17/2/10

ΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ»

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος" (25-1-1925), η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του διευθυντή αστυνομίας Θεσσαλονίκης Γ Καλοχριστιανάκη, σύμφωνα με τις οποίες «οι ταραχοποιοί κομμουνιστές που εμπλέκονται στο Μακεδονικό ζήτημα (σ.σ: αυτονόμησης της Μακεδονίας) κατά το μεγαλύτερον μέρος τους είναι Εβραίοι...»

http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.
.
Δεν είναι τυχαίο ότι ΩΘΗΣΗ στο κίνημα των Ναζιστών έδωσε η ακατάπαυστη και προκλητική δράση ενός Εβραίου όπως o GEORGE SOROS, που ήταν ομοφυλόφιλος όπως ο Βαλλιανάτος και που είχε ιδρύσει Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως αυτό που ίδρυσε ο Soros και δίνει δουλειά στον Βαλλιανάτο.
Το όνομα αυτού MAGNUS HIRSCHFELD . Μην πάει το μυαλό σας πάλι στο κακό. Είναι ΟΛΑ συμπτώσεις και αντισημιτισμός.

http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το αστείο με το Αντισημιτισμό κατάντησε αηδία. Κανείς δεν μισεί τους Εβραίους. Είναι σαν να βγει κάποιος και να πει ότι οι Έλληνες εφοπλιστές ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τη ναυτιλία και να χαρακτηριστεί ανθέλληνας.
Όποια κριτική γίνεται είναι για τους περιούσιους τραπεζίτες.
Αυτό μας έλειπε να μην μπορούμε να κάνουμε και κριτική.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...