21/1/17

Κήρυξη Πολέμου

Το βαθύ και αθέατο παρακράτος απάντησε στον Τραμπ από το Λονδίνο μεσω Γκάρντιαν με δυο λέξεις «κήρυξη πολέμου».
Οι ρουφιάνοι του Γκάρντιαν θυμήθηκαν και τον «ΑΘΕΑΤΟ» Ρούσβελτ, που το 1933, κάλεσε τον κόσμο "να ξεπεράσει τον φόβο". Και τον κέρασε εναν παγκόσμιο πόλεμο και μια βόμβα υδρογόνου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΙΤΛΕΡ στο Ραϊχσταχ 11 Δεκεμβριου 1941 ωρα 10 π.μ
Η Γερμανια κηρυσει πολεμο στις Ηνωμενες Πολιτειες

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ,ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...
ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΩ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΖΒΕΛΤ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΡΕΛΛΟ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΥΙΛΣΟΝ...ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ,ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΔΥΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΩΣ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ-ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ...
Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ.ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΩΣΤΕ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Η' ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΥΘΙΖΕΙ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΑΝ.
ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΟΥΖΒΕΛΤ, ΑΠΕΤΥΧΑΝ...
ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.ΕΓΩ ΥΠΗΡΞΑ ΤΕΚΝΟ ΜΙΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΠΗΛΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΙΣΟΥ ΦΤΩΧΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1914.ΥΠΕΣΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ,ΚΑΙ Ο ΦΡΑΝΚΛΙΝΟΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ". ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΕΣ.ΕΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΡΑΙΧ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ,ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ,ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ...ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ,ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΒΗ ΥΠ'ΟΨΕΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΛΕΣΑΝ " ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ",ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ...
Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΝΤΗΛ ΤΟΥ ΡΟΥΖΒΕΛΤ,ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΟΤΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΛΗ Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ...ΕΠΙ ΕΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ-ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
(σ.σ. Ακολουθει μια μακρα απαριθμηση των προσπαθειων του Ρουζβελτ προς την κατευθυνση αυτη,αρχης γενομενης απο τον λογο της "καραντίνας" στο Σικαγο το 1937).
...ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ(Ο Ρουζβελτ) ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΥΠ'ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΔΙΑΒΗΜΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΕΠΙ ΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΞΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΛΗΡΟΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ-ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΡΟΥΖΒΕΛΤ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΑΝΤΟΝΥ ΗΝΤΕΝ.ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ!
ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!! (σ.σ. χειροκροτηματα)
ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ (σ.σ χειροκροτηματα-επευφημιες,στο βιντεο η φωνη του Χιτλερ χανεται μες τον θορυβο-ψαλμος εθνικου υμνου)

Ανώνυμος είπε...

Στις 2.30 μ.μ ο Ριμπεντροπ καλεσε τον Αμερικανο επιτετραμμενο στο Βερολινο,Λέλαντ Μόρρις,του ανεγνωσε την γερμανικη κηρυξη πολεμου και του ενεχείρισε το αντιγραφο της:

"Παρ'ολο οτι η Γερμανια απο την δικη της πλευρα τηρησε παντοτε αυστηρως τους κανονες του Διεθνους Δικαιου στις συναλλαγες της με τις Ηνωμενες Πολιτειες καθ'ολον τον παροντα πολεμο,η κυβερνηση των ΗΠΑ προεβει τελικα σε απροκαλυπτες πολεμικες πραξεις εναντιον της Γερμανιας.Κατα συνεπεια δημιουργησε ουσιαστικως κατασταση πολεμου.Συνεπως η κυβερνηση του Ραϊχ διακοπτει ολες τις διπλωματικες σχεσεις με τις Ηνωμενες Πολιτειες και διακηρυτει οτι υπο τις συνθηκες αυτες που δημιουργηθηκαν απο τον Προεδρο Ρουζβελτ η Γερμανια θεωρει επισεις εαυτην σε πολεμο με τις ΗΠΑ απο σημερα."

Μερικες λεπτομερειες

Τρεις μερες μετα το Περλ Χαρμπορ,την 10η Δεκεμβριου οι αμερικανικες αρχες συνελλαβαν ολους τους γερμανους δημοσιογραφους και ανταποκριτες σε ολη την χωρα.(χωρις ακομη να υπαρχει εμπολεμη κατασταση μεταξυ των δυο χωρων!).Την επομενη,11 Δεκεμβριου,λιγες ωρες μετα την κηρυξη πολεμου απο την Γερμανια, ο γερμανος επιτραμμενος στην Ουασινγκτον,Χανς Τομσεν και ολοι οι υπολοιποι διπλωματες και υπαλληλοι της γερμανικης πρεσβειας συνελληφθησαν και με χειροπεδες οδηγηθηκαν σε κτηριο οπου και περιοριστηκαν (συνελλαβαν διπλωματες!!!-στους αμερικανους καθεται βαρυ στο στομαχι οταν καποιοι τους περιφρονουν και τους κηρυσουν πολεμο.Μονο αυτοι πρεπει να κηρυσουν πολέμους,να ισοπεδωνουν και να εξοντωνουν τους αλλους λαους).
Σε αντιποινα ,ο δευτερος υφυπουργος του γερμανικου Υπουργειου Εξωτερικων, Ερνστ Βόερμαν,διεταξε την συλληψη των ολων των αμερικανων διπλωματων και δημοσιογραφων στο Βερολινο. Εξερέθη ο πρωτος ανταποκριτης των New York Times,Guido Ederis,ενεκα της αποδεδειγμενης φιλίας του προς την Γερμανια,αλλα ισως και γιατι ειχε σοβαρα προβληματα υγειας.
Τελικα οι διπλωματες και δημοσιογραφοι αμφοτερων των πλευρων θα απελευθερωθουν τον Απριλιο του 42',υστερα απο επιπονες διαβουλευσεις και με μεσολαβηση των Ελβετων και των Σουηδων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ σχολιογράφε είσαι πολύ βαρεμένος ... Τι σχέση έχει ο Τραμπ με τον Χίτλερ; Καμμία σχέση...

Ανώνυμος είπε...

1933 ο Ρουζβελτ ορκιζεται Προεδρος...
Πολυ απλα,βρηκα την ευκαιρια να γραψω κατι ιστορικο,ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕ!

Εσυ γιατι δεν γραφεις...κατι ιστορικο; Ας πουμε,για το...ΚΑΤΥΝ;
ή μηπως εχεις γραψει;;;
Γραψε τα και στο Δελτιο των 11.Και σου κανω την συσταση να υπερασπιστεις το σταλινικο εγκλημα με καλυτερο τροπο,οχι οπως εκανες με τον Βελουχιωτη,που τοσα του καταλογιζονται και εσενα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι αν ο Κλαρας εκλανε το μπαρμπούνι ή οχι.

WARNING

Θα μου την δωσει καμμια μερα και θα βγαλω το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ αρθρο σου της 7ης Μαρτιου 2014 περι του Κατυν,στο Blog.Και απο κατω θα γραψω εγω.Θα σε ξεΚΑΤΥΝιάσω! One more time! Επισεις θα το στειλω στην Πολωνικη πρεσβεια και θα ζητησω την γνωμη τους,γραπτη παρακαλω!

Επομενως
Τις ειρωνιες σου,οχι σε μενα!!! Εκει που σε παίρνει (δηλαδη στο στουντιο του ΜΕΣΟΥ που κανεις τους μονολογους σου και υβριζεις-εκ του ασφαλους-χυδαια τους χρυσαυγιτες. Και εχεις το θρασος ΕΣΥ που πηγαινεις σε αλλους δημοσιογραφους και τους παροτρυνεις να κλεινουν τα τηλ.σε παιδια που θελουν να υπερασπιστουν την Χρυση Αυγη,να κλαιγεσαι στον Χατζαρα οτι δεν ανεβαζει τα σχολια σου!!!)

Κανε λοιπον ησυχια κομμουνιστη και λιγα τα λογια σου.

Γκέκε;

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέω ότι είσαι βαρεμένος... Ούτε κομμουνιστής είμαι, ούτε άρθρο για το Κατίν έχω γράψει ποτέ, ούτε είμαι δημοσιογράφος, ούτε πάω σε κάποια εκπομπή. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον νοσταλγό του Χίτλερ;

Ανώνυμος είπε...

Στο καναβάτσο;
Απο τον πρωτο γυρο;;
Οπισθεν ολοταχως;;
Τρεχατε ποδαρακια μου;;;
δρ.Τζεκυλ;
μιστερ Χάϊντ;
και...τι εισαι τελος παντων; "Ξεχασες" αυτη την "μικρη" λεπτομερια
(εχεις μερικες ωρες να σκεφτεις τι θα πεις μηπως και ξεκαρφωθεις περισσοτερο γιατι σε πηραμε χαμπαρι,βρες κατι καλο,ψαξε στον,στον...στον Ενγκελς,κατι μπορει να βρεις!)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Καλά λέω ότι είσαι βαρεμένος... Ούτε κομμουνιστής είμαι, ούτε άρθρο για το Κατίν έχω γράψει ποτέ, ούτε είμαι δημοσιογράφος, ούτε πάω σε κάποια εκπομπή. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον νοσταλγό του Χίτλερ;

Κυρ Ιαν 22, 03:06:00 μ.μ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΗΝΕΖΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΩΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΥΝΙΑΖΕΤΑΙ Α Χ ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ. Ο ΜΕΣΟΣ ΗΜΙΒΛΑΚΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΗΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΕΝΑΘΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ . ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΧΕ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να μπω στην ουσία των όσων γράφεις για τον Χίτλερ. Δεν έχει σημασία αν ο Χίτλερ είχε δίκιο ή άδικο. Το αποτέλεσμα μετράει πάντα... Και το αποτέλεσμα ήταν ότι ηττήθηκε. Ήταν χοντροκέφαλος, δεν άκουγε και τους στρατηγούς του και τα σκάτωσε...Με τόσα ανοιχτά πολεμικά μέτωπα και τέτοια διασπορά δυνάμεων, καμμιά χώρα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει...

Τώρα, σχετικά με το ποιός είμαι, ευχαρίστως να σου συστηθώ, άμα κι εσύ αποκαλύψεις ποιανού από τους παρακάτω είσαι απόγονος:

http://original-fippak.blogspot.com/2014/08/blog-post.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ