4/2/10

Γ. Παναγιωτόπουλος: Ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται

Δήλωση του Γ. Παναγιωτόπουλου μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

«Σήμερα είναι μια μέρα χαρμολύπης.
Η χαρά μας είναι ότι επανεκλέγεται ένας έντιμος πολιτικός και επιστήθιος φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου στην προεδρεία της Δημοκρατίας.

Η λύπη μας είναι ότι εφαρμόζεται η πιο σκληρή και ανελέητη νεοφιλελεύθερη πολιτική από το 1974 και μετά και μάλιστα χωρίς να φαίνεται διέξοδο στην κρίση.

Δεν φανταζότανε κανένας ότι το “πτωχεύσαμεν” του κ. Καραμανλή θα το πλήρωναν οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι και οι άνεργοι.

Όταν ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται, λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά».
3 Φεβρουαρίου 2010

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διορθώστε στο ορθό ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΗΕROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ !!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ???????
ΓΕΩΡΓΙΕ !!!!!ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!!
ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ????
ΕΜΕΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕ !!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΙΜΙΩΝ!!!!Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!!!!

ETHEROVAMON

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ?????? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???? Θ Α Σ Α Σ Π Α Ρ Ο Υ Μ Ε Μ Ε Τ Ι Σ Π Ε Τ Ρ Ε Σ !!!!!!!
ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ Π Λ Ε Ο Ν .

Ανώνυμος είπε...

.Παναγιωτακόπουλε,

άσε τα λόγια και προχώρα σε πράξεις...

Όσοι ηλίθιοι σας ψήφισαν δεν ψήφισαν:
-Μείωση συντάξεων
-Μείωση μισθών
-Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησσης
-Ελληνοποίηση του κάθε κατσαπλιά που ήρθε με το ζόρι παράνομα στη χώρα ούτε
-Ομοσπονοποίηση της χώρας για να απνεξαρτητοποιηθούν πιο εύκολα τμήματα της επικράτειας.

Σταμάτα το κακό. Έχεις τη δύναμη. Είσαι πλειοψηφία στο κόμμα και με μετρημένες ψήφους και το ξέρεις.

Σταμάτα να αισθάνεσαι απλά ΠΑΣΟΚ και αισθάνσου 'Έλληνας !

Κάνε επανάσταση και μείνε στην ιστορία.

Διάλυσε τη βρώμικη κάστα που κυβερνά. Μπορείς. Θέσε όρους να αποσυρθούν και ο Χάλι-Κράτης και το Λαθρο-νομο-έκτρωμα ! Αλλιώς κάνε το κόμμα μπάχαλο !

Ανώνυμος είπε...

Κολοκύθια τούμπανα ! Ο Παπούλιας κοινό λαμόγιο όπως ΟΛΟΙ όσοι παρέμειναν περί τον Αντρέα ορκίστηκε πως δεν θα εναντιωθεί στη μείωση εθνικής κυριαρχίας ! Η σημερινή κατάντια με την εκχώρηση κυριαρχίας στις Βρυξέλλες για να βγουν λάδι οι κλέφτες βαρύνει το πρακτωροπασόκ κυρίως και μετά τη Νέα Αλητοκρατία και τη δήθεν αριστερά. Τους τραπεζίτες αποθηρίωσαν οι γυφτοπασόκοι από την αρχή, όταν επέβαλαν όλους τους Δημόσιους υπάλληλους να κάνουν ουρές 2 φορές το μήνα στα καταστήματα της εθνικάρας για να πάρουν το μιστό τους, παλιό πουστολαμόγια...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στη συγκέντρωση το Σάββατο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ INDYMEDIA!!!:
Athens IMC FORUM
συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε τα σχόλιά σας | Πίσω στις συζητήσεις
1128721
Ποια τάση των φασιστών οργανώνει την φασιστοπορεία το Σάββατο 6/2?
από σ. αντιναζιστής 10:56μμ, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 11:02μμ, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010)

Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα χαμπάρι...

Επειδή επικρατεί ένα απίστευτο αλαλούμ, και μέσα στην αναμπουμπούλα από τα πολλά μέτωπα με ακροδεξιούς, φασίστες, φιλοναζήδες, εθνικοφασίστες και ανοιχτούς ναζί (είτε μαύρους είτε φαιοκόκκινους) έχω χάσει λίγο τη μπάλα (και νομίζω και άλλοι μαζί μου), να κάνω μια ερώτηξη:

Τη φασιστοσύναξη της 6/2 ποιος την καλεί;

Είναι εθνικοφασίστες του Στόχου;
Είναι της εισοδιστικής στο ΛΑΟΣ τάσης της Χ.Α. με αρχηγό το Ζαφειρό με άξονα τον Ελεύθερο Κόσμο, που παίζει και με χούντα;
Είναι καθαρά Χ.Α.;
Είναι Μ.Κ. - "αυτόνομοι εθνικιστές";
Είναι τίποτα εθνικο-ακροδεξιά κατακάθια από την ελληνορθόδοξη εκκλησιά;
Είναι κάποιος συνδυασμός των παραπάνω;
Είναι και ΝΕΟΣ και ΛΑΟΣ μέσα;


Θα παρακαλούσα να απαντήσει κάποιος σ. που να έχει γνώση του τι παίζει, για να πάρει ο καθένας και τα ανάλογα μέτρα, αν είναι να κατέβει στην αντισυγκέντρωση...




Προσθέστε τα σχόλιά σας
1128723
TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
από Α 10:59μμ, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ, ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ


1128725
παντα παιρνεις μετρα και ποτε δεν πας στο χαλαρο
από - 11:02μμ, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
σε τετοιες περιπτωσεις , ασχετα με το ποιος καλει
μπορει να πας και να δεις 10 διμοιριες ματ..
τα παντα εχεις στο μυαλο σου
δεν εχει σημασια ποιος καλει σημασια εχει οτι οτ καλεσμα ειναι οτι ρατσιστικοτερο εχει βγει ποτε στην Ελλαδα και συγκεντρωση δεν προκειται να κανουνε ακομα και με αλεξιπτωτα να πεσουν στα Προπυλαια.

Ανώνυμος είπε...

Παρέμβαση των "Ανέντακτων Πατριωτών"

http://www.youtube.com/watch?v=90wdUxd6Ies&feature=player_embedded#

Ανώνυμος είπε...

O Παναγιωτόπουλος να πάει να τραβήξει μερικά μπουκέτα σε αυτό το εμετικό σίχαμα τον Μπίστη που ειναι και αυτός στο "εθνικό" (εθνικό και ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣΟΚ δε πάνε μαζι) συμβούλιο του ΠΑΚΙ.ΣΟ.Κ και να αφήσει τις παρλαπίπες. Από λόγια χορτάσαμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ
Hμερομηνία : 04-02-10

Γ. Παπανδρέου: «Πρέπει να κάνουμε την κρίση ευκαιρία»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Ινδό ομόλογό του, ενώ αύριο θα μιλήσει στη Διάσκεψη Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
«Κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος με τις δυσκολίες που περνάει η χώρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «πρέπει να κάνουμε την κρίση ευκαιρία. Σήμερα είναι μια ιστορική ευκαιρία την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε κάνοντας αλλαγές. Και οι αλλαγές αυτές θα γίνουν υπέρ των πολιτών».

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Σαθρή επιχειρηματολογία και υπεκφυγές!

Πριν το 2004 ο κ. Σκανδαλίδης νομιμοποίησε περίπου 800.000 λαθρομετανάστες!
Ακολούθησε ο κ. Παυλόπουλος και με διάφορες μεθόδους νομιμοποίησε άλλους 600.000 λαθρομετανάστες!
Σύνολο 1.400.000 ήδη νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες!!!

- Κάποιος θα μου πει... Γιατί ονοματίζεις αυτούς τους ανθρώπους ως λαθρομετανάστες, αφού ήταν μετανάστες και τώρα είναι ήδη «Έλληνες»;
- Κατ' αρχήν ο Έλληνας γεννιέται, όπως και ο αλβανός, ο πακιστανός κτλ και δεν γίνεται με οποιασδήποτε μορφής γραφειοκρατική πράξη! Οι πολιτικοί είναι αιρετοί κρατικοί λειτουργοί με «ημερομηνία λήξης» συνήθως πολύ σύντομη! Δεν μπορεί κάποιος από δαύτους να πάρει μια απόφαση, όσο κι αν ενεργεί σύννομα, που θα επηρεάζει καταλυτικά τα εκατομμύρια των Ελλήνων για τους επόμενους αιώνες!
- Νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Όλοι τους πέρασαν παράνομα τα Ελληνικά σύνορα διαπράττοντας τεράστιο ποινικό αδίκημα, για το οποίο δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμα στα ελληνικά δικαστήρια!
- Νόμιμοι μετανάστες υπήρξαν οι Έλληνες που προσκλήθηκαν και αφού εξετάστηκαν και ελέχθησαν καταλλήλως, μεταφέρθηκαν με ευθύνη των χωρών που ζητούσαν το εργατικό δυναμικό και τότε ευημερούσαν οικονομικά, για να εργαστούν και να προσφέρουν στην χώρα που τους φιλοξενεί, στον εαυτό τους, την οικογένεια τους και στην πατρίδα τους την Ελλάδα...!
Αυτοί και μόνο αυτοί λέγονται νόμιμοι μετανάστες... όσοι δηλαδή προσκαλούνται, ελέγχονται, εξετάζονται και μετά εργάζονται!!!
Όσοι πηγαίνουν κρυφά κι απρόσκλητοι σε μια χώρα είναι έποικοι και δυνάστες!

Ο αριθμός των 250.000 παιδιών λαθρομεταναστών που ψευδώς ισχυρίζονται, οι συγγραφείς του λαθρονομοσχεδίου, ότι μόνο αυτά θέλουν να ελληνοποιήσουν, προέρχεται από μια στατιστική έρευνα του 2006 (!) σχετική με τα παιδιά λαθρομεταναστών που τότε φοιτούσαν στα ελληνικά σχολεία! Δηλαδή ο αριθμός αυτός που επικαλούνται είναι εντελώς παραπλανητικός και πλασματικός! Στην πραγματικότητα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος, σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη μέτρηση, και μας τον κρύβουν σκόπιμα!

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του τέως αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, φανερώθηκε ότι μετά την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά αυτά (όσα κι αν είναι) των λαθρομεταναστών που προνοεί το λαθρονομοσχέδιο, αυτόματα σημαίνει ότι θα γίνουν Έλληνες και οι γονείς τους... Αυτό όμως μας το κρύβουν επίσης σκόπιμα!
Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον της Γαλλίας, της Γερμανίας και άλλων χωρών, που στο πρόσφατο παρελθόν εξέδωσε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την δικαίωση των εκεί προσφυγόντων γονιών, που ανάγκασε εν τέλει τις κυβερνήσεις να συμμορφωθούν! Το ίδιο θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση, αφού υπάρχει ήδη το προηγούμενο δεδικασμένο!

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο συγκεντρωτικά, έχουμε και λέμε:
1.400.000 είναι ήδη νομιμοποιημένοι.
1.000.000 είναι τουλάχιστον αυτοί που «θα τακτοποιήσει» το νυν λαθρονομοσχέδιο.
2.400.000 δηλαδή συνολικά σε πρώτη φάση…

Αυτά για την αρχή, αφού όπως συνεχώς ακούγεται δημόσια από επίσημα χείλη υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού ότι, «θα κλείσουμε τα σύνορά μας προς την Ευρώπη, πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…»!
Όλη η έννοια μας είναι δηλαδή να μην φύγουν από την Ελλάδα και όχι να πάψουν να εισβάλουν, από τα άμοιρα κι αφύλακτα Ελληνικά σύνορα, που σκοπίμως δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτό! Μένουν μόνο σε ευχολόγια, ότι η Τουρκία δηλαδή κάποια στιγμή (!) θα πρέπει να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που έχει συνυπογράψει, τις σχετικές με την επιστροφή κάποιων λαθρομεταναστών από αυτούς που διακινεί καθημερινά προς την χώρα μας!!!
Μετά την τακτοποίηση της πρώτης φουρνιάς λαθρομεταναστών, θα γίνει σλόγκαν σε όπου γης κατατρεγμένο... «πηγαίντε στο Ελλάντα, θα γίνετε Ευρωπαίοι και θα φάτε με χρυσά κουτάλια...»

Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html#ixzz0edXsHre9

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

επιπλέον της συγκέντρωσης το Σάββατο, προτείνω τη Δευτέρα και την Τρίτη, ημέρες που θα συζητείται στη Βουλή το εθνοκτόνο νομοσχέδιο, να καλέσετε τον κόσμο σε μια ακόμα συγκέντρωση. Νομίζω ότι 100.000 μπορούμε να μαζευτούμε και να πραγματοποιήσουμε ειρηνική διαμαρτυρία για να καταλάβέι ο κος. Σαραγκούσης και οι 'λοιπές προοδευτικές δυνάμεις' ότι κάτι κινείται.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να πει στον κ.Παναγιωτακόπουλο να αφήσει τα μεσοβέζικα πολιτικά σχολιάκια και να πάρει θέσεις.

Να κατέβει με όλον τον κομματικό μηχανισμό που ελέγχει αύριο στη διαδήλωση !

Να βρωντοφωνάξει ότι δεν είναι υπέρ της Ισλαμικής Ομοσπονδίας Ανεξαρτήτων Κρατιδίων του Ελλαδιστάν που προωθεί η κυβέρνηση, αλλά υπέρ μιας ανεξάρτητης Ελληνικής Δημοκρατίας με τα σημερινά της σύνορα χωρίς εκπτώσεις και με τον πληθυσμό της συμπαγή Ελληνικό κατ'αίμα !

Είναι ο μόνος που μπορεί να ανακόψει πραγματικά τη λαίλαπα ! Εμείς μπορεί να φωνάζουμε, αλλά μόνο αυτός μπορεί να απειλήσει την κυβέρνηση με πτώση !

Ας ξεχάσει για λίγο λοιπόν ότι είναι ΠΑΣόκος κι ας νιώσει κι αυτός τις ιστορικές του ευθύνες ως Έλλην ! Τα υπόλοιπα είναι φλυναφήματα για μη σκεπτόμενοςυ πρασινοφρουρούς.

Ανώνυμος είπε...

Να τα αφήση αυτά τα μαιμουδίστικα ο Παναγιωτακόπουλος.
Ο Ιδιος είναι συνυπεύθυνος για αυτό που λέμε σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Στην ιστορία θα καταγραφή και το όνομά του μεταξύ εκείνων των ελεεινών που διαμέλισαν την Ελλάδα.
Αν του εχει μείνει μια σταλιά αξιοπρέπεια, να κινηθή και να συσπειρώση όσες πατριωτικές δυνάμεις εχουν απομείνει στο χώρο του ¨κινήματος¨ για να αποτινάξουμε την συμμορία που μας εχουν βάλει στο σβέρκο.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...