15/1/17

Η παρακαταθήκη

Ο απερχόμενος Μπαράκ Ομπάμια είπε: «Η Αμερική είναι καλύτερη και ισχυρότερη από κάθε άποψη σε σχέση με το 2008, όταν αναλάβαμε».
Ο Ομπάμια είπε ακόμα ότι «υπάρχουν ορισμένοι σοβαροί κίνδυνοι όπως η οικονομική ανισότητα, οι φυλετικές διακρίσεις και οι ακραίες απόψεις που δεν βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα».
Οι ακραίες απόψεις που δεν βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα.
Ενώ οι «δικές» τους απόψεις βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

π. Νικόλαος Μανώλης : Οι Οικουμενιστές ξεσάλωσαν


https://www.youtube.com/watch?v=JjaHQwuDuQo

Ανώνυμος είπε...

Το αξιοπερίεργο εδώ όπως και σε όλη τη ρητορική αυτών των ανθρώπων (...), είναι οτι για τα αληθινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος ως απάντηση έχουν μόνο κάποιες θεωρίες. Ωραία ας πούμε ότι όλα αυτά που τους ενοχλούν η λεγόμενη 'ομοφοβία' ή ο ρατσισμός κτλ δεν υπήρχαν. Οτι οι υπεροχες θεωρίες τους θριαμβευαν και οι λαοί εκατό τοις εκατό τις υποστήριζαν. Ε και; Τι θα αλλαζε; Τα αληθινά προβλήματα της οικονομίας θα συνέχιζαν να υπάρχουν.
Και για αυτά τα αληθινά προβλήματα, για την εξαφάνιση της Ελπίδας απο τη καθημερινότητα των πολιτών δεν έχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...