8/2/10

Ούτε φράγκο σε φόρους

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν οι δυνάμεις κατοχής στη Ελλάδα ότι του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει είναι να αντιδράσουμε ακριβώς εκεί που θέλουν να μας εξοντώσουν :
Ούτε φράγκο για φόρους, καμιά ενίσχυση των κατοχικών δυνάμεων στην Ελλάδα, καμία βοήθεια στην κατοχική κυβέρνηση, ολική άρνηση και μποϋκοτάζ στο κατοχικό κράτος !
Τότε να δείτε τι θα κάνουν αυτοί και η Goldman Sachs.

Κολοκοτρώνης Στρ.ε.α.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος τρόπος κατά τη γνώμη μου είναι να τα πάρει στο κρανίο ένας πιλότος μαχητικού και να κάνει καταριψη και να στηθεί ενα θερμό επεισόδιο για να φύγουν οι κουράδες από την ελλαδα.....

αλλιως τα έχουν υπολογιση ολα τα υπόλοιπά ποσοι μπορούν και θα σταματήσουν να πληρώνουν φορους, και δεν εχει λεφτά το τραπεζικό κεφαλαιο να στηρίξει τη κυβερνησει εδω ξεπουλάνε ολόκληρη τη χώρα...


δεν βλέπω άλλη λύσει...

μήπως γινομαι παρανοϊκός...

Ανώνυμος είπε...

Kυβερνήσεις τύπου Σαΐγκόν, τύπου Ιράκ, τύπου Αφγανιστάν μας έχουν φυτέψει και εδώ. Μετά την απόβαση των κατοχικών Αγγλικών στρατευμάτων το Δεκέμβριο του 44 μαζί με τους δωσιλόγους ριμινίτες τέτοιου είδους Δημοκρατία έχουμε.
Τα γελοία ανδρείκελα που παριστάνουν τους Ελληνες δεν τολμούν να ζητήσουν πίσω τα κλεμμένα από Αγγλους και Γερμανούς ούτε να βγάλουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλάαα γυρεύεις αδερφέ! Απλοί υπαλληλίσκοι είναι. Ορντινάτσες του αισχίστου είδους είναι

Ανώνυμος είπε...

Αφού αγνούν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού γαι το μεταναστευτικό (95%), για την κατάντια της οικονομίας μας, τα Εθνικά θέματα, σίγουρα πηγαίνουμε ολοταχώς για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Για άλλη μια φορά θα χυθεί αίμα εξ αιτίας των άθλιων αποστατών - προδοτών που κυβερνούν την Ελλάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι αγαπητοί μου ούτε Επανάσταση βλέπω, ούτε Πραξικόπημα, απλά ραγιαδισμό και αποδοχή της ολικής καταστροφής ως μιας αναπόφευκτης πραγματικότητας.

Ποιος θα αντιδράσει; Οι αστυνομικοί που τους καταξεφτυλίζουν κάθε μέρα και τα δέχονται όλα χωρίς αντιδράσεις, οι στρατιωτικοί που στην πλειοψηφία τους είναι απλά υπαλληλάκια των πολιτικών τους προϊσταμένων ή ο λαός που κοιμάται με τα τσαρούχια;

Όσο για το φίλο που αναφέρθηκε στους Ριμινήτες, φίλε μου δεν είναι ώρα να διχαστούμε και για αυτό και μόνο το λόγο σου λέω απλά ότι πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο τι λες ! Ναι οι Άγγλοι μεθόδευσαν τον εμφύλιο και όλα τα δεινά, αλλά αν θυμάσαι καλά αυτούς που χρηματοδοτούσαν κάτω από το τραπέζι για να γίνει ο εμφύλιος δεν ήταν οι Ρημινίτες ούτε οι ηρωικοί χωροφύλακες του Μακρυγιάννη, τα ΚΚΕΔδια ήταν !!! Και το αναγνώρισε μέχρι κι ο Κύρκος ότι ήταν της Αριστεράς υπαιτιότητα ο διχασμός ! Λοιπόν, ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία όλης της Ευρώπης (Ριμινήτες) καλό είναι να μην τους σπηλώνουμε.

Ας κοιτάξουμε τα σημερινά μας χάλια και ενωμένοι ας αντιδράσουμε.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...