17/2/10

4 Νεκροί από τη δράση της Μαφίας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη , σε 24 ώρες

Τραυματισμοί και μαχαιρώματα στο κέντρο της Αθήνας από ληστές για μερικά ευρώ.....

Χρυσοχοϊδη-Κοεντζόγλου παραιτήσου

Εκτός από τον νεκρό βορειοηπειρώτη στον Βύρωνα….

-Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά αγνώστου που εισέβαλε στην ταβέρνα όπου καθόταν το θύμα με δύο ακόμα άτομα και άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποίησε πολεμικό όπλο.

-Γύρω στις 00:30 άγνωστοι δράστες, στον Άγιο Παντελεήμονα, πιθανόν μετά από συμπλοκή, χτύπησαν με μαχαίρι αλλοδαπό στην καρδιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

- Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες βράδυ σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας στην οδό Φειδιππίδου. Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα της ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροψία για εξακρίβωση της αιτίας του θανάτου της.

-Τα μεσάνυχτα στο Γαλάτσι στην οδό Βεΐκου, ένας άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο του μαζί με μια γυναίκα. Τότε έναν άγνωστος τους πλησίασε και με τη λαβή του όπλου τον χτύπησε στον πρόσωπο. Στη συνέχεια τον πυροβόλησε στον ώμο και πήρε μια τσάντα που είχε μέσα χρήματα και διάφορα έγγραφα.

-Λίγο πριν τις 20:00, στην οδό Δαμάρεως στο Παγκράτι , πέντε άγνωστοι τραυμάτισαν με κατσαβίδι σοβαρά στο πρόσωπο έναν αλλοδαπό και του πήραν το πορτοφόλι του που είχε 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

-Στις 02:00 τα ξημερώματα στην Ομόνοια, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, δύο άγνωστοι δράστες, ψέκασαν με σπρέι στα μάτια Έλληνα και του πήραν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φωτογραφική μηχανή.

Στις 21:30 το βράδυ, στον Κολωνό, τέσσερις άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού και αφού τον χτύπησαν πήραν από αλλοδαπό άγνωστο χρηματικό ποσό.


-Απόπειρα ληστείας έγινε στην Αγροτική τράπεζα Λαμίας(στο κέντρο) με καλάζνικοφ,από ομάδα,χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν χρήματα.Οι δράστες διέφυγαν

Σήμερα.
Ληστεία στις 12:45 σε υποκατάστημα της Aspis Bank στη Ν. Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 88). Ενας ο δράστης, άγνωστη η λεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρισκόμαστε απέναντι σε πολεμικές επιχειρήσεις;


Το χθεσινό αιματηρό γεγονός στον Βύρωνα είναι αλληλένδετο με την ποιοτική όξυνση της εγκληματικότητας, το τελευταίο διάστημα. Φόνοι, ξεκαθαρίσματα, τυφλή βία έναντι ανήμπορων πολιτών, χρήση «πολεμικών» όπλων και χειροβομβίδων, δι’ ασήμαντον αφορμή. Προ ολίγου είχαμε την πρωτοφανή δολοφονική επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής με ρίψη 99 σφαιρών και μιας χειροβομβίδας, τραυματίζοντας 6 αστυνομικούς. Ρίχθηκαν 17 σφαίρες σε κάθε έναν αστυνομικό, πράξη που αποδεικνύει περίτρανα το μένος των κακοποιών απέναντι στο Ελληνικό κράτος! Τα ίδια άτομα βλέπουμε να καίνε την Ελληνική σημαία σε κάθε ευκαιρία, που θα τους δώσουν οι έμμισθοι ψευδοεπαναστάτες του συστήματος.
Στην περίπτωση που οι δράστες συλληφθούν, φανερώνεται ότι προέρχονται συνήθως απ’ την Αλβανία, και έχουν περάσει πρώτα από στρατόπεδα εκπαίδευσης παραστρατιωτικών (UCK, UCC), και μετά ήρθαν εδώ να κλέβουν και να τρομοκρατούν καθημερινά τους Έλληνες πολίτες, περιμένοντας το πρόσταγμα για συντονισμένη ένοπλη δράση κατά της πατρίδας μας!

Οι Ελληνικές αρχές γνωρίζουν πολλά, αλλά ως τώρα αποδεικνύονται αναποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της σοβαρότατης κατάστασης που βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Αυτό που έχουν καταφέρει ως τώρα είναι η απόκρυψη μέσω των ΜΜΕ, αναφοράς της εθνικότητας των κακοποιών, για να κοιμάται ήσυχος ο Έλληνας, ως πότε;

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_8949.html

Ανώνυμος είπε...

Μια και μιλάμε για το χθεσινό αστυνομικό δελτίο,απόπειρα ληστείας έγινε στην αγροτική τράπεζα Λαμίας(στο κέντρο) με καλάζνικοφ,από ομάδα,χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν χρήματα.Οι δράστες διέφυγαν.Πρίν ένα μήνα η ληστεία που έγινε σε τράπεζα της Στυλίδας εξιχνιάστηκε και οι δράστες που χρησιμοποίησαν επίσης καλαζνικόφ ήταν μικτής σύνθεσης Έλληνες και Αλβανοί.Οι Αλβανοί όμως διέφυγαν για τη χώρα τους,πριν συλληφθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ)
ΜΑΡΤΙΟΣ
Ο πρωθυπουργός την τελευταία 22ετία και αρχηγός του Ανοικτού ΠΑΣΟΚ κος Παπανδρέου βραβεύτηκε από την ένωση σκηνοθετών της ΟΥΖΑ(USA) για την καινούρια μεγάλη εξέλιξη του τρισδιάστατου κινηματογράφου, τον ΛΑΙΒ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. Σύμφωνα με την καταπληκτική νέα εφεύρεση οι θεατές είναι και οι πρωταγωνιστές του έργου. Σε κάθε στενό ή κάθε δεύτερο παραμονεύουν σκιές που μπορεί να σας αρπάξουν ένα πορτοφόλι (είναι άγραφος νόμος να μην ζητάνε το 2ο από τα 10 που υποχρεούστε να έχετε μαζί σας). Κάθε 200μ συναντάται μία συμμορία με καλάσνικωφ. Στα 5χμ το πολύ θα συναντήσετε το τέμενος της πόλης όπου πρέπει να προσκυνήσετε λέγοντας
σφάξε με πασά μου να αγιάσω 5 τουλάχιστον φορές. Το κυνηγητό δεν σταματά αν δεν επιστρέψετε σπίτι. Μάλιστα μετά την εφεύρεση της χρονομηχανής οι θεατές μπορούν να επίστρέψουν σε άλλη χρονολογία(έχει μόνο όπισθεν) και να αποφύγουν τα πυρά(αν προλάβουν). ΤΕΡΜΑ η βαρεμάρα.
Η συνομοσπονδία γεμίζει από πελάτες που θέλουν την Ιθαγένεια για να γίνουν σταρ
του σινεμά. Για την αποδοχή της Ιθαγένειας πλέον είναι απαραίτητη η εξέταση σε αγώνα ταχύτητας στα 100μ όπου ο πολίτης οφείλει να καλύψει την απόσταση σε λιγότερο από 10δεύτερα για να έχει ελπίδες να φτάσει σε ηλικία σύνταξης.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ