1/2/10

Οι σιωνιστές του Soros- indymedia, λένε κανονικά στη γλώσσα της φυλής τους, τη Θεσσαλονίκη, «ΣΑΛΟΝΙΚΑ» !

Ανάρτηση από το indymedia, για να καταλάβουν, όλοι, ποιοι κρύβονται πίσω από το εν λόγω site, τις κουκούλες, τις κατσαρόλες, και τους εμπρησμούς (...και στα Χανιά)

1126824 Νύχτα Φωτιάς στην Αθήνα και Σαλόνικα 2ο μέρος
από .. 2:08πμ, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 11:57πμ, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010)
θεματικές: Πολιτική Βία/Αντι-βία

«.. 2 μέρες μετά το προχθεσινό μπαράζ σε αθήνα και σαλόνικα η δράση συντρόφων συνεχίζεται...Επίθεση έγινε στην IH Εφορία του Νέου Κόσμου και στο κατάστημα της ALUMIL (του απαχθέντα προέδρου του ΣΕΒ) στην Λ.Βουλιαγμένης καθώς και 1 πολυτελές αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι και αυτοκίνητο του διπλωματικού σώματος στον Ν.Ψυχικό στην θεσσαλονίκη κάηκαν 3 πολυτελή αυτοκίνητα»

Σαλόνικα, η Θεσσαλονίκη, ήρθε και ο «περιούσιος» επενδυτής στην Ηρακλάρα (το εθνικόφρον σωματείο που Ιδρύθηκε το 1908, στην ακόμα «εβραιοκρατούμενη» και «τουρκοκρατούμενη» Θεσσαλονίκη) και οι παπαγάλοι του ΚΕΜΟ λένε ότι «πρέπει να επιστρέψυουν οι Εβραίοι στην «Σαλόνικα», για να ξαναβρεί τον χαμένο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της».

Δελτιο11

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί είχε αναμμένη την τηλεόραση η μάνα μου και έπαιζε στην ΕΤ3 εκείνη την "κυρία" δεν θυμάμαι πώς την λένε η οποία έδειχνε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ρε πήγα να τη σπάσω την τηλεόραση όταν δείχνει σε κοντινό την Βραδινή και κατεβαίνει ο φακός σιγά-σιγά και φτάνει στις φωτογραφίες των τριών Αξιωματικών των Ιμίων. Μόλις λοιπόν κατεβαίνει άλλο λίγο ο φακός και φαίνεται με μεγάλα γράμματα "ΑΘΑΝΑΤΟΙ!" την τραβάει αμέσως και πάει στην επόμενη φυλλάδα και δεν είπε ούτε λέξη το βρωμοθύληκο που μου βγαίνει ντυμένη και στολισμένη με τον ιδρώτα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη κάνουμε θέμα ό,τι γράφει το indymedia. Οίκος ανοχής είναι.

Περνάει ο καθείς αγνώστου ταυτότητος, προελεύσεως και χορηγού να κάνει την ανάγκη του και μετά φεύγει.

Κάτι μεταξύ δημοσίου αποχωριτηρίου και οίκου ανοχής.

Ανώνυμος είπε...

Θελουνε ναχουνε κι εκει τα παζαρια τους

http://avragioz.blogspot.com/2010/02/blog-post_9969.html

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
(όπως αυτή μεταδόθηκε από Indymedia)...
Στο "άρθρο" του στην αρχή αναφέρεται σε αλλοδαπή (έτσι είπε η αστυνομία?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?) και στην συνέχεια ο ίδιος το διορθώνει-βάζοντας σε εισαγωγικά την λέξη Ελληνίδα!


1124629
'' Προς Θεού, δεν είμαστε και ρατσισταί! "

από Ιός Αταξίας 1:05μμ, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 3:09μμ, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010)
e-mail: plousana
θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός \ Μετανάστες/τριες - Πρόσφυγες - Μειονότητες
Για τους μεταναστες/ τριες στην Κατοχή Αγρινίου, τις ρατσιστικές καταγγελίες στο Μεσολόγγι, την δολοφονία μετανάστριας στο Λιγοβίτση Αστακού...






1125810
Διορθωση

από Ιός 3:09μμ, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010
Διόρθωση (28/01/10): Σε σημείο στο κείμενο αναφέρεται η δολοφονία μια μετανάστριας. Η πληροφορία αυτή προήλθε από ανακοίνωση της αστυνομίας που έκαναν λόγω για «αλλοδαπή» και από μαρτυρίες των κυνηγών που εντόπισαν τυχαία το πτώμα. (οι κυνηγοί θεώρησαν πως το πτώμα ανήκει σε «αφρικανίδα» ) Τελικά όμως το πτώμα ανήκει σε «ελληνίδα» που δούλευε σε μπαρ της ευρύτερης περιοχής. Η γυναίκα ήταν 30χρονών, μητέρα 3 παιδιών και έγκυος στο τέταρτο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Τελικά ο δολοφόνος ήταν ΑΛΒΑΝΟΣ και το θύμα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΑΠΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΥΣ
Αν φέρετε το λαθρονομοσχέδιο γιά ιθαγένειες και ψήφο την άλλη εβδομάδα, να ξέρετε ότι δεν θα το αποδεχτούμε ΠΟΤΕ, και είμαστε πολύ περισσότεροι από το ποσοστό που είδα και με έκανε να χαμογελάσω... πάλι.
ΥΓ Το ΠΟΤΕ κε Σκανδαλίδη, Μπίστη κλπ να το βάλετε στο word με χαρακτήρες νούμερο 72.
ΜΟΝΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ