17/1/17

Όλα τα είχε η μαριωρή

Όλοι οι ρουφιάνοι επί ποδός , Η διαμαρτυρία στο σχολείο στο Πέραμα τους μάρανε. Από το πρωί οι κερατάδες μας πρήξανε με το σχολείο στο Πέραμα. Κλασσικός αντιπερισπασμός.
Εδώ καράβια χάνονται και οι ρουφιάνοι με τις βαρκούλες και τα…λαθρομεταναστόπουλα.
Βρε άει στο διάολο βραδιάτικα.
.......να πάνε τα προσφυγόπουλα στο σχολείο, που πηγαίνουν και τα παιδιά του κ. Τσιπρά 
 

3 σχόλια:

avdargor είπε...

κε.Χατζαρα,αφου δε ξερουν ελληνικα αυτα τα μουλικα,θα ηθελα να μου εξηγησετε λογικως..... τι κανουν μεσα στη ταξη?....... πως διδασκονται ελληνικη παιδεια ρε αδερφε μου,που εισαι τοσο εμπειρος ανθρωπος απο εμενα???? σοφοτερος,εξπυνοτερος κ αλλα πολλα? γιατι,εστω μια φορα δε μπηκες στο κοπο,να μας πληροφορησεις κ εμας,τι ακριβως γραμματα μαθαινουν αυτα τα μουλικα εκει μεσα? ειναι φροντηστιρια ελληνικης γλωσσας τα σχολεια αυτα κ δε το ηξερα?......... ρε,ουτε απο ΕΝΑΝ δεν εχω δει αυτο το αμοιρο ερωτημα ρε αδερφε.... απολυτη πλυση εγκεφαλου. και σας βλεπω στο λογο σας να υποβοσκει μια,συστολη,για αυτα τα μουλικα. που μας δουλευον ολοι ψιλο γαζι μιλαμε.

Ανώνυμος είπε...

Υπενθυμίζουμε εδώ πως με τον νομο συριζο-ιθαγένειας, με 5 χρόνια στο δημοτικό σχολείο αποκτάται η "ελληνική" ιθαγένεια. Και φυσικά με τον ίδιο τρόπο νομιμοποιούνται και οι φερόμενοι γονείς αλλά και όλοι οι συγγενείς έως Α' Βαθμού, αφού πλέον θα έχουν παιδί με ελληνική ιθαγένεια. Τα σχολεία δηλαδή χρησιμοποιούνται για να χορηγούνται μαζικά ιθαγένειες.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η μεγιστη πορδοεπαναστατης ΚΛΑΝΙΟΛΑ ρουπα και μαζι με τον τρισμεγιστο ινστρουχτωρ των ανωτατων σοβιετ χολερα κλανιερα καρανιξ και με τη καροτενια γκαμπριελα ,θα σας σκοτωσω ολους σας με τις πορδες μου θα σας ξεριζωσω τις καρδιες και θα σας χεσω καθαρματααααααααααααααααααααααααααααααααααα
για την ιδανικη σταλινικη βορειοκορεατικη κενωνια ρε γαμωτο!!!!!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...