23/2/10

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Τον πρωθυπουργό που προεκλογικά έλεγε:
ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
και ότι θα μειώσει την ανεργία
αυτόν τον πρωθυπουργό
ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΨΕΥΤΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΕΜΠΟΡΟ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ, ΦΑΦΛΑΤΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Ο χειρότερος πολιτικάντης, που είχαμε ποτέ.
Όποιος διαφωνεί και είναι περήφανος για τον πρωθυπουργό μας, να τον χαίρεται και περαστικά.
Ο υπόλοιπος λαός όμως δεν ξεχνά γι΄αυτό και θα αντιδράσει μέχρις εσχάτων.
Θα αντιδράσουμε μέχρι να σταματήσει να ξεζουμίζει τον απλό λαό αυτός ο κύριος και όσοι κρύβονται πίσω του.
Δεν πάει άλλο!
Ας έλθει όποιος άλλος νάναι αλλά τούτος εδώ πρέπει να φύγει.

Ανώνυμος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα παιδιά δε με χάλασε καθόλου το γερμανικό εξώφυλλο.

Η Αφροδίτη τής Μήλου να δίνει ένα κωλοδάχτυλο προς το προδοτικό μόρφωμα με όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση και προς όλα τα οικονομικά κέντρα και τις αγορές.

Ανώνυμος είπε...

TΡOMOKΡATOYN TON KOΣΜΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ


http://yregreece.blogspot.com/2010/02/blog-post_9067.html

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιό σου και επι πλέον είναι και εθνικά επικύνδυνος για ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΗ Εθνικής κυριαρχίας. Αυτοί οι φαύλοι θα διαλύσουν την Πατρίδα μας και σε λίγα χρόνια μπορεί να αλλάξει και το όνομα της και να λέγεται ΒΑΛΚΑΝΕΞΠΡΕΣ.Αίσχος και ντροπή.Γουδί, Γουδί,Γουδί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ Η ΤΡΟΤΣΚΟΜΙΣΕΛΛΗΝ ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ) ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!,
ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ, Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ -ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ. ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ -ΑΝΘΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ)

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων του 132ου δημοτικού σχολείου

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες και φίλοι
Πριν λίγες μέρες στις 18/2/2010 η Στέλλα Πρωτονοταρίου, ύστερα από την πανηγυρική αθώωσή της στο Δικαστήριο, επέστρεψε ως Διευθύντρια στο 132ο Δημοτικό Σχολείο μετά από δυόμισι χρόνια απουσίας. Για μας είναι πρώτα απ’ όλα μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης αλλά και δικαίωσης. Δικαίωσης της δουλειάς που έγινε στο σχολείο μας από το 2000 έως το 2007, δικαίωσης και του αγώνα που χρειάστηκε να δώσουμε τα τελευταία χρόνια για να υπερασπίσουμε τη δουλειά αυτή.
Στη δίκη της Στέλλας Πρωτονοταρίου καταθέτοντας ο πανεπιστημιακός καθηγητής Γιώργος Τσιάκαλος ως μάρτυρας υπεράσπισης τόνισε: «…στην Ελλάδα όλοι οι πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί διώχτηκαν για το όραμα και το έργο τους. Από ό,τι φαίνεται, με τη Στέλλα Πρωτονοταρίου συνεχίζεται αυτή η παράδοση. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο σχολείο ποτέ δεν ξαναγύρισαν στη θέση τους. Αυτό συνέβη στον 20ο αιώνα. Δεν θέλουμε να συμβεί και στον 21ο …».
Η Στέλλα ξαναγύρισε και αυτό σηματοδοτεί ένα νέο ενθαρρυντικό δεδομένο και μια νέα αισιόδοξη προοπτική για την ιστορία της εκπαίδευσης στη χώρα μας. Φάνηκε ότι σε μια δύσκολη εποχή όπως η δική μας, η δημοκρατία και το δίκιο μπορούν να βρίσκουν ακόμα το δρόμο τους, όταν οι άνθρωποι αγωνίζονται συλλογικά με τη βεβαιότητα ότι θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.
Συνάδελφοι/συναδέλφισσες και φίλοι
Τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να δώσουμε έναν σκληρό αγώνα για να υπερασπιστούμε το παιδαγωγικό έργο μας και εντέλει την αξιοπρέπειά μας. Τα καταφέραμε χάρη στη μεγάλη και ανιδιοτελή συμπαράσταση που βρήκαμε από συναδέλφους, συλλογικά όργανα, θεσμικούς φορείς, πανεπιστημιακούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε μόνοι. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες. Ευχαριστούμε και τους δικηγόρους μας που μας υπεράσπισαν χωρίς κανένα οικονομικό τους όφελος. Η δικαίωσή μας είναι και δικαίωση όλης της μαχόμενης εκπαιδευτικής κοινότητας. Μαζί θα συνεχίσουμε για ένα σχολείο σύγχρονο, ανθρώπινο, δημοκρατικό, που οφείλουμε σε όλα τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε ξέχασες το σημαντικότερο και ίσως αυτό να δικαιολογεί όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Σας είχαμε υποσχεθεί μία προσωπική έρευνα στο θέμα της Ελληνίδας που χθες βιάστηκε από Πακιστανούς στο Περιστέρι. Έτσι έγραφαν τα ΜΜΕ ... δεν ανέφεραν ΚΑΘΟΛΟΥ την ηλικία της γερόντισας (κλικ εδώ )καθώς επίσης ότι ήταν ανήμπορη και δεν έβγαινε πλέον από το σπίτι. Γράφουν οι καφροδημοσιοψεύτες ότι "ασέλγησαν" αφού την πέτυχαν στις 12 η ώρα στο δρόμο και την έχωσαν σε ένα δώμα (κλικ εδώ)και επίσης ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΒΙΑΣΜΟ αλλά τον βαφτίζουν "ασελγείς πράξεις".

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Προσπάθησαν να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ τον ΒΙΑΣΜΟ μιας ΑΝΗΜΠΟΡΗΣ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗΣ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!! Το κάνουν κατά συρροή!!! (κλικ εδώ , εδώ κι εδώ)

Η συγκεκριμένη γιαγιά είναι πάνω από 90 χρονών σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της και μάλιστα ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι το συμβάν συνέβη στο δρόμο στις 12 η ώρα. Η γιαγιά συνήθιζε παλαιότερα να πηγαίνει κούτσα - κούτσα μέχρι την κοντινή εκκλησία αλλά πλέον ήταν ΑΝΗΜΠΟΡΗ να βγει από το σπίτι της. Τα κτήνη από το Πακιστάν εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού την βίασαν με τον πλέον κτηνώδη τρόπο άρπαξαν από το σπίτι της ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Σε μία έρευνα που κάναμε γύρω από το σπίτι της γιαγιάς που εγκληματικά βίασαν το σώμα και την ψυχή της, είδαμε μονοκατοικίες με Πακιστανούς να έχουν αλώσει τις γειτονιές κι ειδικά τις παλιόχτιστες μονοκατοικίες.

Μια συνοικία του Περιστερίου και όχι του Αγίου Παντελεήμονα ή της πλατείας Αμερικής , μακριά από το κέντρο, μας θύμισε τρίτο κόσμο από την κελεμπία που αντικρίσαμε, τα κιλίμια που είχαν απλωμένα έξω από τα σπίτια τους, και τις συγκεντρωμένες κατά δεκάδες μελαψούς που κάθονταν σε αυλές που δεν χωρούν πάνω από 5 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι εκεί που έχουν ιδιόκτητα σπίτια και που με κόπους μιας ζωής έχτισαν για να στεγάσουν τα παιδιά τους. Δεν πρόκειται για ανθρώπους με μίζες και λαμογιές αλλά για ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς. Μας είπαν ότι η αγανάκτησή τους έχει ξεχειλίσει, ότι συνήθιζαν να κοιμούνται με τις πόρτες ανοιχτές και να βγαίνουν τα καλοκαίρια στις γειτονιές να κάνουν παρέα όλοι, τα παιδιά τους να παίζουν μέχρι το σούρουπο χωρίς να τρέμει το φυλοκάρδι τους αν θα τα απαγάγουν ή θα τα βιάσουν, να ζητούν από τη γειτόνισα ένα λεμόνι από το δέντρο γιατί ξέμειναν ενώ τώρα δεν ξέρουν καν ποιος κατοικεί δίπλα τους, να είναι οργισμένοι με αυτούς που έφυγαν από την περιοχή και νοικιάζουν τα σπίτια αυτά σε δεκάδες Τριτοκοσμικούς χωρίς να έχουν καμία επαφή μαζί τους αλλά τα επακόλουθα να τα βιώνουν οι ίδιοι....

Έχουμε να καταγράψουμε τόσα πολλά... και συνάμα τόσα λίγα από όσα ήθελαν να μας πουν αλλά δεν πρόφτασαν...

...θέλουμε ώρες για να σας αφηγούμαστε μας είπαν για την κατάντια της πρώην φιλήσυχη γειτονιάς τους...ο ψιλικατζής μας δήλωσε επιφυλακτικός κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας από τους μαυριδερούς αλλοδαπούς που μένουν στην περιοχή...έχει πάψει πλέον να μας απασχολεί αν μας πούνε ρατσιστές ή ότι άλλο.... έχει πάψει πλέον να μας νοιάζει αν κάποιοι από αυτούς δεν εγκληματούν...υπάρχει ένα θράσος στην έκφρασή τους και το ύφος ότι τους χρωστάμε...λες κι εμείς δεν είμαστε άνθρωποι του μόχθου ή άνεργοι...λες κι εμείς δεν περνούμε ανέχεια...αλλά αυτός ο ξεπεσμός να μη σέβονται ηλικιωμένα άτομα και σαν κτήνη να βιάζουν την μάνα μας, την γιαγιά μας, άτομα που οδεύουν προς το τέλος της ζωής τους και θα φύγουν με τέτοιες χαρακιές στην ψυχή τους που δεν βίωσαν ούτε στην κατοχή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ...θα πάρουμε τον ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Αυτά ήταν τα ελάχιστα από όσα μας είπαν... ήθελαν να μιλήσουν όλοι...να πούνε κι άλλα...όμως η οργή στα μάτια τους ήταν ξέχειλη και δεν μπορούσε καν να καταγραφεί με λόγια όσο ευγενικοί κι αν ήταν...

Ένα πράγμα που μας απασχολεί επίσης είναι τι θα απογίνουν αυτά τα θύματα των βιασμών...ποια υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας θα πάει να τους συμπαρασταθεί.. καμία είναι η απάντησή μας...και θα έχουμε το θέμα από κοντά και να δείτε που πάλι θα επιβεβαιωθούμε...

Αν επρόκειτο για την μάνα ή την δική τους γιαγιά θα είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.. αλλά ποιος νοιάζεται για μία γερόντισσα που ζει μόνη κι ανήμπορη και πρόσφατα είχε και τον καημό - από ότι μάθαμε- του χαμού του παιδιού της;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com
/2010/02/90.html

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο το τρίκυκλο ήταν Λάρισα την Κυριακή.
http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B7D86BB24-4EE9-488E-8F46-37742594A1F6%7D_22-2-2010-FYLLO.pdf

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...