11/2/10

«Κόκκινη» Προπαγάνδα


Τα συνημμένα φυλλάδια του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) προτρέπουν τους Λάθρο-μετανάστες για απεργία στις 10 Φλεβάρη.
Το αξιοσημείωτο του πράγματος είναι ότι στην ελληνική εκδοχή του φυλλαδίου οι λόγοι της απεργίας είναι η άρνηση των μισθωτών να πληρώσουν την κρίση των τραπεζιτών και των αφεντικών (ούτε και εδώ κάνουν λόγω για μετανάστες http://www.edupame.gr/ , http://www.pamehellas.gr/main.php ).

Στην Λαθρο εκδοχή (και δη στην Αγγλική) όμως, πέραν τούτου κύριος λόγος απεργίας είναι και το αίτημα για νομιμοποίηση όλων των (Λαθρο)μεταναστών (legalization of all immigrants who live and work in Greece). Ζητείται η διδασκαλία των παιδιών των (Λαθρο) μεταναστών της γλώσσας, της ιστορίας, των ηθών και των εθίμων της πατρίδας τους από την ελληνική πολιτεία (δηλαδή όχι αφομοίωση αλλά δημιουργία γκέτο) αλλά το φοβερό είναι ότι:

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ!!

(Takes measures to strengthen Frontex and the mechanisms of immigrant's deportation and intimidation)

Η αποκορύφωση είναι ότι κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία και απελάσεις (δηλαδή την εφαρμογή του νόμου -όσον αφορά στις απελάσεις) κατά των (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών που στερούνται των απαιτούμενων εγγράφων ή πιστοποιητικών.

Αν κατάλαβα καλά οι Έλληνες δεν είναι που διπλο-τριπλο κλειδώνονται μέσα στα σπίτια τους;

(Τo stop the terrorist operations and deportations of the undocumented immigrants)

Απ' ότι φαίνεται όμως και στην αγγλική εκδοχή -που οι περισσότεροι Έλληνες μπορούν να διαβάσουν- δεν τα είπαν όλα!

Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να είναι η βουλγαρική εκδοχή στην οποία αν ρίξουμε μια ματιά βρίσκουμε την λέξη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!

Είναι σαφές ότι αν όλα αυτά τα έγραφαν στην ελληνική εκδοχή, οι ΕΛΛΗΝΕΣ
θα τους έπερναν με τις πέτρες!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟ,

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ),

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝΩΤΑΡΙΟΥ (http://www.edupame.gr/node/209 )

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Εις μνήμην τω θυμάτων του Κομμουνισμού, τόσον των κατά καιρούς υπό κομμουνιστων φονευθέντων, όσον και αυτών των κομμουνιστών, οίτινες έπεσαν αγωνιζόμενοι, διότι επιστευσαν και εθυσιάσθησαν δια μιαν αστήρικτον απατηλήν και ανεδαφικήν ιδέαν. Οι πρώτοι είναι μάρτυρες, οι δεύτεροι αξιολύπητοι.

Ελευθέριος Σταυρίδης (από τους οργανωτές της κατάρρευσης του Νοτίου Μικρασιατικού Μετώπου)

Ηλίας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ.ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


"""Σωστό το σχέδιο για μετανάστες

Ικανοποίηση για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης από τον επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Βολές όμως για το άσυλο και τη μεταχείριση των ξένων «E» 11/2


Θετικά βήματα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αναγνώρισε στην κυβέρνηση ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κ. Τόμας Χάμαρμπεργκ, περιγράφοντας παράλληλα με μελανά χρώματα τις συνθήκες παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο ολιγοήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κ. Χάμαρμπεργκ στη χώρα μας συναντήθηκε με μέλη της κυβέρνησης και κοινωνικούς φορείς, προκειμένου να διατυπώσει τις παρατηρήσεις του και να ενημερωθεί για την πρόοδο του ζητήματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες σε εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, ύστερα από συνάντηση είχε με τον Γ. Καμίνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον του σε δύο κυρίως διαστάσεις:το σύστημα χορήγησης ασύλου και στις συνθήκες κράτησης.

Κατάρρευση
Οπως είπε, στο παρελθόν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα προκειμένου να επισημάνει στην προηγούμενη κυβέρνηση τις ενέργειες που θα έπρεπε να γίνουν σχετικά, ωστόσο η έλλειψη ανταπόκρισης ήταν για εκείνον απογοητευτική.

«Εχουμε αναγνωρίσει», σημείωσε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της εισροής μεγάλου αριθμού μεταναστών. Υπήρξαν, ωστόσο, προβλήματα που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν μόνο εξαιτίας του αριθμού τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για πλήρη κατάρρευση του συστήματος ασύλου».

Αναφερόμενος στα σχετικά στατιστικά, ο κ. Χάμαρμπεργκ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα χορηγεί άσυλο στο 0,06% του πληθυσμού των αιτούντων σε σύγκριση με ποσοστό 36% που χορηγείται από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης με αντίστοιχα αυξημένο όγκο αιτήσεων.

«Αυτό δεν βοηθάει τη φήμη της Ελλάδας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη», ήταν το σχόλιό του, ενώ περιέγραψε μια σειρά πρακτικών στη μεταχείριση των μεταναστών, οι οποίες «δεν έχουν καμία σχέση με τα διεθνή πρότυπα».

Ειδικότερα, έκανε λόγο για «άθλιες συνθήκες κράτησης» και τόνισε ότι το να δίνεται στους ανθρώπους που καταφεύγουν στη χώρα μας ζητώντας άσυλο ένα χαρτί που απλώς απαιτεί την επιστροφή τους στη χώρα καταγωγής είναι»όχι μόνο απάνθρωπο αλλά και αναποτελεσματικό».

Ευρωπαϊκά πρότυπα
Αναφερόμενος στο προωθούμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για χορήγηση υπηκοότητας στους μετανάστες, εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε ότι οι υπό συζήτηση διατάξεις φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οπως είπε, η προϋπόθεση των πέντε ετών διαμονής ενός μετανάστη στη χώρα, προκειμένου να ζητήσει χορήγηση υπηκοότητας, συμβαδίζει με την πρακτική των περισσότερων χωρών που έχουν εφαρμόσει ανάλογη πολιτική.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Εθνους», είπε ότι το κλίμα ξενοφοβίας δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο, αλλά αφορά όλη την Ευρώπη.

Παρατήρησε, ωστόσο, ότι στην Ελλάδα έγινε ξενοφοβική προπαγάνδα από ορισμένους πολιτικούς χώρους κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο και εξέφρασε τη γνώμη ότι «αυτό θα πρέπει να το προσέξουν τα κόμματα της Αριστεράς»."""

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=10202908

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, νομίζω ότι το πράγμα παραέγινε με τον Τζέφρυ. ΑΥΤΟ που χρειάζεται άμεσα η πολιτική ζωή (για να μην γίνει σύντομα εξέγερση) είναι μια εξεταστική επιτροπή για το ποιός ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. Τα κακουργήματα αυτά δεν παραγράφονται. Να αφήσουν τις ψευτοεπιτροπές για άσχετα και τελειωμένες υποθέσεις.

Αγωνιστικά από την επαρχία

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία ρε παιδιά ,τόσο καλά το πάνε το αγγλικό οι πακιστανομπαγκλαντεσιανοαλβανοί και δε συμμαζεύεται;
Eκτός από κολύμβηση γνωρίζουν και ξένες γλώσσες; Αμέσως να καλύψουν τις κενές θέσεις στο δημόσιο.

Είναι τρελλοί αυτοί οι κομμουνιστές...

(Που'σαι ρε Οβελίξ)

ΥΓ . Κουίζ .Τι έλεγε ο Μαρξ για την εισβολή των λαθρομεταναστών ;;
O ευρών κερδίζει ταξίδι για δύο στο Πακιστάν ,του Αγίου Βαλεντίνου (άνευ επιστροφής..)

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΩ Μ Η Π Ω Σ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?????????(ΚΑΙ ΟΙ 300)

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΙOΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙΝ
Οι μάσκες έπεσαν. ΠΑΣΟΚ SΥRΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΤΙΕKSΟΥSΙΑΣΤΕS(στη φαντασία τους) ARISTERA υπολείμματα(ANTAΡCIA) ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΝΔ μαζί γιά την αλλαγή πληθυσμού στη χώρα.
Οι κουκουέδες είναι οι πρώτοι που θα το μετανιώσουν, αφού τα κέρδη που θα δούν θα είναι ελάχιστα.
ΥΓ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

εργδημεργ είπε...

Μα, ακριβως οι εργολάβοι του ΚΚΕ ("επαγγελματικα στελέχη", για τους γνωρίζοντες) είναι αυτοι, που πρωτοχρησιμοποίησαν Αλβανους εργάτες... για να τους πληρώνουν λιγότερο!

Καλα να πάθουν οι ημεδαποι οπαδοι του συγκεκριμένου κόμματος, που παραμένουν άνεργοι. Αν πεινάσουν, ας φάνε ιδεολογία.

Υγ: Το ΚΚΕ στην αρχη ήταν κατα των λαθρομεταναστων. Τώρα αντέγραψε τις θέσεις του Σύριζα, μη χάσει ψήφους. (Απο πού ψήφους, αλήθεια; )

Έτσι! Έτσι! Συνεπες και με την ιστορία του (την περίφημη άκαμπτη "γραμμη" του), συνεπες και με τις μαρξιστικες αρχες - οι οποίες διδάσκουν την πολιτικη κωλοτούμπα, ως γνωστον.

Και μετα περιμένει ψήφους απο ψηφοφόρους απηυδισμένους απο τον δικομματισμο!

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τώρα το προεκλογικό κεντρικό σύνθημα του 3ου του μακρύτερου;;
Τι έλεγε ;;

"ΠΑΜΕ"

Πλούταρχος είπε...

Yπάρχει και το γνωστό σύνθημα:

"Το πολύ το Κάππα Κάππα κάνει το παιδί μαλάκα...!" .
Στην προκειμένη περίπτωση η μαλακία αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο...

Πλούταρχος

Ανώνυμος είπε...

Για σας προκαλούν έκπληξη όλα αυτά;
Οι γνωστοί επιδοτούμενοι πράκτορες στον γνωστό τους ρόλο....
Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα όλοι μαζί αγαπητοί Έλληνες όσο η χώρα είναι Ελληνική (η εξουσία ήταν πάντα: συμμορίες από πράκτορες που τώρα είναι και φυλετικά αλλογενείς...)

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...