13/2/10

Σκοπός μας πρέπει να είναι η συνεχής ενδυνάμωση του πατριωτικού κινήματος

Πως να κουνηθεί φύλλο όταν η πλειοψηφία έχει λερωμένη τη φωλιά της;
Ποιος έχει το θάρρος (πλην ελαχίστων από εμάς) ή καλύτερα το θράσος να πει το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε Τζέφρυ;
Οι αγρότες που για να πάρουν τις επιδοτήσεις δήλωναν παραπάνω χωράφια από όσα είχαν, οι κτηνοτρόφοι που δήλωναν παραπάνω ζώα από όσα είχαν, οι δημόσιοι υπάλληλοι που πουλούσαν την ψήφο τους σε αυτόν που τους διόριζε ξέροντας ότι μπαίνοντας στο δημόσιο θα κάααααααθονται, οι στρατιωτικοί (και όλα τα σώματα ασφαλείας γενικότερα) που για να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα γλείφουν όποια οπίσθια οπή βρουν και ανέχονται τα πάντα από άσχετους και κομπλεξικούς πολιτικούς, οι γιατροί που τσεπώνουν φακελάκια, οι συνδικαλιστές που τρώνε και πίνουν με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι απέναντί τους, κλπ,κλπ,κλπ;
Θα πληρώσουν όλοι κύριοι, ανάλογα με το μερίδιο ευθύνης του καθενός, όλα εδώ πληρώνονται και το ξέρουν όλοι γι'αυτό δεν μιλάνε, αλλά δυστυχώς θα την πληρώσει και η μειοψηφία που αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αντιστέκεται και θα αντιστέκεται. Τόσα χρόνια δεν ξέρουν τι ψηφίζουν νομίζετε;
Τους ξέρουν καλά όλους γιατί εάν ήταν στη θέση τους θα έκαναν τα ίδια και χειρότερα, γι'αυτό μην στενοχωριέστε πατριώτες να χαίρεστε διότι όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν, γιατί εάν δεν πληρώσουν δεν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος δυστυχώς (ή ευτυχώς) πρέπει να καταστραφούμε για να αναγεννηθούμε από τις στάχτες.
Σκοπός μας πρέπει να είναι η συνεχής ενδυνάμωση του πατριωτικού κινήματος ώστε την ώρα της διάλυσης να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τις τύχες του έθνους στα χέρια μας.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με όλους αυτούς που αναφέρετε θα πρέπει να πληρώσουν και όλα αυτά τα ανθελληνικά κυκλώματα που ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες να ζητάνε "δικαιώματα", ας μην γελιόμαστε κανένας εξαθλιωμένος μετανάστης δεν θα σκεφτόταν μόνος του να ζητήσει ελληνοποίηση. Αυτοί όλοι κανονικά έπρεπε κάποτε να απολογηθούν στη διακιοσύνη για τη δήθεν αθώα δράση τους. Τώρα που ξεσκεπάστηκαν οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.
Οι ξένοι κάνουν τη δουλειά τους ύπουλα ύπουλα, οι "Έλληνες" που τους υποστηρίζουν εις βάρος μας;
Δυστυχώς είναι και πολύ οργανωμενοι. Χρόνια τώρα καταστρώνουν σχέδια και υλοποιούν δράσεις εις βάρος του ελληνισμού, κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Μια ματιά στο περιοδικό "Διαβατήριο" θα σας πείσει. Ένα υποψιασμένο μάτι καταλαβαίνει πολλά με λίγη ανάγνωση. Να είστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .
Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή )
Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
Και δεν σου δίνουν .
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .
Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή )
Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
Και δεν σου δίνουν .
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

loipon

apo alex johns radio from prisonplanet.com

ta narkotika, opio hroinh ayksithikan kata 13fores apo tote poy phge h u.s.a. force, kai c.i.a.

kai katelabe to afganistan

http://www.youtube.com/watch?v=NX_UKdqoa_o
youtube russiatoday

kai opos leei o alex sth radiofonikh ekpomph toy

h agglia me to opio katelabe thn kina, einai gnosth oi polemh toy opiou

loipon mhpos tora me to opio kai thn iroinh epeixhrhtai

h katalhpsi ths eyrophs kai ths u.s.a, kai ennoo katalhpsi,

me th dialysei ton shntagmaton, ton periorismo ton politiko eleytherion
thn epibolh ths NEW WORLD ORDER

olla shsxetixontai lathrometanasteysh, opoio hroinh, polemos sto afganistan irak, MKO.

ola to idio plano einai mexri kai

to nomosxedio gia thn ithageneia,,,

pou thelei thn ellada progefyroma gia thn dialysei ths eyrophs, oera apo thn dialysei ths elladas

prepei na arxisetai na bgazetgai ena deltio se eyropaikes gloses

na enothi olos o kosmos ths eyrophs



KALO KOYRAGIO

Ανώνυμος είπε...

Ανέχεσαι ρε Έλληνα να σε κυβερνάνε τα νούμερα τύπου Τίνα Μπιρμπίλη που μπαίνει στο κοινοβούλιο με τα αθλητικά παπούτσια και ένα εκδρομικό σάκο στην πλάτη. Τον Παπακωνσταντίνου που τον ζουμάρουν όλα τα διεθνή τηλεοπτικά μέσα να κυκλοφορεί στις επίσημες συναντήσεις του με ένα σακκίδιο στην πλάτη. Οι ξένοι έχουν βρει το χαϊβάνι τον Παπανδρέου και τον δουλεύουν κανονικά και μαζί κι εμάς θέλοντας να μας βάλουν στην μέγγενη για τα επόμενα 100 χρόνια. Η ελεεινή χώρα της Αγγλίας έχει 12%δημόσιο έλλειμα. Η Ισπανία, η Πορτογαλλία η Ιρλανδία ακόμα και η Γερμανία έχει οικονομική στασιμότητα. Εδώ εμείς έχουμε γίνει το διεθνές ρεντίκολο. Τι μπορεί να γνωρίζει ο Παπανδρέου; Καθημερινά τον ακούμε να λέει του κόσμου τις κοτσάνες ενώ τα ΜΜΕ του πλέκουν το εγκώμιο. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στα ΜΜΕ με την οικονομική κρίση. Το μαύρο άσπρο θα μας κάνουν προκειμένου να μην θιγούν από τα μέτρα και να τους διευκολύνουν ή και τους χαρίσουν τα χρωστούμενα στους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Είναι όλοι τους νούμερα και άσχετοι και το αποδεικνύει η πραγματικότητα καθημερινά.
Αν δεν τους γκρεμίσουμε θα την πληρώσουμε πολύ άσχημα. Θα τους κάτσουμε στο σκαμνί όταν περάσειη μπόρα να λογοδοτήσουν.
Ρε γαμώτο αξίζουμε καλύτερη τύχη.

Ανώνυμος είπε...

10.14 (αμαν ρε παιδιά με τα greeklish ),όχι μόνο ο Αλεξ Τζόουνς,αλλά το ίδιο το CNN σε εκπομπή του που έτυχε να δω ,κάποιος από τους παρατηρητές του ΟΗΕ έδινε συνέντευξη στην Κριστιάν Αμαρπούρ και έλεγε ότι κάθε χρόνο φεύγουν από το Αφγαγιστάν πάνω απο 700 τόνοι ηρωινης . 50 τόνοι πάνε Ρωσία και οι υπόλοιποι μέσω Τουρκίας (άρα κυρίως μέσω Ελλάδας ,αν και δεν το ανέφερε) στην Ευρώπη.
Τα κείμενα ,όποιος μπορεί να τα μεταφράζει και να τα προωθεί. Δεν είναι δύσκολο ,υπάρχει και το Google translate ,αν μπορείτε να το βάλετε στη σελίδα βοηθάει .

Συμεών Ερέμιν. Δημοσιογράφος. Πολεμικός ανταποκριής της Ιζβέστια. Τον σκότωσαν τη στιγμή που έκανε στένταπ

Οι δολοφόνοι του Ζελένσκι που ειναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και το Μητσοτάκι, μόλις τον εντόπισαν, ...