17/2/10

Συνάντηση Jefry-Νετανιάχου

Ένα γεγονός που πέρασε στα βουβά (τυχαία άραγε;) ήταν η (ΙΔΙΩΤΙΚΉ) συνάντηση
Παπανδρέου-Νετανιάου, στην Μόσχα.

Πήγαν, λέει, κατά τύχη, (ο καθένας μόνος του), την ίδια μέρα και ώρα, στο ίδιο εστιατόριο, για να δειπνήσουν, και μια και τόφερε η τύχη, κάθισαν και έφαγαν μαζί.
Αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση, είναι η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ του γεγονότος, από ΟΛΑ τα ΜΜΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σου κάνει εντύπωση, ο Τζέφρυ έχει εβραϊκή ρίζα και κάνει ότι μπορεί για την εξυπηρέτηση των εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα και όχι μόνο. Υπάρχουν όμως πολλοί, μα πάρα πολλοί Έλληνες μαλάκες, εγώ πιστέυω ότι το πσοστό αυτό υπερβαίνει το 90% του συνολικού πληθυσμού, που η μαλακία τους έχει αποβλακώσει και δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα ή τα προφανή να καταλάβουν. Μερίς αυτών δε λόγω αθλίων σκοπιμοτήτων προσποιούνται και επομένως είναι μαλάκες στο τετράγωνο. Επομένως μην περιμένεις πολλά πράγματα από ένα τέτοιο λαό. Το γεγονός και μόνο ότι ο Τζέφρυ είναι πρωθυπουργός με την ψήφο του λαού αποδεικνύει περίτρανα τον παραπάνω ισχυρισμό μου. Αν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να είναι πρωθυπουργός. Θυμηθείτε τι είχε πει ο Πάγκαλος:
∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
«Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.
Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
16 Σεπτεμβρίου 2001

Συμπέρασμα: Η δύναμη του συγκεντρωμένου πλούτου είναι τιτανική μπορεί να κάνει τα πάντα ακόμη και τον Παπανδρεόυ πρωθυπουργό. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Σὲ αὐτὴν τὴν περίστασι ταιριάζει γάντι τὸ ἐξῆς ἀρχαῖο ῥητό: "ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει". Ἢ γιὰ νὰ τὸ παραφράσουμε λίγο ἐξειδικεύοντάς το: "ὁμόφυλος ὁμοφύλῳ ἀεὶ πελάζει"....