4/2/10

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επι των Εθνικών Θεμάτων θα συμμετάσχει οργανωμένα μαζί με την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία που θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 3μμ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους αλλά και κάθε Ελληνα πατριώτη να βγεί στο δρόμο και να βροντοφωνάξει,ξανά, το μεγάλο ΟΧΙ για την πατρίδα.
-ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδος
-ΟΧΙ στο αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους σε προσυγκέντρωση στις 2.οο μ.μ στα γραφεία της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στην οδό Μαυροκορδάτου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
epitropi1978@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Ο Άρης μπορεί να έκανε και λάθη αλλά πάλεψε για τις πεζούλες όπως είπατε και εσείς χθες. Τί σχέση έχουν αυτά που λέει και κάνει το ΚΚΕ σήμερα με τον πατριωτισμό των Ελλήνων? Δεν ρωτάνε τους ψηφοφόρους τους τί πιστεύουν καλύτερα? Τιμή και δόξα και στο λαό μας.




Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Σελίδα 7


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο πατριωτισμός των αστών είναι τα συμφέροντα της τάξης τους
Σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Γ. Ραγκούση και άλλων στελεχών, για τον κίνδυνο απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος σημειώνει:

«Ξεπερνάνε κάθε όριο εμπαιγμού τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, που στήριξαν και στηρίζουν την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, να απειλούν τώρα το λαό για να υποταχθεί στην αντιλαϊκή θύελλα, προκειμένου να διασωθεί η εθνική κυριαρχία! Ο πατριωτισμός των αστικών κομμάτων ήταν και είναι τα συμφέροντα της αστικής τάξης. Ο πατριωτισμός της εργατικής τάξης και του λαού συνδέεται μόνο με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του δίκιου τους».

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕ
ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
Υ.Γ
Ο μεγάλος ποιητής Κώστας Βάρναλης (1965), στο ββλίο του Πάνου Λαγδά, ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ έγραψε: «Θρυλικός ο Άρης Βελουχιώτης. Ο πρώτος που άρχισε την Αντίσταση του λαού στα βουνά κι ο τελευταίος που την έκλεισε με τον τραγικό του θάνατο. Η πρώτη ψυχή του Αγώνα, κι η τελευταία πνοή. Λίγοι το καταλάβανε όπως ο Άρης, πως οι εχθροί της Ελλάδας (ξένοι και ντόπιοι) θα μετατρέπανε τη νίκη του έθνους σε νίκη των εχθρών του. Τιμή και δόξα στο ασύγκριτο παλληκάρι. Τιμή και δόξα και στο λαό που τόνε γέννησε».

Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, σάς αποστέλλω την προ ολίγου ανακοίνωση του Λιμενικού για την σημερινή μπούκα 84 λάθρο μόνο στην Σάμο



Αθήνα, Ελλάδα 04/02/2010 19:43 (ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Εντοπίστηκε στις 04:00 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της βραχονησίδας «Καραβόπετρα» Σάμου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμεναρχείου Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος ημιβυθισμένη, με επιβαίνοντες πενήντα εννέα (59) αλλοδαπούς άνδρες, χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Ακολούθησε η ασφαλής περισυλλογή των επιβαινόντων και η μεταφορά τους στη Σάμο, ενώ η λέμβος βυθίστηκε.

Οι 59 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.



Εντοπίστηκε στις 05.55 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. νοτιοτανατολικά της βραχονησίδας «Καραβόπετρα» Σάμου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμεναρχείου Σάμου, πνευστή λέμβος, με επιβαίνοντες είκοσι πέντε (25) αλλοδαπούς (20 άνδρες, 2 γυναίκες και 3 παιδιά), χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Ακολούθησε η ασφαλής περισυλλογή των επιβαινόντων και η μεταφορά τους στη Σάμο, ενώ η λέμβος βυθίστηκε.

Οι 25 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.