3/4/24

Η Πρεσβεία, οι Μητσοτακένσκι, η Στοά και η ΚΥΠ αφού δεν μπόρεσαν να μας αποκλείσουν από τις εκλογές επιτίθενται και πάλι κατά μέτωπο στο Κίνημα 21 με τους Βαλτούς

 

Παράλληλα και ταυτόχρονα, με την επίθεση της Πρεσβείας των Μητσοτακένσκι και Σία, ορισμένοι νεόκοποι πολιτικοί που έχουν λεφτά και θα πληρώσουν  το παράβολο των 20.000 ευρώ  της αφορισμένης, επιτίθενται με πρωτοφανές πάθος εναντίον του Κινήματος 21, εναντίον του Ζώη και εναντίον εμού. 

Αυτές οι επιθέσεις, μας θυμίζουν  έντονα, την «δουλειά» που έκαναν στις προηγούμενες εκλογές η Εσχάτη Οπή Αφοδεύσεως,   η Χοντρονοικοκυρά, η κοπέλλα από το Άργος, ο Βοθρατζής και άλλοι ....«εξωτερικοί συνεργάτες». 

Ενδιαφέρον έχει ,ότι  οι «νεόκοποι πολιτικοί», που δηλώνουν ότι "δεν είναι Μασόνοι", ποτέ ως τώρα δεν εκφράστηκαν αρνητικά για την Στοά και το έργο της, ποτέ δεν μίλησαν για την πλαστη Ιστορία του Περιστυλίου, και ποτέ δεν ζήτησαν, (ως δικηγόροι), την εξαίρεση δικαστών επειδή  είναι Μασόνοι.

Ούτε προσέφυγαν ποτέ στο ΣΤΕ, εναντίον των.. Αφορολόγητων, παρόλο που έχουν και πτυχίο και λεφτά για τα παράβολα. 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Αναμένω να παραλάβω την εναντίον μου μήνυση. Αν ειναι κάτω από 5000 σελίδες θα του κάνω και εγώ μήνυση για "συκοφαντική δυσφήμιση" και "προσβολή της προσωπικότητας μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...