17/2/10

ΕΠΕΙΓΟΝ

ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΡΗΚΑΝ KAI ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒ
Στο Αιγαίο υπάρχει πολύ πετρέλαιο.
Γιά να το εκμεταλλευτούν οι Αμερικανοί χρειάζεται συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας.
Καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συμφωνήσει παραβλέποντας τον Ελληνικό λαό. Μπορεί όμως αν την εκλέξει "Ελληνικός" λαός, οποίος φυσικά δεν θα διαφωνήσει σε τίποτα αφού δεν θα αισθάνεται τη χώρα σαν πατρίδα του.
Από το 1990 και μετά στην Ελλάδα καταφθάνουν ορδές "μεταναστών" στο καινούριο Ελντοράλντο του κόσμου.
Να λοιπόν που δένει το βύσσινο γιά την πρεμούρα με τους εποίκους και την ψηφοιθαγενοποίησής τους.
Η συνέχεια επί της οθόνης κάπου εδώ πολύ κοντά ,καθώς όπως ακούστηκε στην εκπομπή τέσσερα πανάκριβα γεωτρύπανα κατασκευάζονται στην Κορέα γιά να έρθουν εδώ.
ΥΓ
Κουίζ:
Ποιό μεγάλο γεγονός έλαβε μέρος στην Αθήνα το Μάιο;
Γιά να σας βοηθήσω τα μουμουέ δεν το πήραν χαμπάρι.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στενοχωριεμαι για την πατριδα μου.
Η Ελλαδα εχει κηρυξει πτωχευση αρκετες φορες στο παρελθον. Ποτε ομως δεν δηλητηριασε το ιδιο το αιμα της με μπανανοσκαρφαλωφαγους.

Ποτε ειναι η επομενη συγκεντρωση που κανετε. Θελω να φερω κατι "θεσπειεις" μαζι μου (γιατι οι σπαρτιατες ειστε εσεις μεχρι στιγμης...)

με πατριωτικους χαιρετισμους

ενας ελληνας (του εδαφους...)

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό πουθενά δεν φαίνονται τα στοιχεία των δραστών της αιματηρής διπλής συμπλοκής; είναι αλβανοί; Ακομα και ο διαδικτυακός τόπος των ΔΟΛιων δεν αναφέρει τίποτα για την ταυτότητα των δραστών!...

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΙΓΚΕΛ: Παραστρατιωτικές ομάδες στα σύνορα με την Ελλάδα

Σενάριο για ένοπλη εξέγερση Αλβανών

"Στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία παραστρατιωτικές ομάδες Αλβανών οργανώνουν κίνημα "αντίστασης", με στόχο τη δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας."

Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από μαρτυρία 27χρονου φοιτητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που ταυτόχρονα αναπτύσσει κι άλλες δραστηριότητες που οι Ελληνες ονομάζουν "τρομοκρατία". Ο Αχμέτ πολέμησε με τον UCK στο Κοσσυφοπέδιο εναντίον των Σέρβων και είναι μέλος παράνομης αλβανικής οργάνωσης».

Αυτά αναφέρει εκτεταμένο άρθρο στο τελευταίο τεύχος της γερμανικής επιθεώρησης «Σπίγκελ» με τίτλο «Η επανάσταση των Αλβανών (Σκιπετάρων)».

«Στόχος των παραστρατιωτικών οργανώσεων είναι να προετοιμάσουν ένοπλη εξέγερση στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, σχέδιο που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι την άνοιξη του 2004 και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Επιδότηση 15.000 ευρώ

«Η αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα -κυρίως στην ελληνοαλβανική μεθόριο, την αποκαλούμενη Τσαμουριά- υπολογίζεται σε 500.000, όμως πιθανολογείται πως είναι μεγαλύτερη λόγω των λαθρομεταναστών που διέρχονται εύκολα από τα χαλαρά σύνορα στα ελληνικά εδάφη», γράφει το «Σπίγκελ».

«Οι Αλβανοί δεν έρχονται μόνο για συγκομιδή πορτοκαλιών και ελιάς. Κάθε Αλβανός, που συμμετέχει για διάστημα έξι μηνών στο σχέδιο εξέγερσης στην ελληνική Βόρεια Ηπειρο, επιδοτείται με 15.000 ευρώ από κάποιο αλβανικό κόμμα», σύμφωνα με τον καταγόμενο από το Τέτοβο, Ιλίρ.

Κινητήριος μοχλός του αλβανικού σχεδίου, που ανακοινώθηκε και επισήμως ως εθνικός στόχος το 1995 σε μυστική συνάντηση του UCK, είναι ο «αλβανικός εθνικός στρατός» (ΑΝΑ). Πολιτικός του εγκέφαλος, κρυμμένος μέχρι πρότινος στο Διαδίκτυο πίσω από το ψευδώνυμο «Alban Vjosa», είναι ο 52 ετών Αλβανός δικηγόρος Ινταγιέτ Μπεκίρι, ιδρυτής του κόμματος Εθνικής Ενότητας της Αλβανίας και, κατά τους ισχυρισμούς του, στενός φίλος του Αλβανού πρωθυπουργού Φάτος Νάνο.

Εδώ και λίγο καιρό, η αλβανική κυβέρνηση αναζητά τον Μπεκίρι μέσω Ιντερπόλ, πράγμα που δεν εμποδίζει το θεωρούμενο μεσσία της μεγάλης Αλβανίας να μιλά απροκάλυπτα για τους στόχους του. Ο Μπεκίρι καλεί τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει τον ΑΝΑ ως συνομιλητή στις διαπραγματεύσεις, ενώ εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με διπλωματικά μέσα, ο Μπεκίρι προτίθεται να κηρύξει αντάρτικο.

Ο Μπεκίρι δήλωσε πως θα αξιώσει από την Αθήνα την επιστροφή 200.000 Αλβανών που, λόγω συνεργασίας με τα χιτλερικά στρατεύματα, εξαναγκάστηκαν να διαφύγουν στην Αλβανία. «Βοήθεια στα δίκαια αιτήματά του», λέει ο Μπεκίρι, θα προσφέρουν κατ' αρχήν μικρές «προκλήσεις», «καλάσνικοφ και χειροβομβίδες αποτελούν τη σιδηρά εφεδρεία».

Μπλέκουν και τον Κλαρκ

Ο Αμερικανός Δημοκρατικός Ουέσλι Κλαρκ, από τους επικρατέστερους υποψήφιους προέδρους, επισκέφθηκε προσφάτως το Κοσσυφοπέδιο και υποσχέθηκε στην αλβανική ηγεσία την ολόψυχη υποστήριξή του με αντάλλαγμα την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από το αλβανικό λόμπι στις ΗΠΑ. Η αμερικανική βοήθεια βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών, οι «ειδικές δυνάμεις» στη Νεάπολη (Ιταλία) προμήθευσαν το 2001 στους Αλβανούς αντάρτες εννέα κοντέινερ με υλικό για ασύρματους και επικοινωνιακές υποκλοπές.

Η στρατιωτική συνδρομή της Ουάσιγκτον διεκπεραιώνεται μέσω της διαβόητητης MPRI (Military Professional Ressourses Inc -- έδρα Βιρτζίνια), ιδιωτική επιχείρηση που διευθύνεται από τον Καρλ Βουόνο -πρώην επιτελάρχη του αμερικανικού στρατού ξηράς- και λειτουργεί ως ιδιωτικός στρατός του Πενταγώνου.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/11/2003

Ο Βλαμμένος είπε...

Η Ελλάδα είναι γεμάτη ουράνιο.
Πάνω από 20 τρισεκατομμύρια τόνους.
Επίσης έχουμε περισσότερο πετρέλαιο από τη Σαουδική Αραβία, αλλά δε μας αφήνουν τα Εβραϊκά συμφέροντα να το βγάλουμε.
Οι Εβραίοι κυβερνάνε τον κόσμο.
Πίσω από κάθε συμφορά βρίσκεται Εβραίος.
Οι Εβραίοι δεν αφήνουν τον Κωνσταντίνο Παλιολόγο να ξυπνήσει και με το άλογό του να κατακτήσουμε την κόκκινη μιλιά.
Ξυπνήστε Έλληνες!!!!
20 δισεκατομμύρια δολάρια αντιστοιχούν στον καθένα μας, από το κρυμένο ουράνιο που δεν μας αφήνουν οι Εβραίοι να βγάλουμε.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...