3/2/10

Νυν υπέρ ...Κούνεβα ο αγών.!

Που να το φανταζόμασταν ποτέ, όταν γράφαμε εδώ κι' εδώ κάποιες ...αράδες, ότι ο ..."αγών" για την κυρία ... "συνδικαλίστρια", θα γινόταν "κυριολεκτικά" πράξη.!

http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4883.html

Ποδοσφαιρικός αγώνας ... "αλληλεγγύης" για την οικονομική ενίσχυση της Κούνεβα λοιπόν, πρόκειται να δοθεί στη ...Λάρισα.
Εκεί δηλαδή όπου η χώρα "καίγεται" από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, εκεί ακριβώς θα ..."δικαιωθεί" και ο "αγώνας" της ...αντιφασίστριας και των υποστηρικτών της.!
Την ποδοσφαιρική η συνάντηση διοργανώνει η κίνηση "hasta la victoria siempre", με την ομάδα παλαιμάχων της Θεσσαλίας με σύνθημα "stop βία, stop εκμετάλλευση ...στα μάτια της Κούνεβα για όλες τις καθαρίστριες του κόσμου".
Ο ..."αγώνας" θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 3:30 μ.μ.
Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της Κ. Κούνεβα, ίσως και για την ...επίπλωση του δωρηθέντος εκ της μητρός Ελλάδος διαμερίσματός της.
Οι ..."προοδευτικές" και .."δημοκρατικές" δυνάμεις του τόπου μας, έχουν δημιουργήσει και μια άξια ...περιφρόνησης ιστοσελίδα της κυρίας Βουλγάρας, σχετικά με τις κινήσεις, τις δράσεις της, αλλά και άλλες ...λεπτομέρειες.!
Σχετικές πληροφορίες για την διεύθυνση της ιστοσελίδας, θα τις βρείτε στην ...Κουμουνδούρου.!
Οποία καταισχύνη.!
Π.Ν.
gianniotis.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η χήρα με τα πέντε ορφανά τίποτα;
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε το κράτος έστειλε στο Δαφνί τεχνικούς για να κάνουν μετρήσεις ώστε να γίνει το μελλοντικό φρενοκομείο. Καθώς οι υπάλληλοι μετρούσαν εμφανίστηκε ένας γέρος βοσκός.
Κοντοστάθηκε λίγο και τους ρώτησε, ρωτά: "τι μετράτε ρε παιδία με τα κορδελόμετρα;"
Οι τεχνικοί του απαντάνε: " μετράμε για να φτιάξουμε ένα τρελλάδικο παππούλη"
και ο γεροβοσκός ανταπαντάει: "τραβα κορδέεεεεεελαααααααααααααααααααααααα"

Ανώνυμος είπε...

Είναι το ΘΡΑΣΟΣ που οι Έλληνες έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε σιγά σιγά. Το θράσος του κάθε αλήτη που θέλει το άσπρο μαύρο και το ψέμμα αλήθεια. Η αποδοχή του θράσους χωρίς αντίδραση ισοδυναμεί με ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Ανώνυμος είπε...

Να μην πάει κανείς.
Να δούμε πόσα είναι τα άπλυτα.
Να δούμε πόσα είναι τα άπλυτα που θα πάνε.
e-ego

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νά δώ, πότε θά παρατήσουμε τά πληκτρολόγια!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!

ΜΠΑΡΠΑΜΗΤΣΟΣ