15/1/17

Η Επιχείρηση της Cia κατά του Τραμπ και της Δημοκρατίας

Όπως είπε και ο Ομπάμια στο Σικάγο «η Δημοκρατία κινδυνεύει κάθε φορά που την θεωρούμε δεδομένη». Και η Cia και το βαθύ Κράτος επιτίθενται με «πυρά ομαδόν» κατά «της Δημοκρατίας που κινδυνεύει».
Στο κανάλι FOX εμφανίστηκε στην εκπομπή «Tucker Carlson Tonight» που έχει πάνω από 4 εκ θεατές ο δημοσιογράφος Γκλεν Γκρήνβαλντ , (Glenn Greenwald) που είπε ότι η CIA διεξάγει πόλεμο κατά του Τραμπ και της ίδιας της δημοκρατίας.
Ο Γκρήνβαλντ , που δεν είναι οπαδός του εκλεγέντος Προέδρου Τραμπ , αποκάλυψε ότι την αντι-Tραμπ συμμαχία έχουν συγκροτήσει το «βαθύ κράτος», στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και οι ιδιοκτήτες και τα μεγαλοστελέχη των μέσων ενημέρωσης. Ο Γκρήνβαλντ , τόνισε ότι για το «βαθύ κράτος» κύριος στόχος είναι η αναμέτρηση με τη Ρωσία και ότι η υπ 'αριθμόν ένα προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της CIA κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, υπήρξε ο πόλεμος που διεξάγουν στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ.
Όπως είπε ο Γκρήνβαλντ ο Ομπάμα δεν τους άφησε να κλιμακώσουν τον πόλεμο και ότι η Χίλαρι Κλίντον πού θελε να κλιμακωθεί ο πόλεμος , να αφεθεί ελεύθερη η CIA να δράσει, και να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία για να ανακοπεί η ρωσική αεροπορία επέκρινε τον Ομπάμα .
Ο Τραμπ πήρε ακριβώς την αντίθετη θέση. Είπε ότι δεν οι ΗΠΑ δεν έχουν καμιά δουλειά να προσπαθούν να αλλάξουν την κυβέρνηση στη Συρία και ότι πρέπει να αφήσουν την Ρωσία και τον Άσαντ μα εξοντώσουν το Ισλαμικό Κρατος και την Αλ Κάιντα.
Ο Γκρήνβαλντ είπε ότι η Cia και το «βαθύ κράτος» περίμεναν να φύγει ο Ομπάμα και να έρθει η Χιλαρι για να εφαρμόσουν τα σχέδια τους και ότι η εκλογή του Τραμπ κατέστρεψε το σχέδιο για την αλλαγή καθεστώτος στη Συρία, και τον πόλεμο με το Ιράν και τη Ρωσία.
Ο Γκρήνβαλντ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι "το βαθύ Κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες βλέπουν τον Τραμπ ως απειλή για τον εξωθεσμικό ρόλο τους και την δυνατότητα τους να επιβάλουν την ατζέντα τους στην Ουάσιγκτον. Αυτό που ζούμε είναι πολύ επικίνδυνο. Βλέπουμε έναν ανοιχτό πόλεμο ανάμεσα σε μια πολύ ισχυρή φατρία που εδρεύει στην Ουάσιγκτον και η οποία δεν εκλέγεται δημοκρατικά και που βλέπει τους Πρόεδρους και τις κυβερνήσεις να έρχονται και να παρέρχονται με το πρόσωπο που εξέλεξε η αμερικανική δημοκρατία για Πρόεδρο. Υπάρχει σαφώς ακραία σύγκρουση για ανατροπή του προέδρου", είπε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδα την πρωτη τραμπο-συνεντευξη.
Δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου, αλλα νιωθω μια αδιορατη απειλη στο συνθημα τους, make us great again.
Πιθανον τα κεντρικα προσπαθουν να ανακτησουν το χαμενο τους ηθικο παραστημα στα ματια του ποπολου. Μεγαλης κλιμακας πολεμος χωρις συσπειρωση κ υποστηριξη εντος των τειχων ειναι χαμενη υποθεση.
Χαμηλοι τονοι προς τις ευαγεις υπηρεσιες, ρητορικη περι ηθικης-συγκρουση συμφεροντων, κατηγοριες στην ρωσσια για χακινγκ, απειλες σε κινα γιατι τολμουν να διεκδικουν την κινεζικη θαλασσα, μπιζνες κλπ. Κουβεντα για τοκογλυφια, χρεη, γουολ στρητ ουτε θεωρητικη.
Μαλλον η ελπιδα για δημοκρατικη επανασταση των εθνων πηγε κουβα.
Δινει στον αμερικανο ενα πιατο φαγητο και στα παπ..ρια του εαν αλλοι σφαζονται. Ειδομεν

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα να αναφερω. Ο τραμπ ειπε "τουρκια ιζ ισις"!!!!
Το ξεφορτωνουν στον μαλακα τον ερντο. Κατι ηξερε και τσαντιστηκε με τους οβριους περυσι.
Το θεμα ειναι τι θα παρει ως ανταλλαγμα για την χαρη που τους κανει. Προβλεψεις; Γαματα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο Γκρηνβαλντ, ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι ΚΑΙ πουστης ΚΑΙ εβραιος.
Βεβαια δε λεει κουβεντα για την οβραϊλα η οποια κρυβεται με την σειρα της επιμελεστατα οχι μονον πισω απ' ολο αυτο το σφαγειο που λεγεται Μεση Ανατολη, αλλα και απ ολη αυτη την ελεεινη επιθεση που δεχεται ο Τραμπ στο εσωτερικο των ΗΠΑ.




Πατρικιος

soulis είπε...

Δεν μπορει να μιλησει ανοιχτα για εβραθους τοκογλυφους ο Τραμπ.
Ειναιπεριστοιχισμενος απο εβραιους αρχιζοντας απο τον γαμπρο του τους αδερφους Κοχ μαλλον ο καζινας Αντελσον κλπ.
Και πολλοι γερουσιαστες ρεπουμπλικανοι και δημοκρατικοι εξαλλου ειναι εβραιοι και ειναι επικεφαλεις διαφορων επιτροπων και μπορουν να του μπλοκαρουν τις επιλογες διαφορων προσωπων που εχει επιλεξει για κρισιμες θεσεις.
Παρ ολ'αυτα δεν τον θελουν οι παλιοι εβραιοι αυτοι που εχουν την FED αυτοι που οπως ελεγε ο μεκαριτης πια Κοεν και εχει αναφερει και ο Σπυρος "first we rake Manhattan then we take Berlin" .Kαι πιο πριν το 17 ειχαν παρει και την Μοσχα καιτην Αγια Πετρουπολη.Οι απογονοι αυτων τελος παντων.Αυτοι ειναι το βαθυ κρατος αυτοι εχουν το παγκοσμιο δικτυο cnn WA NYT Reuters Guardian κλπ .
Εουν λυσσαξει παντως και τα εχουν χασει προσωρινα οχι τοσο με τον Τραμπ σαν προσωπο αλλα με τον κοσμο που δεν εννοει να παει εκει που τον θελουν να παει.
Ανησυχουν που ο κοσμος παγκοσμιως παεις στα πατριωτικα κομματα.
Ο Τραπ μπορει να κανει πραγματα.
Μπορει να τους παρει τον ελεγχο του Supreme Court οπου εχουν βαλει απο την εποχη Κλιντον μια εβραια κωλογρια 85 χρονων σημερα και η οποιαμαζι με την αλλη εβαραια λεσβια την Καγκαν που διορισε ο Ομπαμιας εναν αλλο εβραιο και την λατινα Σοτομαγιορ καταφεραν να επιβαλλουν μεσω αυτου την νεοταξικη ατζεντα τους.
Τους γαμους των ομοφυλων τις ανξελεγκτες εκτρωσεις την λαθρομεταναστευση κλπ.


Ανωνυμος είπε...

Θα αρχισω να ελπιζω στους ομοφυλικους Εβραιους αρθρογράφους για αντικειμενικη εργασια.

https://en.wikipedia.org/wiki/Glenn_Greenwald

Greenwald, who is openly gay, lives in Rio de Janeiro, the hometown of his partner, David Miranda.[6][72][104][105][106] Greenwald said in 2011 that his residence in Brazil was a result of the Defense of Marriage Act, an American law barring federal recognition of same-sex marriages which was overturned by the US Supreme Court two years later. The law had prevented his partner from receiving a visa to reside in the United States with him.[104]

In 2016, Miranda was elected to the Rio de Janeiro City Council as part of the PSOL party, the first LGBT member ever to be elected.[107]

Greenwald comes from a Jewish background, albeit largely non-practicing, and was never Bar Mitzvahed, stating that "My parents tried to inculcate me a little bit into organized Judaism, but they weren't particularly devoted to that, and my grandparents were, but it just never took hold." He says that he does believe in "the spiritual and mystical part of the world", including practicing yoga, but his moral precepts "aren't informed in any way by religious doctrine or, like, organized religion or anything."[108]

Greenwald has also been critical of the New Atheist movement, accusing Sam Harris and others within the movement of anti-Muslim animus.[109]


Ανώνυμος είπε...

Πόσο ακόμα θα συνεχίζετε να στρουθοκαμηλίζετε; Ο γαμπρός του Τραμπ είναι Εβραίος, η κόρη του Τραμπ αλλαξοπίστησε και έγινε Εβραία, οι υπουργοί που επέλεξε ο ίδιος ο Τραμπ είναι ή Εβραίοι ή μασόνοι, στο Εβραικό λόμπυ και στον Νετανιάχου δεσμεύθηκε δημόσια ότι θα αναγνωρίσει το Ισραήλ ως Εβραικό κράτος, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!

Έ, τι άλλο θέλετε πιά για να πειστείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν εξωτερική πολιτική οι ΗΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ολο και χειροτερευει.
Ο ντιρεκτορ του ευαγους ιδρυματος τραβηξε το αυτι του πρεζιντεντ ελεκτ, του ειπε να προσεχει τι λεει.

Ανώνυμος είπε...

PSOL (ψωλ) party.
Αχαχαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Ιαν 16, 04:15:00 π.μ.

Ουτε Καλλλιοπη να σε λεγανε