26/2/10

Συναγερμός! Κατατέθηκε το λαθρονομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να εισαχθεί την Τρίτη , προς επεξεργασία, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για την ιθαγένεια...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,

την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 19.00.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.
ΦΕΡΤΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζάρα να μας οργανωσετε για να κατεβουμε στο δρόμο.
Αξια έχει να μαζευτουμε τις μερες που συζητείται οχι το Σαββατοκυριακο.
Ενημερωστε μας από το ιστολογιο και απο τον ΒLUE SKY.
Αναμενουμε!

Ανώνυμος είπε...

Γρηγορείτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το νομοσχέδιο με τρόπο βάναυσο παραβιάζει το Σύνταγμα των Ελλήνων αφού τινάζει στον αέρα την θεμελιώδη αρχή της λαϊκής κυριαρχίας με σκοπό τον σφετερισμό της εξουσίας αλλά και την προφανή βλάβη των εθνικών συμφερόντων.
Ακόμα και αν το ψηφίσουν θα αποτελεί πάντα αιτία μετωπικής σύγκρουσης με κάθε μέσο του Λαού με την χούντα του ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα του ερυθρού φασισμού ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όλες οι πράξεις πολιτογράφησης λαθρομεταναστών θα είναι παράνομες και κατόπιν αυτού άκυρες. Ας το έχουν υπ' όψη τους οι λαθρομετανάστες που θα ζητήσουν υπηκοότητα ότι, όταν θα αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότητα η ιθαγένεια θα τους αφαιρεθεί όσα χρόνια και αν περάσουν και θα απελαθούν γιατί ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού Λαού αφού επιδίωξαν να τους χορηγηθεί υπηκοότητα χωρίς την συναίνεση του ελληνικού Λαού δηλαδή με συνταγματικό πραξικόπημα.
Ο ελληνικός Λαός θα αποφανθεί με νόμιμο δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό. Αυτή είναι η μόνη τίμια και δημοκρατική λύση. Πατριώτες αγωνιστείτε με κάθε μέσο όπως προβλέπει το αρθ. 120 του Συντάγματος για να αποκατασταθεί η νομιμότητα