29/1/17

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!!

-Δυστυχώς, Πολιτεία, Ένοπλες Δυνάμεις, και Ορθόδοξη Εκκλησία , αλώθηκαν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχους του πλανήτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ και ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ αλώθηκαν εκ των έσω από τον Σιωνισμό.
-Οι πολιτικοί μας είναι Σιωνιστές.
-Όσοι πολιτικοί σπούδασαν στο HARVARD είναι δικοί τους!!!
-Η Ν.Δ. είναι φυτώριο και φωλεά Σιωνιστών. Ομοίως και τα άλλα πολιτικά κόμματα.
-Οι Στρατηγοί μας εκλέγονται από τον Σιωνισμό
- Οι Ένοπλες Δυνάμεις επανδρώθηκαν από αθέους Αλβανούς Και Μουσουλμάνους.
- Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες αλωνίζουν την Χριστιανική Ελλάδα.
-Υπάρχουν και μερικοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, που είναι Σιωνιστές, ιδίως αυτοί οι νέοι που χειροτονήθηκαν από τον Ιερώνυμο, κατ’ εντολήν της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
-Όποιος Μητροπολίτης είναι Πατριώτης και αγωνίζεται για την Ελλάδα, η Σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δίνει εντολή στα τέκνα αυτής ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ και ΙΕΡΩΝΥΜΟ, να τον διώξουν.
Βαδίζομεν προς Ισλαμοποίησην της Ελλάδος!
- Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη στην πτωχείαν από τους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες. Οι δαίμονες της Σιωνιστικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προσπαθούν να διαλύσουν την Ελλάδα, μέσω των προδοτών πολιτικών, των Σιωνιστών δανειστών, των λαθρομεταναστών, και των Αλβανών μέσα στον Ελληνικό Στρατό!!!
-Ο Λαός χρειάζεται Πατριώτη Εθνικόν Ηγέτην!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνον καὶ μόνον ὅταν τὰ ὅπλα μιλήσουν καὶ ἐδῶ στὸ Ἐλλαδιστὰν τότες, τότες ἴσως κάτι ἀλλάξει. Ὄχι πολλὰ πράγματα μὰ λίγη ἀργοπορία περρισότερο στὰ σχέδια τῶν παγκόσμιων κυβενητῶν. Μόνον ὅταν τὰ ὅπλα. Τὸ ἐρώτημα εἶναι ὑπάρχουν αὐτοὶ ποὺ θὰ σηκώσουν τὰ ὅπλα, καὶ ἂν ναὶ πόσο θὰ περιμένουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός χρειάζεται κάποιον σαν τον Χατζάρα. Ειδάλλως θα υποστεί την μουσουλμανική χατζάρα στο σβέρκο του... Το δίλημμα λοιπόν είναι: Χατζάρας ή χατζάρα;

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ

ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΜΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΣΟΠΑΝΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΛΕΟΝΤΕΣ

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΑΝ ΛΥΘΕΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ:
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/10/12/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-10-12_00-00.htm

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΩΘΗΚΕ
ΑΛΩΘΗΚΑ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ καταδυναστεύει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, αφού δεν είμαι άξιος πλέον να το στηρίξω.
Ψηφίζω τώρα 60 χρόνια οβριούς σαν να μην καταλαβαίνω τι εγκλημα κάνω σε μένα τα παιδιά μου και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι καταδικασμένη από κανέναν, αλλά πρώτα από μένα(τον απαίδευτο(αρκούμαι στην αθλητική, στην TV και τα περιοδικά σκουπίδια), τον άεργο(αφού δεν μου δίνουν δουλειά γιατί να ψάξω εγώ), και τον αδιάφορο για τα κοινά(αν πρέπει κάτι να γίνει ας το κάνουν οι άλλοι), έκανα πολλά εγώ(υποκρισία, ψέμα, δειλία άνανδρου).
Ηγέτης πατριώτης όπως τον θέλω εγώ, έτοιμο ζεστό της ώρας δεν πρόκειται να εμφανιστεί.
ΔΙΟΤΙ α. όλα τα καραούλια ελέγχονται από οβριούς, και αν προκύψει θα έχουμε επανάληψη των (Σωκράτη, Ανδρούτσου, Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια και τόοοσων άλλων).
β. δεν είμαι ακόμα έτοιμος να στηρίξω τέτοιν ηγέτη, ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ, θα τον εγκαταλείψω και θα πάει σαν το σκυλί στ΄αμπέλι.
ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ;;; Όπως στην οικογένεια και σε κάθε κοινωνική ομάδα, ο φυσικός αρχηγός, ζημώνεται, ανδρώνετα,ι ξεχωρίζει χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες και πρεσβευτικές μαγειρεμένες σφυγμομετρήσεις και όλοι τον αναγνωρίζουν σχεδόν ανεπιφύλακτα.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ;;; Όταν εγώ θα μπορώ ν΄αδιαφορώ για τα πάντα, εκτός της ελευθερίας θα πρέπει να αδιαφορώ για τα πάντα εκτός της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Τζαβέλας ενέχυρο την οικογένεια στον Αλή, για την λευτεριά του Σουλίου).
ΕΩΣ ΤΟΤΕ, εγώ πρέπει να κατανοήσω καλά, ποια παιδεία φέρνει στα έθνη την ευδαιμονία Αδ. Κοραής), ότι τ΄αγαθά κόποις κτώνται, και ότι η αρετή θέλει ΤΟΛΜΗ( ούμπαλα, μπαλάκια, τσαγανό).

John Ionas είπε...

Πάντως καί η ορθόδοξος Ιερά Σύνοδος κάπου ανήκει καί από κάπου ορμάται.Ψάξτε το.

Ανώνυμος είπε...

Έχασε η Βενετιά βελόνι κ. Γρυπαίε ! Αυτή την πρόστυχη Ελλάδα κανείς δε θα τη κλάψει, ούτε καν οι ίδιοι οι ψευτοέλληνες. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, θα διασωθεί, κι ό,τι έχει σαπίσει ας χαθεί. Αρκετά πια.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...