29/1/17

Επίδειξη δύναμης των μηχανισμών

……της Πανθρησκίας, και των «Οικολόγων» φίλων του τουρκορθόδοξου Αρχοντώνη

Η απόφαση του Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου είχε πολλαπλά μηνύματα και πολλαπλούς αποδέκτες.
Το "Κράτος Δικαίου", που ανοίγει τις φυλακές για να βγουν για «διακοπές» οι εγκληματίες, επέβαλε εξοντωτική ποινή κάθειρξης 20 ετών στον ηγούμενο της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, Μεθόδιο, όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της Αδελφότητας, διότι κρίθηκαν ένοχοι για τα επεισόδια τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της Μονής, στις Καρυές.
20 χρόνια φυλακή για «επεισόδια».
Το Δικαστήριο έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο τον ηγούμενο Μεθόδιο ως ηθικό
αυτουργό των επεισοδίων  κατά τα οποία ουδείς δεν έπαθε τίποτα. Η  Είδηση  σόκαρε την παγκόσμια Ορθοδοξία.
Η απόφαση που βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την τωρινή πρακτική των δικαστηρίων, έχει, προφανέστατα, πολιτική διάσταση.
Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν άλλοι έξι ζηλωτές μοναχοί, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, ως απλοί συνεργοί, αλλά τους χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι έως το Εφετείο.
Η ποινή κάθειρξης των 20 ετών για απλά «επεισόδια» είναι το μήνυμα των μηχανισμών που ελέγχουν την χώρα μας.
Αποτελεί έκφραση επίδειξης δύναμης της Πανθρησκίας, και των «Οικολόγων» φίλων του τουρκορθόδοξου Αρχοντώνη.
Ο Ηγούμενος της παλαιάς αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, αντιμετώπισε την δικαστική απόφαση με την

οποία οδηγείται στη φυλακή. Μοναχοί της αδελφότητας είπαν : «Ο γέροντας

περιμένει να πάνε να τον συλλάβουν. Ζει σε πελάγη ευτυχίας. Δεν αναστατώθηκε καθόλου. Η απόφαση αυτή είναι κατευθυνόμενη και την περιμέναμε.»


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε όμως πως θα εφαρμοστεί η απόφαση των μασόνων δικαστών... Θα εισβάλλουν στη Μονή; Θα χυθεί αίμα εξαιτίας ενός μασόνου Πατριάρχη;

Ανώνυμος είπε...

Τον καταδίκασαν για (χρήση ή κατοχή) μολότοφ!!!!
Οι αναρχοάπλυτοι που καίνε το κέντρο κάθε τρις και λίγο, που καίνε λεωφορεία, τρόλεϋ, αυτοκίνητα, μαγαζιά, ανθρώπους (Marfin), αυτοί όχι μόνον δεν συλλαμβάνονται και η αστυνομία κάθεται και τους κοιτάει (δεν έχει εντολές σύλληψης), αλλά έχουν γίνει ένα απίστευτο καρκίνωμα της κοινωνίας...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Ο νέος ορθόδοξος χριστιανισμός χρειάζεται μάρτυρες. Όλα εν σοφία...