14/2/10

Εεε, μη μας πάρουν και τα κλάματα για τον troktiko ...Σωκράτη.!

http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/troktiko.html

Φτάνει.! Όχι άλλο κάρβουνο.! Όχι άλλα email συμπαράστασης για τον αρχιμπλόκερ troktiko Σωκράτη Γκιόλια.
Δεν πρόκειται να θυσιασθούμε στην ...ποδιά της σκοπιμότητος, αλλά ούτε και πόκειται να μπούμε στο στημένο "μπλοκικό" παιχνίδι με πρωταγωνιστές τα ίδια πάντα πρόσωπα, αλλά με διαφορετικό μεταξύ τους συναίσθημα.
Οι άλλοτε φίλτατοι και νυν άσπονδοι ..."εχθροί" - με επιφύλαξη αυτό και εφόσον δεν πρόκειται περί θεάτρου - κάνουν τα πάντα για να βρίσκονται επί μονίμου βάσεως στην επικαιρότητα, λες και ο κόσμος όλος περιστρέφεται γύρω απ' αυτούς.
Και φυσικά μιλάω για τους Μάκη (τον Εκαλιώτη), Γκιόλια, Θέμο, Παπαγιάννη, ολίγον Κουρή, ολίγον Χατζηνικολάου, ολίγον Ευαγγελάτο, ολίγον Κοντομηνά και λοιπούς παρατρεχάμενους που στεκόντουσαν στην ουρά της ...Ζαχοπουλιάδας για να αρπάξουν έστω κι΄ένα μικρό "κοψίδι" δημοσιότητος.
Απλοί και αγνοί φίλοι bloggers, μην μπαίνετε στο "τρυπάκι" της δήθεν εμφύλιας ..."σύρραξης".
Δεν έχουν ανάγκη της δικής μας συμπαράστασης, γιατί είναι όλοι τους πλοκάμια του ιδίου συστήματος, εξυπηρετώντας από την μεριά του ο καθένας τις δικές τους σκοπιμότητες.
Άλλωστε τί χρεία έχομεν μαρτύρων;
Έκλεισαν ...δήθεν το troktiko και σε μια ώρα το ξανάνοιξαν, ενώ κάποιοι άλλοι blogers "Νάξιοι", "Αθηναίοι", κ.λ.π., ψάχνουν ακόμα για να βρούνε από που τους ήρθε η ...σφαλιάρα.!
Το ..."σοβαρό" και "αξιοπρεπές" blog troktiko, έχει επί καθημερινής βάσεως εξασφαλισμένη την δημοσιότητά του, αφού η Κυρία ...Λαμπήρω του star επί παραδείγματι, επικαλείται μονίμως τις πηγές του ...τρωκτικού στην παρουσίαση των θεμάτων της, ωσάν να πρόκειται περί του Ελληνικού BBC ή CNN.
Απλοί και αγνοί φίλοι bloggers. Μην μπαίνετε ανάμεσα στα λαδωμένα γρανάζια της ίδιας μηχανής. Ρέει μπόλικο το χρήμα που δεν πρόκειται εμείς να το δούμε ούτε καν στον ύπνο μας.
Είμαστε κάποιες χιλιάδες αφανείς bloggers και η κατ' επίφασιν ..."δημοσιογραφική" μηχανή δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ μαζί μας.
Άδικο θα μου πείτε, αλλά τί να κάνουμε;
Αφού και ο ίδιος ο ...ποιητής παραπονιέται: "Μην μας περιφρονάς, μην μας περιφρονάς.! Γράψε βρε ιστορία δυο λόγια και για μας".
Για μένα ο troktikos Σωκράτης είναι ..."απαραίτητος" στην μπλοκόσφαιρα.
Χάρις στις "αποκλειστικές" του πληροφορίες, έμαθα για την μάρκα παγωτού που προτιμάει ο Ομπάμα, την ποσότητα σιλικόνης που προσθέτουν στα βυζιά τους οι TV περσόνες, αλλά και για το μέγεθος και το χρώμα βυζοθήκης της κάθε ...(ντόπιας ή μη) Tσιτσιολίνας.
Μη μου το trokiko & τον Σωκράτη ταράττετε.!
gianniotis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα πέστα γιατί μας έπριξαν το συκώτι με μ@λ@κες!!

¨Αντε μπράβο,λες και δεν έχουμε αλλά προβλήματα!!

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....