2/2/10

Το ποτάμι τώρα δεν γυρίζει πίσω

Το ποτάμι τώρα δεν γυρίζει πίσω, η αρχή έχει γίνει και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, το κίνημα που ξεκίνησε από λίγους απλούς αγνούς πατριώτες όχι μόνο έχει πάρει σάρκα και οστά αλλά σαν φλόγα σε ξερό χορτάρι έχει ανάψει φωτιά στις καρδιές των απογοητευμένων Ελλήνων φωτιά που θα εξελιχθεί σε μία πυρκαγιά που θα αγκαλιάσει όλο το έθνος και θα κατακαύσει με μανία τους υβριστές, τους φαύλους, τους δοσίλογους.
Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για την ελευθερία, για την ανεξαρτησία, για την δικαιοσύνη, για την ισότητα, για το σύνταγμά μας,
Θα προασπίσουμε τα ιερά και τα όσια αυτού του ιερού έθνους μας του έθνους των Ελλήνων, όλοι το νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα, ότι οι συγκυρίες είναι μαζί μας, το νιώθουν και αυτοί γι' αυτό βιάζονται και κάνουν λάθη, τρέμουν γιατί διαισθάνονται το τέλος τους που είναι κοντά,ψηλά το κεφάλι πατριώτες,ψηλά τις γροθιές, ψηλά η ελληνική σημαία το απόλυτο σύμβολό μας, νίκη ή θάνατος, ελευθερία ή θάνατος, ζήτω το έθνος.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο βρώμικοι και προδότες είναι, φαίνεται από το πόσο φοβούνται στην όψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

Πηγαίνουν και την καίνε. Δεν πληγώνουν όμως κανένας. Απλά μάς ερεθίζουν και με τη σειρά τους θα ματοώσουν χειρότερα.

Γιατί κύριοι εξάπτεσθε και ωρύεσθε όταν βλέπετε την Γαλανόλευκη;

Τί σας φοβίζει;

Βλέπω να φοβάσθε και όχι να "διαφωνείτε" με τις ιδέες μας.

ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!

ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ !!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕΙ ΝΙΚΑ !!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ !!!!!

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ


http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_4880.html

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ "ΡΙΧΝΕΙ" ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ;

Πως οι Σιωνιστές παρακολουθούν το διαδίκτυο

Η παρακάτω εικόνα είναι το έμβλημα της "Εβραικής Διαδικτυακής Αμυντικής Δύναμης".
Οπως βλέπετε στην κορυφή της εικόνας η οργάνωση αυτή μέσω της ιστοσελίδας "Ηγείται της διαδικτυακής μάχης".

Και ποιά είναι η μάχη της; Η ιστοσελίδα δρά ως κέντρο αναφοράς όλων των "αντισιωνιστικών", "αντισημιτικών" και "αντι-ισραηλινών" ιστοσελίδων του διαδικτύου. Εκεί οι ανα τον κόσμο Εβραίοι κάνουν τις καταγγελίες τους για βίντεο, άρθρα ή και ολόκληρες ιστοσελίδες, οι οποίες ασκούν κριτική στο Ισραήλ και στον Σιωνισμό.

Ενα απο τελευταία τους θύματα είναι πιθανότατα και η ιστοσελίδα http://judicial-inc.biz, όπως λέει και ο ίδιος ο δημιουργός της. Λέει οτι έστειλαν ομαδικά email και κατήγγειλαν το judicial στην εταιρεία GoDaddy όπου φιλοξενείται με αποτέλεσμα η εταιρεία να κλείσει το site.

Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα θα παρατηρήσετε οτι υπάρχει ολόκληρη λίστα με εκατοντάδες βίντεο που έχουν διαγραφή απο το Youtube αφού πρώτα είχαν καταγγελθεί στην ιστοσελίδα και οι χρήστες της είχαν "flagάρει" ομαδικά το βίντεο.

Η ιστοσελίδα ενημερώνει τα μέλη της με ειδήσεις μέσω email, Facebook, YouTube, Twitter, Myspace, Digg, και άλλους δημοφιλής και πολυσύχναστους τόπους του διαδικτύου.

Επικεντρώνει τη δράση της στο Facebook, Myspace, YouTube, Google Earth, και Wikipedia.

Ανώνυμος είπε...

Είναι οι ίδιοι ρουφιάνοι που βγαίνουν και λένε για ανθρώπινα δικαιώματα ενώ στην πράξη λειτουργούν υπόγεια και αρνούνται πάντοτε τον διάλογο.

Φίδια.

Το καλό είναι ότι παρ'όλα τα λεφτά τους δεν στρατολογούν πολύ κόσμο και όσοι στρατολογούνται γρήγορα καταλάβαίνουν τί παίζει και φεύγουν.

Για παράδειγμα το ΚΚΕ. Αν ρωτήσεις θα δεις ότι πάρα πολύς κόσμος ήταν στην ΚΝΕ παλιά όταν ήσαν φοιτητές και σήμερα ακούνε ΚΚΕ και φτύνουν.

Γιατί είναι όλοι τους ψευτοϊδεολόγοι και προδότες και αυτοί οι ίδιοι είναι το αυγό του φιδιού.

"αντιρατσιστές", "αναρχικοί", "κουμμουνιστές", "σοσιαλιστές"....όλοι στο Γουδή.

Ανώνυμος είπε...

EU call for Greece to cut public sector pay
http://www.ft.com/cms/s/0/b257fe8c-0e85-11df-bd79-00144feabdc0.html?nclick_check=1
Tony Barber και Kerin Hope, απεσταλμένοι των «Financial Times» στις Βρυξέλλες και την Αθήνα.

Σε μια προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) να αποτρέψει την περαιτέρω επιδείνωση των δημοσιονομικών της και την αποσταθεροποίηση της ευρωζώνης, αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν συστάσεις στην Ελλάδα να περικόψει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα και να βελτιώσει το φοροεισπρακτικό της μηχανισμό.
Σύμφωνα με το σχέδιο απόφασης της «ευρωπαϊκής επιτροπής» (κομισιόν), την Τετάρτη (3/2/2010) θα συσταθεί στην ελληνική σοσιαλιστική κυβέρνηση «να περικόψει την ονομαστική αξία των μισθών, συμπεριλαμβανομένου εκείνων της κεντρικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλων κρατικών οργανισμών και δημοσίων θεσμικών οργάνων».
Αυτές οι συστάσεις έρχονται, ενώ σε μια συνέντευξή του[http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2010/01/29/04016-20100129ARTFIG00721-francois-fillon-devoile-le-plan-antideficits-.php] στην εφημερίδα «figaro» το Σαββατοκύριακο ο Γάλλος πρωθυπουργός François Fillon αποκάλυψε τα μέτρα που προτίθεται να αναλάβει η γαλλική κυβέρνησή προκειμένου να περικόψει το δημοσιονομικό της έλλειμμα και ενώ η Πορτογαλία προκάλεσε κλυδωνισμούς στις χρηματαγορές αποκαλύπτοντας πως το έλλειμμά της για το 2009 θα είναι ψηλότερο του προβλεπομένου και θα φθάσει στο 9.3% του ΑΕΠ της.
Αφού δέχθηκε τη δημόσια μομφή της κομισιόν, διότι παραποιούσε τα δημοσιονομικά της στοιχεία και απέκρυβε το μέγεθος του ελλείμματός της, η Ελλάδα τώρα πασχίζει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στις χρηματαγορές. Το Σαββατοκύριακο (30 και 31/1) πάντως ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας διαβεβαίωνε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα να απορριφθεί (από την κομισιόν) το "πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξής" της»[http://www.ft.com/cms/s/0/3e7e0e46-bd47-11de-9f6a-00144feab49a.html].
Το Δεκέμβριο το ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2010, που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε ως τον πλέον σφιχτό από την επάνοδο της δημοκρατίας το 1974. Επίσης η Αθήνα υπέβαλε στις Βρυξέλλες προς έγκριση ένα τριετές «πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης» σύμφωνα με το οποίο το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης θα έχει πέσει κάτω από 3% έως το τέλος του 2012, από 12.7% σήμερα.
Οι πολιτικοί ηγέτες της ΕΕ υποδέχτηκαν θετικά την ευρύτητα των μέτρων του ελληνικού προγράμματος, αλλά η κομισιόν και μερικές κυβερνήσεις της ευρωζώνης αμφιβάλλουν αν οι Έλληνες είναι εις θέση να κάνουν όσα πρέπει[http://www.ft.com/cms/s/0/8f082c26-0d1e-11df-a2dc-00144feabdc0,dwp_uuid=2b8f1fea-e570-11de-81b4-00144feab49a.html].

Τώρα αναμένεται πως η κομισιόν θα συστήσει στην Ελλάδα να πατάξει τη φοροδιαφυγή και κατά πάσα πιθανότητα να εισαγάγει ειδικό φόρο σε είδη πολυτελείας.

Οι συστάσεις της κομισιόν θα εγκριθούν από το συμβούλιο των υπουργών οικονομίας της ευρωζώνης και της ΕΕ στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, και η Ελλάδα θα έχει διορία τεσσάρων μηνών να κάνει πράξη τις αποφάσεις. Αν δεν το πράξει, θεωρείται πως τα 15 κράτη-μέλη της ευρωζώνης θα ενεργοποιήσουν τις διατάξεις των συνθηκών της ΕΕ και θα επιβάλλουν κυρώσεις στην Ελλάδα. Από τη δημιουργία του ευρώ, το 1999, δεν έχουν επιβληθεί παρόμοιες κυρώσεις σε καμία χώρα.
Η κομισιόν επίσης προσανατολίζεται στο να αποκτήσει η «eurostat» (η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ) την αρμοδιότητα να αξιολογεί τα στοιχεία των εθνικών στατιστικών αρχών, ιδίως μάλιστα της Ελλάδας, αλλά δεν αναμένεται να υποβληθεί ακόμα συγκεκριμένο νομικό κείμενο για το ζήτημα αυτό.
Πολλές κυβερνήσεις της ΕΕ διατρανώνουν σε όλους τους τόνους πως δεν προτίθενται να παράσχουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αν και είναι παγκοίνως γνωστό στις Βρυξέλλες πως αν η κυβέρνηση των Αθηνών τελικώς υπερκερασθεί από την κρίση, τέτοια βοήθεια θα παρασχεθεί υποχρεωτικά.
Εντωμεταξύ η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την κλιμάκωση των κοινωνικών αντιδράσεων για τα μέτρα λιτότητας που θα λάβει, ενώ ήδη τα συνδικάτα έχουν προγραμματίσει διήμερη απεργία για τις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

[...]

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...