3/4/24

Με 48ωρες καθυστέρηση ο ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να δηλώσει «κάτι» για τον ΛΟΑΤΚΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοϊδη επειδή από χθες το Κίνημα 21 τους ξεβράκωσε ΟΛΟΥΣ


 

Ο κ. Βελόπουλος, ο κ.Αντωνιάδης, το Νατσιό, και οι Φαρισαίοι του, η κ. Κωνσταντοπούλου και οι Σπαρτιάτες της ΛΟΑΤΚΙ Σκύλας της οδού Βασιλίσσης Σοφίας ακόμα δεν έχουν απαιτήσει την αποπομπή του  ΛΟΑΤΚΙ  ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ

Προφανώς είναι ικανοποιημένοι που «ξηλώθηκε» ο διοικητής.

Και μην νομίζετε ότι το ΛΟΑΤΛΟ Κασσελάκι είπε τίποτα σκληρό για «πολιτική ευθύνη».

  «Είναι απορίας άξιον που ο κ. Χρυσοχοΐδης, ακόμη και μετά βρίσκεται στη θέση του. Ούτε ο πρωθυπουργός θέλησε να τον αποπέμψει, ούτε ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να υποβάλλει την παραίτηση του. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αντιληφθεί πως το πραγματικό πρόβλημα στην Ελληνική Αστυνομία δεν είναι «αριθμητικό», αλλά αφορά την κατάρτιση, την εκπαίδευση και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται», ανέφερε η ανακοίνωση, «ξεκάρφωμα».

Το Κίνημα 21 απαιτεί άμεση παραίτηση του Υπουργού Προ-πο που δεν προστάτευσε ως όφειλε την 28χρονη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλος ενας αναρχοαριστερος δολοφονος....
τουρκαλβανοι και αναρχοκομουνιστες φονιαδες σκοτωνουν βιαζουν κλεβουν δολοφονουν οποιον γουσταρουν με την ανοχη του σταλινικου καθεστωτος του 74!
πρεπει οι εθνικολαικες δυναμεις να παρουν την εξουσιαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/perithoriakos-akroaristeros-kai-dikaiomatistis-to-profil-ton-perissoteron-sygxronon-egklimation/

σαμπστανς είπε...

ΠΑΙΔΙΑ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ......
ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΕΣ 'ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ' ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ......
ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.....

Είναι βαθιά προβληματικός ο τρόπος σκέψης των Ελλήνων αντρών. Τους κοιτάζεις και βλέπεις στο πρόσωπό τους ζωγραφισμένη μια μιζέρια. Περπατούν ατημέλητοι και καμπουριασμένοι δίπλα σε εντυπωσιακές, καλοβαλμένες γυναίκες. Δεν τους ενδιαφέρει η αυτοβελτίωση, ήδη είναι τέλειοι. Αδιαφορούν για την ικανοποίηση της γυναίκας όταν συνευρίσκονται ερωτικά, τους φτάνει η δική τους. Μεγάλωσαν άλλωστε με την πεποίθηση πως οι γυναίκες υπάρχουν μόνο για να τους υπηρετούν. Στον δρόμο τις κοιτάζουν με αδιακρισία, στο Facebook τις βομβαρδίζουν με «τι κάνεις», στις σχέσεις θα τους πάρουν τα πάντα χωρίς να δώσουν τίποτα.
Αυτοί οι άντρες δεν είναι η εξαίρεση σε κάποιο μακρινό χωριό, είναι ο κανόνας. Είναι οι αστυνομικοί στο τμήμα που θα ζητήσουμε βοήθεια, είναι οι καθηγητές μας στο πανεπιστήμιο, είναι τα αφεντικά μας στη δουλειά, είναι οι πρώην σύντροφοί μας που μια μέρα θα αποφασίσουν να μας σκοτώσουν.
Προσωπικά, ξεκίνησα να έχω υγιείς ερωτικές σχέσεις όταν οι σύντροφοί μου κατάγονταν από το εξωτερικό. Κι η μόνη συμβουλή που δίνω συνέχεια στις φίλες μου είναι να σταματήσουν να βγαίνουν με Έλληνες. Με εξαίρεση όσους έχουν περάσει χρόνο στο εξωτερικό ή έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από νωρίς στη ζωή τους.
Δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε τον Έλληνα. Κουβαλά στην πλάτη του δεκαετίες ψυχολογικών προβλημάτων και κοινωνικής καταπίεσης. Μην γίνετε η εντυπωσιακή, φωτεινή κοπέλα δίπλα στον ατημέλητο, μίζερο άντρα.
Το ξέρω ότι πρόκειται για γενίκευση, αλλά δεν φοβάμαι να την κάνω γιατί θα χαρώ με όποιον μου αποδείξει το αντίθετο από τα λεγόμενά μου.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΡΙΑ.... Mariza Karidi (Facebook)....XAXAXAXA
OΟΡΜΑΤΕ..(μη τυχον κ τη κατεβασει τη δημοσιευση αν κ εχω κανει κοπυ) ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...