28/1/17

Η Χούντα των Βρυξελλών εξέπεμψε SOS

γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Όταν βουλιάζει το καράβι δεν υπάρχει χρόνος για να σωθούν ο Τσακλώτος και οι Σταθάκηδες.
Ο « τοκογλυφικός άξονας» των ηττηθέντων αγορών , ο Φρατζέσκος και η Δωροθέα εξέπεμψαν σήμα κινδύνου. Το καράβι βάζει νερά. Βουλιάζουμε.
«Η Ευρώπη απειλείται εσωτερικά από εξτρεμιστές». «Υπάρχουν προβλήματα που θέτει η αμερικανική κυβέρνηση». «Ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί «πρόβλημα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο Τεντ Μάλλωχ , ο πρεσβευτής του Τραμπ στην Ευρωπαϊκή Ένωση , τους προειδοποίησε ότι το ευρώ τους , «θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των επόμενων 18 μηνών».
Τα υπαλληλάκια των αφεντικών για να τρομάξουν το πόπολο, έβαλαν μπροστά τις «ευρωπαϊκές αξίες» και «τα ευρωπαϊκά συμφέροντα», των ΑΘΕΑΤΩΝ αφεντικών τους , τα οποία όμως τα καταδικάζουν με την ψήφο τους οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Οι «αξίες» της Δωροθέας και του μακαρίτη πλέον Ολάντ, δεν είναι οι «αξίες» των ευρωπαϊκών λαών. Είναι οι ιουδαϊκές αξίες των Αγορών. Των τσιφούτηδων. Οι αξίες του πολυπολιτισμού και τους εξισλαμισμού. Των επικερδών συρράξεων ανά τον κόσμο».
«Διαπιστώνουμε ότι το παγκόσμιο πλαίσιο στο οποίο τοποθετούμαστε στον κόσμο μεταβάλλεται κατά ριζικό τρόπο και με ταχύτητα και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα νέα προβλήματα», είπε η Δωροθεα, και μίλησε για την « υπεράσπιση της ελεύθερης κοινωνίας», για την «υπεράσπιση του ελευθέρου εμπορίου», και για να το κάνουν αυτό, χρειάζεται αυστηρή προσήλωση στο «κράτος Δικαίου» και στις «μεταρρυθμίσεις» των αφεντικών.
Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση στην λιτότητα τη φτώχεια την πείνα και τη δυστυχία είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.
«Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση , σε ό,τι έχουμε επιτύχει και στις αξίες των φιλελεύθερων δημοκρατιών μας».
Αυτό ακριβώς είπαν στον Τσακαλώτο στο Ουρογκρουπ.
«Χρειαζόμαστε μία ξεκάθαρη, κοινή προσήλωση , σε ό,τι έχουμε επιτύχει».
Και ο αριστερός χαρτογιακάς οφείλει να χτυπήσει δέκα προσοχές στα αφεντικά. Απλά πράγματα. Αχτουγκ, φερμπότεν.
Ο γκέι ιουδαίος, Γερούν Ρενέ Βίκτορ Άντον Ντάισελμπλουμ , που «μεγάλωσε ως ρωμαιοκαθολικός», δήλωσε και αυτός την περασμένη Πέμπτη ότι, «υπάρχουν κίνδυνοι από το εσωτερικό, που αφορούν είτε την πολιτική αστάθεια είτε την ενδεχόμενη αστάθεια και οι κίνδυνοι από το εξωτερικό από την νέα κυβέρνηση στις ΗΠΑ και το Brexit.
Τα επόμενα χρόνια θα είμαστε μόνοι μας», είπε ο Μπλούμ , και διέταξε τον Τσακαλώτο. Σκάσε και Σκάβε.
« Η Ευρώπη χρειάζεται να λειτουργήσει πραγματικά μαζί,  με ένα καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο, για να λύσουμε τα προβλήματά της, και να ενισχύσουνε την οικονομική της ισορροπία», ειπε.
Αυτό σημαίνει ότι η Χούντα των Βρυξελλών θέλει , «να λειτουργήσουμε πραγματικά μαζί», δηλαδή να έχει τον πλήρη έλεγχο των προϋπολογισμών και των ελλειμμάτων για να μην καταρρεύσει το ευρώ.
Λιτότητα ή Θάνατος. Αλλιώς ουστ. Στο κρεματόριο. 
Απλά πράγματα. Φιλελευθερη Ευρώπη. Με τρεις λέξεις.
Άχτουγκ, Φερμπότεν, Καπούτ.

3 σχόλια:

avdargor είπε...

τα ντοπια φιλελεδικα ψοφιμια ποτε θα ψοφησουν ομως!!! αυτα ζουν κ βασιλευουν ακομα τα αΠΟΣΚΑΤΑ τυπου Γεωργιαδη. Και ειναι ΠΛΗΡΗ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΑ . με τη ΝΔ νομιζω οτι θαεχουμε τη πρωτη φανερη πλεον ελληνοεβραικη κυβερνηση Ελλαδος. απιστευτα πραγματα μιλαμε.

daliakos είπε...

Μου μεταφέρθηκε μία πληροφορία ακριβώς πάνω σε αυτό, ότι η"δεξαμενή" άντλησης πολιτικών στη χώρα μας προέρχεται από μία ομάδα 40000 ατόμων που στη λήξη του Συμμοριτοπόλεμου ενώ ήταν Εβραίοι το γένος έλληνες μεν πολίτες (ξέρετε απόγονοι απ αυτούς που κυνηγήθηκαν κ ήρθαν εδώ κ κατσικωθηκαν...)οι οποίοι πολιτογραφηθηκαν "χριστιανοί" γιατί τότε ήταν πολύ δύσκολο να εισέλθει κάποιος στα δημόσια πράγματα μη όντας χριστιανός. Γιαυτό λέμε ότι δεν είναι δυνατόν έλληνες πολιτικοί να ψηφίζουν τέτοια μέτρα κ πριν φτάσουμε στα μνημόνια... γιατί απλά δεν είναι έλληνες αλλά τα υπαλληλακια της μεγάλης παγκόσμιας συναγωγής (σχέδιο του Άλεξ Παΐκ) είναι σιμιτες, μπενί σελόμ ες, καρά αληδες, μητσο τακες, αβαπτιστοι κτλ.
.... Μην απορούμε... Να δώσει ο Θεός κάποτε να εμφανιστεί ένας Έλληνας κυβερνήτης με όποιους έχουν απομείνει μπας κ σωθεί το γένος. Αλλιώς είμαστε κοντά στο να γραφτεί το δράμα του τελευταίου των Ελλήνων...

Ανωνυμος είπε...

Σπύρο, συγχαρητήρια εξαιρετικη ανάλυση και υψηλού επιπέδου αρθογραφία και, με το γνωστό προσωπικό σου ύφος. Τα λες ολα. Το ουρογκρουπ καπούτ.
Σταθης