12/2/10

Ψυχολογικές επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Πακιστάν στην Ελλάδα

Ληστείες «πελατών» από τη Μαφία που "ουδέποτε συνέβησαν".
Μια διάψευση για κάτι που ουδέποτε συνέβη, από τον Στέφανο Κασιμάτη στην Καθημερινή
(12-02-2010 σελ 2.)

«Το εντυπωσιακό με την συνωμοσιολογία είναι ότι όσο πιο παλαβή είναι η φήμη τόσο ευκολότερα γίνεται δεκτή ως πραγματική. Προσφάτως διαδόθηκε στην Αθήνα ότι κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικωφ επιτέθηκαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης στο Κολωνάκι , όπου αφού άρπαξαν τις εισπράξεις αφαίρεσαν και από τους πελάτες πορτοφόλια ρολόγια και κοσμήματα. Η φήμη επικρατήσει πλήρως, σε σημείο ώστε ανώτερος αξιωματικός της ασφάλειας να τηλεφωνήσει στην ιδιοκτήτρια για να την ρωτήσει αν πράγματι συνέβη το περιστατικό!
Ας το θέσουμε για χάρη της κουβέντας ότι η ιστορία είναι γεγονός και ότι η ιδιοκτήτρια προτίμησε να μην το καταγγείλει στην αστυνομία.
Οι πελάτες του εστιατόριου που ανήκουν στην creme de la creme της αθηναϊκής κοινωνίας και έπεσαν θύματα της ληστείας πως επείσθησαν να αποσιωπήσουν το «γεγονός»; Με τι είδους ανταλλάγματα ;
Αλλά ας μην ασχοληθούμε περαιτέρω με τη βλακεία που εδραιώνει ως πραγματικό κάτι που ουδέποτε συνέβη και το οποίο εξάλλου δεν θα μπορούσε να συμβεί!
Στο κάτω κάτω η βλακεία είναι ανίκητη
ΦΑΛΗΡΕΥΣkassimatis@kathimerini.gr»

Στις 30-12-2009, κακοποιοί οπλισμένοι με Καλάσνικωφ ,εισέβαλαν σε Ψαράδικο των «βορείων προαστίων», που αρχίζει από «Κου..» και στο οποίο επίσης τρώγει η «creme de la crème», και αφού άρπαξαν τις εισπράξεις, αφαίρεσαν και από τους πελάτες πορτοφόλια ρολόγια και κοσμήματα.
Έκτοτε («ουδέποτε») συνέβησαν άλλες 5 τέτοιες ληστείες .Οι 2, σε εστιατόρια στο Κολωνάκι
Στο κάτω –κάτω ή μαφία (όπως και η βλακεία της ψωρο-ελίτ) είναι ανίκητη

-Πρωτοφανής ληστεία σε σούπερ μαρκέτ της αλυσίδας "Βασιλόπουλος" στον Ισθμό χθές , λίγο μετά τις 21.00. Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν από την είσοδο και αμέσως άρχισαν να πυροβολούν στον άερα για εκφοβισμό. Οι δράστες ζήτησαν τόσο από τους πελάτες όσο και από τους υπαλλήλους να ξαπλώσουν στο πάτωμα, γιατί όπως είπαν... "Εμείς δεν παίζουμε"!

Οι κακοποιοί άρχισαν να κλέβουν ακόμα και τους πελάτες! Συνέχισαν να πυροβολούν στον αέρα και σήκωσαν μία υπάλληλο να τους ανοίξει τα ταμεία. Άρπαξαν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν και πήραν το δρόμο της εξόδου. Ακόμα και τότε όμως, τα όπλα τους δεν σίγησαν! Πυροβολούσαν και απειλούσαν τους πελάτες και τους υπαλλήλους, πως αν σηκωθούν πριν απομακρυνθούν θα τους σκοτώσουν.

Οι ληστείες αυτές είναι ψυχολογικές επιχειρήσεις που έχει εξαπολύσει η μαφία για την κάμψη του φρονήματος.Για να αποδεχθούμε την «κοινωνική συνοχή» με την Μαφία και τους εποίκους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

H πολυπολιτισμκοτητα επιβαλλεται μονο με ενα τροπο. Με το πιστολι στον κροταφο και ενω εισαι υποχρεωμενος να φωναξεις δυνατα "η πολυπολιτισμικοτητα ειναι η δυναμη μας".

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα θα σας αναφερω μια παραμετρο εξαιρετικα επικινδυνη, σχετικη με το λαθρονομοσχεδιο η οποια δεν εχει ακουστει σχεδον καθολου.
Το 2012 η Κρητη εχει δημοψηφισμα. Η νησος ενταχθηκε στον εθνικο κορμο το 1912 υπο την προυποθεση οτι σε 100 χρονια θα γινει δημοψηφισμα για την οριστικη ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ με την Ελλαδα (για αυτο το λογο ο μεγαλοεπιχειρηματιας στην κοπη της πιτας της Ανεκ εκανε τις δηλωσεις που εκανε και εσεις ρωτουσατε αν θα ανασκευασει η οικογενεια) κατι που πολλοι Κρητικοι αγνοουν!.
Αντιλαμβανεστε ασφαλως τι θα ψηφισει ο ελληνοποιημενος αλλοδαπος π.χ. αλβανος, που ζει στην Κρητη αυτος και το σοι του, αν περασει ο νομος.
ΥΓ1:Γινονται σχετικες νυξεις στο ιστολογιο eglimatikotita.gr στο αρθρο με τιτλο:"Ξεκινησε ο νεος πολεμος κατα της Ελλαδος με μια νεα Μαχη της Κρητης".
ΥΓ2:Οταν περυσι ανεβηκαν οι αγροτες της Κρητης στην Αθηνα και συγκρουστηκαν κουκουλοφοροι, αγροτες λεβεντες ταχα, στο λιμανι του Πειραια με την αστυνομια ακούστηκε "Το 2012 είναι κοντά"!

Αριστείδης είπε...

Το τελικό σχόλιο είναι φ-ο-β-ε-ρ-ό. Είναι η ουσία της σύγχρονης εγκληματικότητας συμπυκνωμένη. Δείτε παρακαλώ κι εδώ, όπου προσπάθησα να συνδυάσω μερικά πράγματα:
http://aristidisdikaios.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι