24/2/10

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.(ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

150 ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (50 ΑΤΟΜΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΟΡΜΗΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΑΠΩΘΟΥΣΑΝ

ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβήθηκαν και έστειλαν τα ΜΑΤ;
Γιατί δεν έπιασαν τους άλλους όπως έπρεπε;

area51gr είπε...

ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ - Έπεσαν οι Μάσκες του ΠΑΣΟΚ
http://area51gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

Eιλικρινα φρικιασα που δεν εβλεπα τα αλλαδαπια να τρεπονται σε ατακτο φυγη
και απλα να κοιτανε σαν χανοι την πορεια που γινοτανε στην Πλατεια Αμερικης δηλαδη ελεος!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, δες την ανάλυση του Max Keiser που λέει ότι εσείς οι Έλληνες πρέπει να ξεφορτωθείτε τους "οικονομικούς τρομοκράτες" δλδ την Goldman Sachs.

Όταν πριν μισό χρόνο σε προωτοείδα στο BS νόμιζα ότι έλεγες υπερβολές, αλλά τώρα που το φωνάζουν και άλλοι απέξω δεν έχω αμφιβολία...

http://www.youtube.com/watch?v=6RHryDAKopo

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
ελπίζω να γίνουν μηνύσεις κατά του υπεύθυνου που διέταξε τις συλλήψεις αυτές ενώ άφησε ανενόχλητους τους πρεζοαριστεροσυριζάδες. Πρέπει οπωσδήποτε να μηνυθεί ο πρωταίτιος ας είναι και ο Χροσόχο.
Να μην κάνουν πίσω οι συλληφθέντες.
Για να στείλλουν τόση αστυνομία εκεί σημαίνει ότι φοβούνται ότι χάνουν το παιχνίδι.
Μηνύσεις. Η απάντηση είναι μονόδρομος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Αυτοί θα βγάλουν και κώδικες κατά των Ελλήνων σαν Ιουστινιανό και το Θεοδόσιο,σε λίγο θα απαγορευθεί να λεγε σε και Έλλην όπως έπραξαν και οι προαναφερθέντες.

http://molonlabe.blog.com/

Ανώνυμος είπε...

OXI MONO MΥΝΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΙΤΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ .ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ 50.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Από 8.59
Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ,ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
ΛΟΙΠΟΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ,ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 57 ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΩΝ) . ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.