5/6/10

Ο Ανθρωπισμός είναι η Βαρβαρότητα

και ο σοσιαληστρισμός και ο νεος-πατριωτισμός και η ανοιχτή κοινωνία...των πολιτών...

Το «ράσο» ,κάλυπτε πάντα κάθε εγκληματία. Το ίδιο και η κουκούλα του «ανθρωπιστή». Άλλωστε στην κορυφή των philanthropist βρίσκονται ο Ροκφέλερ,ο Ρότσιλντ , ο Μπάφετ, και ο Σόρος.

Του Σπύρου Χατζάρα

Να θυμηθούμε ανθρωπιστικές δράσεις:

Υπόθεση απαγωγής παιδιών στο Τσαντ (28/10/2007)
Με προσφορά γλυκών και χρημάτων προσπάθησαν ευρωπαίοι «ανθρωπιστές» να δελεάσουν μικρά παιδιά στο Τσαντ, προκειμένου να τα πείσουν να φύγουν από τα σπίτια τους και να τους ακολουθήσουν.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη ΜΚΟ «Κιβωτός της Ζωής» είχε ως στόχο την παράδοση των παιδιών σε γαλλικές οικογένειες έναντι αμοιβής.
Οι αρχές του Τσαντ έθεσαν υπό κράτηση επτά Ισπανούς λίγο πριν επιβιβαστούν σε αεροσκάφος μαζί με τα παιδιά, και εννέα Γάλλους. Γάλλος διπλωμάτης είχε υποστηρίξει ότι περίπου 300 οικογένειες από τη Γαλλία και το Βέλγιο πλήρωσαν μεταξύ 2.800-6.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Ο «Ανθρωπισμός» στην Αϊτή
10 Αμερικανοί ανθρωπιστές συνελήφθησαν να μεταφέρουν 33 παιδιά χωρίς την άδεια των αρχών .Θα δικαστούν στην Αϊτή με βαριές κατηγορίες
5 Φεβρουαρίου 2010
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι 10 Αμερικανοί που συνελήφθησαν στην Αϊτή να μεταφέρουν 33 παιδιά χωρίς την άδεια των αρχών ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας ανέφερε κατηγορηματικά ότι θα δικαστούν στην Αϊτή και όχι στις ΗΠΑ.
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας της Αϊτής επιβεβαίωσε ότι σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απαγωγή παιδιών, καθώς και για σύσταση συμμορίας.
Μετά την εμφάνισή τους στο δικαστήριο οι Αμερικανοί οδηγήθηκαν σε φυλακή στην πρωτεύουσα της Αϊτής, Πορτ-ο-Πρενς.
Τα παιδιά της Αϊτής που έμειναν ορφανά ή χάθηκαν από τους γονείς τους κατά τον καταστροφικό σεισμό της 12 Ιανουαρίου κινδυνεύουν να πέσουν θύματα εμπόρων παιδιών ή παράνομων υιοθεσιών, δηλώνουν η κυβέρνηση και η UNICEF.
Υπάρχουν φόβοι, ότι αδίστακτοι έμποροι, μπορεί να εκμεταλλευτούν το χάος και την κοινωνική ταραχή που επικράτησε μετά τον σεισμό της 12ης Ιανουαρίου για να βγάλουν απροστάτευτα μικρά παιδιά έξω από τη χώρα, μέσω του αεροδρομίου ή των συνόρων με τη Δομινικανή Δημοκρατία.
Οπότε την προστασία τους ανέλαβαν οι ανθρωπιστές.
«Γίνεται εμπόριο οργάνων παιδιών», δήλωσε ο Αϊτινός πρωθυπουργός Ζαν - Μαξ Μπελρίβ , προσθέτοντας ότι βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η κυβέρνηση της Αϊτής γίνεται εμπόριο οργάνων και όχι μόνο παιδιών, αλλά και ενηλίκων, καθώς τα κυκλώματα αυτά «χρειάζονται όλους τους τύπους οργάνων».
Ανθρωπισμός. Ο πλούσιος συνάνθρωπος χρειάζεται όργανα για μεταμόσχευση.

Στο Νταρφούρ: Σε ασθένειες οφείλεται το 80% των θανάτων .25/01/2010

Σχεδόν το 80% από τους 300.000 θανάτους που προκλήθηκαν από τις ένοπλες συγκρούσεις στο Νταρφούρ του Σουδάν οφείλεται σε ασθένειες, όπως η διάρροια, και όχι στη βία, ανακοίνωσαν Βέλγοι επιστήμονες.Ανάλυση των θανάτων που χρονολογούνται από το 2003, όταν αντάρτες πήραν τα όπλα κατά της κυβέρνησης του Σουδάν, έδειξε ότι μετά από μια αρχική κορύφωση των θανάτων από βία, οι νόσοι που σχετίζονταν με τη διάρροια έγιναν το κύριο αίτιο θανάτου κατά τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις.
Οι ερευνητές δηλώνουν ότι τα αποτελέσματα δείχνουν πως κάθε μείωση της ανθρωπιστικής βοήθειας μπορεί να προκαλέσει έντονη αύξηση των θανάτων, δημιουργώντας «σοβαρές ανησυχίες» για τις συνέπειες της περσινής απέλασης των μελών των ανθρωπιστικών οργανώσεων από το Σουδάν από τον πρόεδρο της χώρας.
Αυτό που δεν είπαν οι ανθρωπιστές είναι ότι για τις «διάρροιες», ευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά, το αγελαδινό γάλα (σκόνη) που μοίραζαν οι ανθρωπιστές και δολοφονούσαν τον κόσμο.
Μόλις τους έδιωξαν το θανατικό σταμάτησε.

Τρομοκρατική οργάνωση με «ανθρωπιστικό» προσωπείο

Στο Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθησαν από την «Ευρωπαική Δύναμη» πέντε άτομα, μέλη του κινήματος των Βαχαμπιτών , ως ύποπτα για σχεδιασμό ένοπλων επιθέσεων και υποκίνηση εθνικού μίσους. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν 120 αστυνομικοί κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων. .Οι συλληφθέντες είναι μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Sincerity», στην έδρα της οποίας και σε άλλες τοποθεσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, στρατιωτικός εξοπλισμός και στρατιωτικές στολές.

Πράκτορες πίσω από την "ανθρωπιστική"μάσκα της ΙΗΗ

Η δράση της ισλαμικής «οργάνωσης αρωγής» ΙΗΗ είναι σαφής. Ενεπλάκη σε σκάνδαλα υποκλοπής της ανθρωπιστικής βοήθειας στο παρελθόν, ενώ από την ιστοσελίδα της ρέει δηλητήριο κατά «ιεραποστόλων που προσπαθούν να εκχριστιανίσουν τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων χρησιμοποιώντας αλκοόλ, ναρκωτικά και γυναίκες» (!!!) Πολλοί την χαρακτηρίζουν οργάνωση χαφιέδων. προβοκατόρων. Στην Τουρκία , τα συνθήματα αλά Ταλιμπάν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη σφαγή στο Mavi Marmara, προκάλεσαν σόκ .Τουρκικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν τους ισχυρισμούς των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, που κατηγορούν την IHH όχι μόνο για ψυχολογική, αλλά και για οικονομική και λογιστική στήριξη προς τη Χαμάς και τα διεθνή δίκτυα τζιχαντιστών.

ΥΓ. Η Χαμάς υπήρξε δημιούργημα της Μοσάντ, για την αποδυνάμωση τότε της Αλ Φατάχ και του Αραφάτ. Μετα ακολούθησαν την «μοίρα» τους. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον γαρ.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ?

Καταγγελία για τη ληστεία στη Νέα Σμύρνη που μπηκαν 4 άτομα από ανοικτή μπαλκονόπορτα

ΠΡΙΝ αλλά και ΚΑΤΑ τη διάρκεια της ληστείας....Κάτοικος ειδοποίησε την Αστυνομία και κανείς δεν ερχόταν
Αξιότιμε κ.Υπουργέ,
Διαμένω στο Άλσος Νέας Σμύρνης και χτες και περί ώρα 00.15 (περίπου), ξημερώματα Πέμπτης 3 Ιουνίου, ευρισκόμενος στο μπαλκόνι μου, (5ος όροφος), αντελήφθην 4 νεαρά άτομα, να κινούνται ύποπτα επί του δρόμου.
Ειδοποίησα με ένα πρώτο τηλεφώνημα την Άμεσο Δράση, για να αποστείλει όχημα προς έλεγχο των υπόπτων, αφήνοντας παράλληλα τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου στην τηλεφωνήτρια.
Με την πάροδο 5 περίπου λεπτών όπως έγραψε στο news24.gr, οι 4 ύποπτοι εισήλθαν στο στεγασμένο (αλλά όχι κλειστό) πάρκινγκ διπλανού ακινήτου, αφήνοντας όμως έναν «τσιλιαδόρο» έμπροσθεν του χώρου.
Τηλεφώνησα και πάλι στην Άμεσο Δράση, ενημερώνοντας ότι οι ύποπτοι προχωρούν ήδη σε παράνομη πράξη, παρακαλώντας (τον τηλεφωνητή, αυτή τη φορά), να βιασθούν, αν θέλουν να τους συλλάβουν επ' αυτοφόρω.
Στη συνέχεια, οι ύποπτοι, αφού φόρεσαν άσπρα («χειρουργικά») γάντια και κουκούλες εξερχόμενοι του διπλανού ακινήτου, σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του δικού μας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) πρώτου ορόφου και εισήλθαν στο διαμέρισμα...
Ακούγοντας κραυγές αγωνίας νεαρών κοριτσιών, μέσα από αυτό, (όπως απεδείχθη, ευρίσκοντο εκεί νεαροί με τις κοπέλες τους), κάλεσα και πάλι την Άμεσο Δράση (ήδη είχε μεσολαβήσει συνολικό διάστημα 15 λεπτών περίπου), αναφέροντας την σοβαρότητα πλέον της κατάστασης, μιας που στο διαμέρισμα υπήρχαν άτομα και, δεδομένου του.....

νεαρού της ηλικίας των παθόντων, αλλά και των δραστών, σκέφτηκα πως η κατάσταση θα μπορούσε να εξελίχθη (όταν «βράζει το αίμα» σε νεαρή ηλικία, οπότε και υπάρχει εν θερμώ αντιμετώπιση κρίσης), είτε σε δολοφονία, είτε σε ομηρία, με δεδομένο ότι η πολυπόθητη Αστυνομική Δύναμη, θα κατέφθανε από λεπτού εις λεπτό!
Η απάντηση του (επίσης) τηλεφωνητού, ήταν «έχουμε ενημερωθεί, φτάνουμε»)...
Ένα και μοναδικό περιπολικό κατέφθασε, με αναμμένο τον φάρο του και με τον συνοδηγό να χρησιμοποιεί τον φακό του, προειδοποιώντας κατ αυτόν τον τρόπο τους πάντες (συμπεριλαμβανομένων και των ληστών)...
Ακούστηκε φωνή από τον «τσιλιαδόρο»: Μαλάκες...Η Αστυνομία!
Και (απ ότι έμαθα), οι ληστές εγκατέλειψαν το διαμέρισμα, πηδώντας από το πίσω μπαλκόνι.
Κατέβηκα από το διαμέρισμά μου και έδωσα περιγραφή των ατόμων στους Αστυνομικούς, μιας και ο εις εξ αυτών ιδιαίτερα, (των ληστών), φορούσε (μέσα στη νύχτα) πορτοκαλί κοντό παντελόνι (σορτς), προτείνοντας να δοθεί σήμα αποκλεισμού της ευρύτερης περιοχής.

Η συνέχεια έχει εν ολίγοις ως εξής:
Οι Αστυνομικοί του περιπολικού, έκαναν όπως έπρεπε τις έρευνές τους στα υπόγεια και στους υπαίθριους χώρους, χωρίς αποτέλεσμα...Άφαντοι οι δράστες, που θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί επ' αυτοφόρω.
Η κατάθεση των παθόντων αναφέρει απ όσο γνωρίζω, πως είχαν αφήσει μισάνοιχτη την μπαλκονόπορτα, απ όπου εισήλθαν οι ληστές, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν με μαχαίρια και (πιθανόν ψεύτικα) περίστροφα, τους είπαν να κοιτάνε προς τον τοίχο, ενώ τους αφαίρεσαν ποσό συνολικά 2.000€ (?) περίπου, καθώς και κινητά τηλέφωνα και τσάντες...

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Θέλω να ρωτήσω και να επιμείνω στα εξής...
1) Γιατί η Ομάδα Δίας, (που θα μπορούσε συντονισμένα να αποκλείσει την περιοχή), απ ότι έχω καταλάβει, δεν λειτουργεί τις νυχτερινές ώρες.
2) Γιατί υπήρξε τόση καθυστέρηση σε μία περίπτωση, όπου με την έγκαιρη-επανειλημμένη- ειδοποίησή μου, θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί οι ληστές.
3) Γιατί το περιπολικό καταφθάνοντας, (και γιατί ΜΟΝΟΝ ένα περιπολικό??), δεν είχε οδηγίες, ότι σε ανάλογες περιπτώσεις (όπου οι κακοποιοί, βρίσκονται ακόμη μέσα στον τόπο του εγκλήματος), δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί τον φάρο του (τη σειρήνα του κλπ κλπ), δίνοντας με αυτό τον τρόπο δυνατότητα προειδοποίησης σ αυτούς (τους κακοποιούς).
4) Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του αποκλεισμού-μπλόκου της περιοχής.

Και να προσθέσω για μια ακόμη φορά, την αγωνία μου, για το πόσο στραβά θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας των εμπλεκομένων, που θα μπορούσαν εύκολα να είχαν συμπλακεί, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

http://news24gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝO (ΝΟΜΙΖΩ) ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ "FREE AMMOCHOSTOS", ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
(ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ANΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ...)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...