10/2/10

Mήνυμα της ΠΑΚ Εκπαιδευτικών για την απεργία

Από την Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών (ΠΑΚ) Εκπαιδευτικών για την σημερινή ημέρα Απεργίας εστάλησαν στα Σχολεία τα κάτωθι:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, χρειάζεται "εκσυγχρονισμός" και στις μεθόδους πάλης.
Η "απεργία" λειτούργησε για διεκδικήσεις "αυξήσεως" μισθών, όταν υπήρχε φιλολαϊκό κυβερνητικό προσωπείο και τους ενδιέφερε το "πολιτικό κόστος". Τώρα έχουμε, αφενός ασύδοτο διεθνικό αφεντικό (τους περιτετμημένους Τραπεζίτες τύπου Goldman Sachs), αφετέρου νέο κυρίαρχο "λαό" (750.000 λαθρομετανάστες και ρωσο-διάφορους ήδη "ελληνοποιηθέντες" επί Σκανδαλίδη, άλλους 750.000 λαθρομετανάστες "ελληνοποιηθέντες" επί Παυλόπουλου, και ανοίγει πλέον η "λεωφόρος" Πακιστανο-Μπαγκλαντεσιανοποίησης της Ελλάδος και των Ελλήνων. Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι ΕΙΚΟΝΙΚΗ (απλώς διεκπεραιώνει καλύτερα το ΣΧΕΔΙΟ αλώσεως), αν δεν συντονίσουμε τον ΑΓΩΝΑ αποτινάξεως του Ζυγού και του Κατακτητή, του Αόρατου (New World Order) και του Ορατού (Δ΄ Ράιχ - Ε.Ε.), με άξονα αναφοράς την Πατρίδα και το Έθνος, μαζί με κάθε Ευρωπαίο πατριώτη, τότε θα καταλήξουμε χειρότερα από την εικόνα της "γελοιογραφίας" που σας επισυνάπτουμε.

Υ.Γ. Ευτυχώς υπάρχει υγιής αντίδραση. Παρακολουθήστε στιγμιότυπα:

Φίλε Γιάννη, αν θέσουμε υπεράνω της Πατρίδος ο καθείς τις "ιδεολογικές" του πεποιθήσεις, τότε διαλυόμεθα ή οδηγούμεθα σε εμφύλιο σπαραγμό (-για να κάνουν Λαϊκή Σοβιετικού τύπου Δημοκρατία το 1944 σφαγιάσθηκε ο Ελληνισμός - ομοίως για να κάνουν Χριστιανική την Ελλάδα τότε, και τώρα για να την κάνουν Πολυπολιτισμική κάτι ανάλογο θα συμβεί).
Εσύ μπορεί να είσαι "άθεος", ο άλλος "ένθεος". Εγώ "αριστερός" αυτός "δεξιός". Ο ένας "χριστιανός" ο άλλος "αρχαιόθρησκος". Σημασία έχει ότι όσοι ακολουθούμε τα Πάτρια Ιδανικά (όσοι έχουμε Ελληνική Ψυχή) θέτουμε πάνω απ' όλα την Ελλάδα (Πατρίδα και Έθνος) στην αξιολογική μας πυραμίδα (Σωκράτης γαρ έφα). Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι η Πατρίς τελεί υπό κατοχήν, ότι οι περιτετμημένοι (ψυχή τε και σώματι) Τραπεζίτες Παγκοσμιοποιητές μας έχουν υποδουλώσει, ότι το Δ΄ Ράιχ (Ε.Ε.) μας στραγγαλίζει την Παραγωγή και τις Εξαγωγές (οικονομικά δια του νομίσματος), ότι οι εντός των τειχών πεμπτοφαλαγγίτες, αρνησιπάτριδες, γραικύλοι, πράκτορες και προδότες κυριαρχούν στην Πολιτική, Δημοσιογραφική, Εκπαιδευτική καθημερινή μας ζωή, αν δεν αντιδράσουμε με κάθε μέσο στην αποεθνοποίηση και τον αφελληνισμό, τότε μας μένει να ξαναπάρουμε τα βουνά. ΑΝΤΑΡΤΕΣ... Δεν μας φταίει ο Μίκης ή ο Άδωνις. Ο καθείς με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του (άνθρωποι είμαστε, όχι θεοί), αρκεί να συμβάλει στο ποθούμενο αυτή την περίοδο. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον Κατακτητή!
Η κριτική ας μετατεθεί για άλλη περίοδο ελευθερίας και δημοκρατίας, που δεν βιώνουμε πλέον. Άλλωστε ο Πατριωτικός χώρος αναζητά Ηγέτη, Μπροστάρη, έστω προσωρινό. Έχεις να συστήσεις κάποιον; Είναι πράγματι δύσκολο. Τον Ηγέτη θα τον αναδείξει ο Πόλεμος, που μάλλον πλησιάζει...
Αναστάσιος Στάμου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καποδίστριας Ιωάννης:"Όταν του είπαν πως πολλοί απ’ όσους τον τριγυρίζανε για να πάρουν αξιώματα, ήταν άνθρωποι ανίκανοι, αποκρίθηκε:
― Δεν πειράζει• από το χώμα που βρίσκεται θα φτειάσουμε και τα τσουκάλια μας".
Γιάννης Bλαχογιάννης, Iστορική Aνθολογία, 1927. 37.