18/2/10

Αλήτη προδότη Κοεν-τζόγγλου

Δόγμα Χρυσοχοΐδη: AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Είχαμε προαναγγείλει την παρουσίαση νέων αποκαλυπτικών εγγράφων για την σκευωρία που έστησαν ορισμένοι οσφυοκάμπτες με υπερτροφικούς από την χρήση σιελογόνους αδένες, που κατοικοεδρεύουν στην καμαρίλα* του γραφείου του εκάστοτε υπουργού προστασίας του πολίτη.
Αιχμή του δόρατος στην προκειμένη περίπτωση ο δήθεν βασανισμός του χιλιανού λαθρομετανάστη-εγκληματία-καταζητούμενου από την INTERPOL, ΝAVARRO Pedro. Όμως το δόγμα Χρυσοχοΐδη: «αστυνομικοί στις φυλακές κακοποιοί σε διακοπές» οι τραγικές επιπτώσεις του στην αύξηση της εγκληματικότητας και στην διάλυση της Εθνικής ασφαλείας, μας αναγκάζει να διατυπώσουμε παράλληλα και μερικές σκέψεις μας.

*Οι αλβανοί κακοποιοί που προκάλεσαν το μακελειό, προχθές στον Βύρωνα, είχαν πάρει «άδεια», για να «ξεσκάσουν» από το στενάχωρο περιβάλλον των φυλακών. ΓΙΑΤΙ κ. Χρυσοχοΐδη;

*(20-10-09καθημερινή ) Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε εστάλη χθες το πρωί με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του Πακιστανού μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν στις 10 Οκτωβρίου. Στόχος της πρωτοβουλίας, όπως διευκρίνισαν χθες πηγές του υπουργείου, είναι να διερευνηθούν σε βάθος οι πραγματικές συνθήκες θανάτου του αλλοδαπού. Ο Πακιστανός Μοχάμεντ Καμράν κατηγορούνταν για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ενός 15χρονου ομοεθνούς του στις 28 Σεπτεμβρίου και ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή την 1η Οκτωβρίου. Κύριε Χρυσοχοΐδη σας ενδιαφέρει τόσο πολύ γιατί πέθανε ένας Πακιστανός, και δεν σας ενδιαφέρει γιατί ένας παρ΄ ολίγο δολοφόνος ανήλικου παιδιού κυκλοφορεί ελεύθερος. ΓΙΑΤΙ;

*Ένας Έλληνας αστυνομικός βρίσκεται 48 ημέρες προφυλακισμένος, επειδή εμπόδισε ένα χιλιανό κακοποιό να αποδράσει από τα κρατητήρια.
Ο λαθρομετανάστης αυτός, που έχει διαπράξει σοβαρότατο έγκλημα στην χώρα του, και τον αναζητεί η INTERPOL με ερυθρό σήμα αναζήτησης, προσπάθησε να δολοφονήσει στις 23/12/09 Έλληνα πολίτη με λάμα 31 εκ. Προσπάθησε να στραγγαλίσει τον φρουρό του αστυνομικού τμήματος που εκρατείτο. Ο εισαγγελέας διέταξε την κράτησή του, εσείς τον αφήσατε ελεύθερο και φυλακίσατε τον αστυνομικό. ΓΙΑΤΙ;


Σας ενημερώνουμε κ. Χρυσοχοΐδη ότι το χιλιανό «μπουμπούκι» δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο για να δικαστεί. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ Α.Τ. Ακροπόλεως ντυμένος στην «πέννα», συνοδευόμενος από μια κοπέλα, σταμάτησε στην είσοδο του τμήματος και επιδεικτικά επιδόθηκε σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με την συνοδό του. Όταν τελείωσε την «παράσταση» πήγε στον αξιωματικό υπηρεσίας να παραλάβη τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει εκεί όταν ήταν κρατούμενος. Στην συνέχεια δημιούργησε ταραχή ζητώντας με φορτικό τρόπο να του επιστραφούν επτακόσια (700) ευρώ που υποτίθεται ότι είχε μαζί του όταν συνελήφθη. Δεν γνωρίζω αν ζήτησε να του επιστραφεί και το όπλο που είχε όταν τον συνέλαβαν.

Κύριε Χρυσοχοΐδη ανοίγεται μπροστά σας πεδίον δόξης λαμπρόν. Στείλτε τα τσακάλια των εσωτερικών υποθέσεων να προφυλακίσουν τους αστυνομικούς για «κλοπή» 700 ευρώ. Ο χιλιανός φίλος σας είναι πρόσωπο λίαν αξιόπιστο.
Τόσο αξιόπιστο που η πρεσβεία της Χιλής, σας είπε ότι δεν θέλει να τον ξέρει και ούτε θα ασχοληθεί μαζί του. Εμπρός κ. υπουργέ που μετά από πέντε μήνες ανακαλύψατε ότι υπάρχει εγκληματικότητα στην Ελλάδα.
Εμπρός κύριε υπουργέ που καταλάβατε ύστερα από 7 χρόνια ότι η 17 Νοέμβρη και η τρομοκρατία εξακολουθούν να κάνουν την χώρα άνω κάτω και εσάς ρεντίκολο. Φυλακίστε και άλλους αστυνομικούς.
Όμως σε μία-δυό μέρες τα νέα στοιχεία για την σκευωρία που έστησαν οι πραιτωριανοί σας, θα σας καταδιώκουν ως ενοχές και τύψεις μέχρι να ζητήσετε παλληκαρήσια συγγνώμη, από τον αθώο αστυνομικό που βρίσκεται στον Κορυδαλλό επειδή πίστεψαν κάποιοι ότι με τον τρόπο αυτό προσφέρουν εκδούλευση για την ανάπτυξη των πολυπολιτισμικών αναζητήσεων σας.
Άλλωστε και ο υφυπουργός σας μας είπε ότι τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα. Θα συνηθίσουμε τις μυρωδιές και τα ήθη και έθιμα των αλλοδαπών μεταναστών. Πάντως κ. Χρυσοχοΐδη σίγουρα δεν θα συνηθίσουμε στην δυσωδία της σκευωρίας

http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_18.html

Δεινόν γε ἡ ἄγνοια καὶ πολλῶν κακῶν ἀνθρώποις αἰτία, ὥσπερ ἀχλύν τινα καταχέουσα τῶν πραγμάτων καὶ τὴν ἀλήθειαν ἀμαυροῦσα καὶ τὸν ἑκάστου βίον ἐπηλυγάζουσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ;
Ο ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...