18/6/19

Οι Ευρω-παίοι μετά το τηλεφώνημα του Αλιέκσι ρώτησαν τη Φεντερίκα να τους πεί πω θα κάνουν ντα τον Ταγίπ

Το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων που ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή του στο Λουξεμβούργο κάλεσε τη Φεντερίκα και την Κομισιόν να υποδείξουν «χωρίς καθυστέρηση επιλογές για κατάλληλα μέτρα»για την Τουρκία, ώστε η ΕΕ να «είναι έτοιμη να ανταποκριθεί κατάλληλα και με πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο». 
Σύμφωνα με το κείμενο των συμπερασμάτων που υιοθέτησαν οι 28 « η Τουρκία εξακολουθεί να απομακρύνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση». 

19 ημέρες πριν τις εκλογές τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από τα νησιά μας και ρίχνουν προκηρύξεις για την «προοδευτική» ΝΑΤΟκομμουνιστική «κοινοπραξία» Αλίκεσι &Cia.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω - πω ντα που θα του κάνει η Ε.Ε του Ταγίπ !!!
Θα του κλάσει μια μάντρα .....
Άσε που δεν θα υπάρχει ομόφωνη καταδίκη....
Αχ και να είχαμε και εμείς ένα Ερντογάν στη Ελλάδα ....

Ανώνυμος είπε...

Εμείς αντι για ηγέτη έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον μπλε Σύριζα και τη ροζ Νέα Παιδεραστία. Αν συνυπολογίσουμε και την Φώφη, που έχει μέντορα τον Αλιβιζάτο, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το Σόρος, όπως και ο Μπαρούχ, καταλαβαίνει κανείς το πλήρες τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε. Ο κος Λεβέντης τήρησε αξιοπρεπέστατη στάση στο Σκοπιανό. Έβαλε και την αδερφή του εθνομάρτυρα επικεφαλής στο Επικρατείας. Όσοι είστε υπέρ των Μνημονίων, έχετε και μία αξιοπρεπή, εν συγκρίσει με το υπόλοιπο μνημονιακό τσίρκο, επιλογή.
Έχετε και Singular, όμως, για την οποία, όλως περιέργως, δεν μιλάει κανείς. Ούτε η "αντισυστημική", "εθνικιστική" Χρυσή Ομελέτα...

Ανώνυμος είπε...

Μετά το ΚΥΣΕΑ,ο Ταγιπ όταν έμαθε ποιοι συμμετείχαν,πήγε από τον... φόβο του στην τουαλέτα! Αλλά δεν φοβήθηκε τη Σία,τον Κατρουγκαλο και τους άλλους! Το... μαντηλάκι στο τσεπάκι του σακακιου του Κατρουγκαλου φοβήθηκε! Το μαντηλάκι!!! Γι'αυτο χε... κε πάνω του!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, Φεντερικα, γυναίκα των ονείρων μου! Να'σαι εσύ άραγε που θα επιβάλλεις κυρώσεις στον Ταγιπ;

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...