2/2/10

ΑΝΑΞΙΟΙ!!!! ΝΑ ΞΟΥΡΙΣΤΟΥΝ!!!!.

Οι «ρουφιάνοι» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Βαρθολομαίος(της συναγωγής)- Ιερώνυμος( του περιστυλίου), θα «βρεθούν την Πέμπτη στην Ομόνοια στο πλευρό εκατοντάδων μεταναστών που τρέφονται από τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής στην οδό Σοφοκλέους», για να διαδώσουν το μήνυμα του Ροκφέλερ, «κατά της φτώχειας και της ξενοφοβίας».
Αυτή είναι η απάντηση, του εφιαλτικού διδύμου , στους μητροπολίτες Καλαβρύτων Αμβρόσιο, Θεσσαλονίκης Ανθιμο ,Πειραιώς Σεραφείμ, και Κονίτσης Ανδρέα που υπηρετώντας τον λαό και το Έθνος τάχθηκαν ανοιχτά κατά της παροχής ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες και στη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εφαρμογή στην πράξη της Νεοφιλελεύθερης οικονομίας (ολιγοπώλια) δεν προϋποθέτει μόνο τον παράδοξο εκ πρώτης όψεως θεσμό μιας πολιτικής αυθεντίας, αρκούντως ισχυρής, ικανής να συντρίψει ανελέητα όλα τα εμπόδια που ορθώνουν το δίκαιο, η θρησκεία και τα έθιμα, ώστε να "έρθει στο φως" η Αγορά και να ενοποιηθεί χωρίς σύνορα. Απαιτείται επιπλέον να δοθεί μια πρακτική ύπαρξη στην αντίστοιχη ανθρωπολογική μορφή: τη μορφή του απολύτως "ορθολογικού" ανθρώπου, δηλαδή του εγωϊστή και υπολογιστή, και μ' αυτή την έννοια απαλλαγμένου από τις "προκαταλήψεις", τις "δεισιδαιμονίες" ή τις "αρχαϊκότητες" που δημιουργούν -σύμφωνα με την φιλελεύθερη υπόθεση- όλα τα εμπειρικώς υπάρχοντα είδη συγγένειας, ένταξης και ριζώματος. Όταν ο Ιερώνυμος εκλέχτηκε στην θέση του αρχιεπισκόπου ήταν φανερό ότι η Ιερά σύνοδος επέλεξε έναν ηγέτη χαμηλού προφίλ, που να μην τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Προτιμούμε έναν Αρχιεπίσκοπο πιο κοντά στον Χριστόδουλο από ό,τι στον Ιερώνυμο ως προς την δραστηριότητά του;Εν τέλει, φαίνεται οτι και οι δύο απέτυχαν στην αποστολή τους που είναι η μετεξέλιξη της εκκλησίας από έναν απηρχαιωμένο θρησκευτικό οργανισμό σε έναν φορέα που νοηματοδοτεί την καθημερινή ζωή των πολιτών της χώρας.
Η ανάσταση, ο δεκαπενταύγουστος, ο γάμος, τα βαφτίσια, τα Χριστούγεννα σημασία έχουν όχι για το νόημα της γιορτής και των ακολουθιών που ψάλλονται, αλλά γιατί συνδυάζονται με αργίες, εκδρομές, και πάμπολλες κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές. Δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες παραθρησκευτικές οργανώσεις έχουν ξεφυτρώσει, κυρίως απ’ την Αμερική, που καταφέρνουν όμως μέσω της κοινωνικής επαφής να δίνουν ψυχική ανακούφιση στα μέλη τους…Παρ’όλα τα παραπάνω, η εκκλησία είναι από τους λίγους Ελλαδικούς θεσμούς που παραμένει σοβαρή. Εξακολουθεί να έχει την ικανότητα να αναδεικνύει από τους κόλπους της αξιόλογους ανθρώπους, με μόρφωση και ήθος. Αλλά στον αιώνα που ζούμε τα πράγματα είναι απλά, αν μπορέσει να δώσει αξία και νόημα η εκκλησία στην καθημερινή ύπαρξη των πολιτών θα επιβιώσει, αλλιώς θα σβήσει, όπως έγινε στην Μ.Ανατολή, Αίγυπτο, Συρία, ΗΠΑ κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Για όλους υπάρχει χώρος στην Ελλάδα ακόμα και για τους προδότες στο Γουδή ο χώρος είναι αποκλειστικά δικός τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΤΡΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...