19/10/17

To εβραϊκό λόμπι και τα F-16.(Αλλά στη Σόφια)

Ο φίλος και γνωστός του Φον Αντωνάκη, εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπή, (AJC) Δαβίδ Xάρρις σε συνέντευξη στην βουλγαρική εφημερίδα «24 Ωρες» είπε ότι κατά την επίσκεψή του στη Βουλγαρία, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, τον πρωθυπουργός, τον υπουργός Άμυνας, και την Υπουργό Εξωτερικών, με μέλη της εβραϊκής κοινότητας, και με τους πρεσβευτές των ΗΠΑ και του Ισραήλ. «Είμαστε πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουμε τη Βουλγαρία να γίνει μέρος τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της διατλαντικής κοινότητας. Γι αυτό το λόγο ενθουσιαστήκαμε από το γεγονός ότι η Βουλγαρία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ,» είπε ο Δαβίδ και πρόσθεσε ότι ως ένας (Πατριώτης) Αμερικανός, ελπίζει ότι τα (μεταχειρισμένα) F-16 θα είναι τελικά το αεροπλάνο που θα επιλεγεί για τον εκσυγχρονισμό της βουλγαρικής Πολεμικής Αεροπορίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δαβιδακος ο Χαρρις ενας εβραιος χωρις καποιο κρατικο αξιωμα συναντιεται με αξιωματουχους κρατων ως ΤΙ;
Και "υποσχεται" μαλιστα να βοηθησει τις χωρες σε τουτο και σε κεινο.
Ρε μηπως οι οβριοι εχουν την υπερκυβερνηση (λεω τωρα) που λενε μερικοι και μερικες σε αλλα μπλογκια;
Και σε τουτο δω δηλαδη.



Αιχτωρας

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...