15/2/10

Περί Αλε(βι-ζάτου) μασκαρά, της «ροζ» Συριζο- μορφώσεως και του «ταξικού στόχου»

Ο Αλε(βί-ζατος) καθ΄οδό προς πάρτι μασκέ οθωμανολάγνων συνταγματολόγων


-Tο πολύ Συριζέικο μπούρου μπούρου σε κάνει μορφωμένο σαν τη Δούρου
-Tο πολύ Συριζέικο μπούρου μπούρου σε κάνει μορφωμένο σαν τη Δούρου
-Tο πολύ Συριζέικο μπούρου μπούρου σε κάνει μορφωμένο σαν τη Δούρου
-Tο πολύ Συριζέικο μπούρου μπούρου σε κάνει μορφωμένο σαν τη Δούρου
-Tο πολύ Συριζέικο μπούρου μπούρου σε κάνει μορφωμένο σαν τη Δούρου

Ο «ταξικός στόχος» του Σόρος και της Σαουδικής επιχορήγησης

Απόσπασμα από τον κυριακάτικο Ριζοσπάστη (14-02-2010)

«Οι μετανάστες και οι ντόπιοι εργάτες πρέπει να παλέψουν μαζί για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, των θυμάτων του ιμπεριαλισμού, μα και για τις σύγχρονες διεκδικήσεις τους. Κοινός εχθρός τους είναι η εκμετάλλευση, είναι ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης, που τους στερεί τον αμύθητο πλούτο που παράγουν».

Αυτοί ξεπέρασαν και την Αλ Σαλέχ και το ΤσιριζοΠασοκ

Σπ.Χ

ΥΓ. Να έρθει η «μορφωμένη» επικοινωνιολόγα του Συνασπισμού, στο δελτίο των 11 για σοβαρό διάλογο… και ότι ήθελε προκύψει…αν τολμάει….

ΥΓ2.Να χτίσουν μιναρέ στον Περισσό

6 σχόλια:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

Η ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: "ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - THE DAY AFTER

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)

"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)


http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/01/27/13-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-01-27_13-00.htm#plohghsh_03

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ δεν είναι αφελές και γνωρίζει ότι δεν θα πάρει ούτε μία ψήφο από τους μουσουλμάνους ανατολίτες, αν πολιτογραφηθούν, γιατί ο κομμουνισμός δεν είναι στον πολιτισμό τους.
Ακόμα και η βουλευτής τους Κανέλη είπε σε εκπομπή ότι η λαθρομετανάστευση επιτυγχάνει "την λουμπενοποίηση του προλεταριάτου", δηλ. κατά μετάφραση: την κουρελοποίηση των χαμηλών λαϊκών τάξεων της Ελλάδας (την εξαθλίωσή τους). Η άποψη της κ. Κανέλη είναι εκτός γραμμής ΚΚΕ, αλλά επειδή θέλει μετάφραση λίγοι το πρόσεξαν.
Το μόνο που μένει ως συμπέρασμα είναι ότι το κόμμα έχει κάνει κάποια επωφελή συμφωνία με τη μαφία της λαθομετανάστευσης, που περιλαμβάνει και ξένες δυνάμεις, και γι αυτό έχει την απαράδεκτη στάση που έχει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το αποσπασμα του ριζοσπαστη ειναι ακριβως ο πυρηνας του πως προσεγγιζουν το προβλημα οι ΚΚΕ και συριζα.Και πως εχουν παγιδευτει σε απολυτο ιδεολογικο κενο που εξηγει αυτον τον φανατισμο τους και την υπερθεματιση σε ενισχυση του εποικισμου σε ελλαδα και ευρωπη.

Φταιει ο καπιταλισμος και ντοπιοι και ξενοι εργατες πρεπει να ειναι μαζι υποτιθεται εναντιον της αρχουσας ταξης για να διαλυσουν παλι υποτιθεται τον καπιταλισμο.

ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ
ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

1.Tα συμφεροντα των ελληνων εργατων ειναι εξορισμου ανταγωνιστικα με των αλλοδαπων.δεν ανταγωνιζονται τον λατση για μια θεση εργασιας αλλα τον ανασφαλιστο
αθεμιτο ανταγωνιστη, τον Χασαν.

2.Οι αλλοδαποι εργατες δεν ειναι απλως θυματα του καπιταλισμου,ειναι εργαλεια συγχρονης γεωστρατηγικης του.και η
τυφλη απαιτηση του κκε να νομιμοποιουνται στιφη μαζων στην αγορα εργασιας,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΕΙ,Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΤΤΕΙ.

3. Συναφως,το ΚΚΕ ζητωντας νομιμοποιησεις οποιουδηποτε και οσοδηποτε σε πληθος παραγνωριζει την σημασια των πολιτισμων,των λαικων ταυτοτητων,της ψυχικης ταυτοτητας των λαων με το χωμα που κατοικουν και μετατρεπει την χωρα σε πεδιο κατακερματισμενης και αδυναμης πολυεθνικης εργατικης ταξης εναντιον ενος συμπαγους υπερεθνικου κεφαλαιου.
Εκμηδενιζει ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ τους ελληνες σε ουδετεροφανεις "προλεταριους" χωρις οντολογικη υποσταση, μονο "ταξικη" συνιστωσα τυχαια στο χωρο.

4.Οσους και αν ζητησει το ΚΚΕ να αποκτουν δικαιωματα στην ελλαδα,το μονο που θα επιτυχει ειναι απλα να μετατρεψει αντι για ταξικο σε ολοτελα ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ την υποθεση αυτη για την ελλαδα ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Η "ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ(ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ) ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.

ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ "ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ" ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,ΟΤΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Λ.Χ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΛΠ. ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ.ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΚΕ ΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..

5.Ο Καπιταλισμος κατα το ΚΚΕ ουδολως δεν θα πονεσει απο τις θεσεις του.
ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΤΟΣ(ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ,ΑΤΟΜΙΚΟΣ) ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ.

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ..

6."είναι ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης, που τους στερεί τον αμύθητο πλούτο που παράγουν»."

Το ΚΚΕ θα κανει την ΔΙΕΘΝΗ επανασταση του προλεταριατου πρωτο αυτο στο συγχρονο κοσμο;
Ποτε ομως,πριν η μετα την εξαφανιση-διαλυση της Ελλαδας;Tι ειναι πιο πιθανον απο τα δυο να συμβει πρωτο με αυτην τη πολιτικη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ας ειμαστε ποιο υπευθυνοι απο τις ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 1870,για να κρυβουμε την αδυναμια να σταθουμε καταφατσα με τα πραγματικα δεδομενα της ιστορικης στιγμης.

7.Η λογικη του ΚΚΕ μοιαζει με την εξης συμπεριφορα.

Στον πολεμο ο εχθρος(καπιταλισμος κατα ΚΚΕ) κανει χρηση βιολογικων οπλων (παγκοσμιοποιηση,εισαγωγη εποικων) και μολυνει ενα μερος του στρατευματος(προλεταριοι τριτων χωρων καθυστερημενων ιστορικα).

Το κκε μας λεγει οτι για να ενισχυθει το μετωπο της αμυνας εναντι του εχθρου,δεν πρεπει να μπουν σε καραντινα οι μολυσμενοι απο την διασπορα του ιου (οχι προφανως απο "ρατσισμο",αλλα απο αυτογνωσια οτι διαφορετικα θα μολυνθει και αποδεκατιστει ολο το φιλιο στρατευμα)ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΣΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ! ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ...ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΔΩ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα εργάτη, του έθνους και του ελληνικού λαού.
Το πιο υπάκουο παιδί των καπιταλιστών.
Το νούμερο ένα δεκανίκι του δικομματισμού.
Μια σχολή που βγαίνουν κόμματα, υποκόμματα, στελέχη και τροφοδοτούν το σύστημα.
Αφού δεν έπεισε τον Έλληνα ποτέ και η κοσμοθεωρία του κατέρρευσε διεθνώς βρήκε αλλού προστάτες και χορηγούς!
Παράλληλα και κουτοπόνηρα ελπίζει πως με τη βια και τους λαθρομετανάστες αν συμβεί κοινωνική αναταραχή θα πάρει την εξουσία.