕΕ».
Από το EUOBSERVER το αντέγραψαν το ημεδαπά πειναλέα πρακτοράκια που τα ταΐζουν ένα σουβλάκι και γράφουν ότι τους ζητηθεί.
Το ξαναλέω. Όποιος «δικός» μας «έγραψε» για το έγγραφο του EUOBSERVER είναι σουβλάκι-χαφιές.
Για να μην μακρηγορούμε οι κόρες της μητέρας λένε ότι ο Γκιουλέν, δεν διέταξε το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία. Λογικό.
Αφού το διέταξε το Λάγκλει και το εκτέλεσαν οι σχηματισμοί που ήσαν ενταγμένοι στο ΝΑΤΟ.
Και ο καημένος ο Ταγίπ φωνάζει για τον Γκιουλέν, γιατί μέχρι εκεί τον παίρνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δες εδω

https://www.youtube.com/watch?v=blX8X8arQFA

πιστεύεις ότι το Λάγκλεϊ θα έκανε τόσα λάθη κάνοντας ένα πραξικόπημα;
ο Ερντογάν είναι αφιονισμένος, ή τώρα ή ποτέ, οπότε επέλεξε το τώρα, έστησε ένα θέατρο και έβαλε φυλακή όποιον δεν γούσταρε....

34η Ημέρα του πολέμου του 40. Η Κατάληψη του Πόγραδετς. Εκδηλώθηκε η δυσφορία για το ανακάτεμα του Στρατού από τον Παπάγο. Ο Μεταξάς ζήτησε από το Παπάγο ταχεία Νίκη. Αποφασίστηκε επίσκεψη του Παπάγου στο Μέτωπο.

  Στις 30 Νοεμβρίου 1940, μετά την κατάληψη της Κορυτσάς και του Πόγραδετς, ο Μουσολίνι συγκάλεσε εκτάκτως το Υπουργικό του Συμβούλιο , εξήγ...