5/2/10

Ο Τζέφρι (ο πρέσβης) έβγαλε την κουκούλα

Η Τουρκία δεν κατέχει εδάφη!

Σε φιλοτουρκικό παραλήρημα -απόδειξη των τάσεων της αμερικανικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας, αλλά και του Κυπριακού- προχώρησε ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Άγκυρα Τζέιμς Τζέφρι.
Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε ότι:
1. Η Τουρκία έχει «θετικές προσεγγίσεις» στο Κυπριακό.
2. Δεν έχει υπό κατοχή εδάφη γειτόνων της!
3. Έχει «ανησυχίες ασφάλειας» στην Κύπρο.
4. Είναι πιο κοντά στην Ευρώπη από την Κύπρο.

Ο Αμερικανός Πρεσβευτής δήλωσε αισιόδοξος για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «διότι οι αξίες τους συμφωνούν», όπως είπε. Ανέφερε ότι στην Τουρκία «υπάρχει ένα δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, παρόμοιο εκείνου της Δυτικής Ευρώπης», η χώρα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και έχει «ενεργή και θετική δύναμη» στις διεθνείς σχέσεις.

Χαρακτήρισε τον Ερντογάν «έξυπνο πολιτικό» και τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Μπασμπούγ…… «υποστηρικτή της Δημοκρατίας». Ανέφερε ακόμη ότι η Τουρκία έχει στενές σχέσεις με όλες τις αραβικές χώρες, οι οποίες, σε μεγάλο ποσοστό, είναι σύμμαχοι της Δύσης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τελευταία όξυνση των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων, ο κ. Τζέφρι υπογράμμισε ότι η ασφάλεια της περιοχής στηρίζεται στις ισχυρές σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ. «Θα ανησυχήσουμε, αν θα υπάρξει εξέλιξη που θα κλονίσει αυτές τις σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι «η Τουρκία, με την πολιτική που ασκεί για μηδενικά προβλήματα με τους γείτονές της, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια στην περιοχή. Έχει μια θετική προσέγγιση στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στον Καύκασο, στα Βαλκάνια και στην Κύπρο. Καταβάλλει προσπάθειες στο Ιράν και στη Συρία. Γιατί να μην παίξει μεσολαβητικό ρόλο μεταξύ Συρίας και Ισραήλ;» διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί στην Ε.Ε., ο Αμερικανός διπλωμάτης υποστήριξε τα ακόλουθα:
«Οι αξίες της Τουρκίας συμφωνούν με τις αξίες της Ε.Ε. Η Τουρκία είναι φιλειρηνική χώρα. Είναι δημοκρατική. Έχει ελεύθερη οικονομία. Δεν έχει υπό κατοχήν τους γείτονές της. Αποτελεί στοιχείο ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Έχει ανησυχίες ασφάλειας (sic!) στην Κύπρο και στο Βόρειο Ιράκ. Πέραν αυτού, η Τουρκία από γεωγραφικής πλευράς είναι πιο κοντά στην Ε.Ε. απ’ ό,τι η Κύπρος. Τι είναι, λοιπόν, εκείνο που θα κρατήσει την Τουρκία εκτός Ε.Ε.; Το γεγονός ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού της είναι μουσουλμάνοι; Κατ’ αρχήν είναι κοσμική κοινωνία. Δεύτερο, από πότε η Ε.Ε. αποφάσισε ότι είναι θρησκευτική κοινότητα;».

πηγή sigmalive

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(1453).

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΖΟΥΡΑΡIΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(1453).

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΖΟΥΡΑΡIΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=237


Διογκούμενο κύμα βιασμών γυναικών στην Ευρώπη από μουσουλμάνους μετανάστες

--------------------------------------------------------------------------------

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μετανάστες Ασιάτες. Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα. Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.
Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη. Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία. Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...
Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"...

Ανώνυμος είπε...

Δέν βιάζουν,απλώς γονιμοποιούν τόν Ευρωπαικό πολιτισμό,κατά Παυλόπουλο!
Τό Ευρωπαίος βγαίνει,όπως είπε κάποτε ό Χαρρυ Κλήν,από τό:Εμείς βάζουμε τό Εύρος καί αυτοί βάζουν τό π(ε)αιος.Καταλάβατε,παλιοφασίστες;

Ανώνυμος είπε...

Το είπε και η Άφρο ότι οι Πακιστανοί έρχονται εδώ (σχεδόν όλοι άνδρες) γιά να κάνουν οικογένειες δηλαδή να μας γονιμοποιήσουν.