12/6/10

Αύξηση των Αλβανών Λαθρο-μεταναστών

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, περιπλέκει τους μεταναστευτικούς δείκτες. Από την μία, υπάρχουν εκείνοι που ζώντας τα τελευταία 15-20 χρόνια στην Ελλάδα ψάχνουν τώρα εργασία στην Αλβανία και από την άλλη το ρέυμα μετανάστευσης από την Αλβανία προς την Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει μειωθεί αλλά σε σχέση με το 2009 παρατηρείται σημαντική αύξηση. Στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν συλληφθεί φέτος 7.889 λαθρομετανάστες αντί των 5.616 το ίδιο διάστημα του 2009. Οι περισσότεροι από αυτούς (4.643) εντοπίστηκαν στην Θεσπρωτία(μπορεί να είναι και τυχαίο και ναμην έχει σχέση με την Τσαμουριά) προερχόμενοι από την Αλβανία. Γενικότερα πάντως ο αριθμός των παρανόμως εισερχομένων στην Ελλάδα παραμένει σχεδόν αμετάβλητος με μείωση 1,2% σε σχέση με το 2009.

Πηγή : http://www.nenanews.eu

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψαξτε το θεμα με τους λαθροπειρατες ταξιτζηδες στις πιατσες λιμενων και αεροδρομιου λχ. ελ. βενιζελος.

τσετσενοι,αλβανοι,γεωργιανοι κλπ,ολοι λαθρομεταναστες χωρις χαρτια παραμονης και εργασιας νομιμης (η με πλαστα) χωιρις διπλωματα,αδειες οδηγησης, πηγαινουν σε μαντρες ταξι και ενοικιαζουν ταξι με την μερα και τα καβαλανε πειρατικα τα βραδυα στις πιατσες
και οποιον παρει ο χαρος.

οι κινδυνοι ατυχηματων αθωων πολλοι απο τους λαθραιους χωρις διπλωματα οδηγησης,η φοροδιαφυγη των λαθρο και των μαντραδων δεδομενη και η απαξιωση του τουρισμου μας δεδομενη απο τα πειρατικα ταξι των λαθρο που κανουν αρπακτες και γδυνουν τον τουριστα και το πορτοφολι του.

τωρα που το μεροκαματο σφιγγει,θα εχουμε ντραβαλα με αυτους που κλεβουν αφορολογητα και ανασφαλιστα και αθεμιτα ανταγωνιζονται το ψωμι του ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε πόλεμο. Ζούμε εποχή εισβολής. Δεν πρόκειται για λαθρομετανάστες. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία της Ελλάδος, πρόκειται για εισβολείς. Για τους γηγενείς υπήκοους αυτής της χώρας είναι πόλεμος. Είναι ένας ακήρυχτος όσο και υπαρκτός πόλεμος. Είναι ένας πόλεμος στο κοινωνικό και το οικονομικό πεδίο. είναι ένας πόλεμος διαρκής για την επιβίωση των Ελλήνων. Ας μην γελιόμαστε. Αυτή η κοινωνική χοάνη, αυτή η ιστορική μήτρα που επέτρεψε στους νεοΈλληνες να συνυπάρξουν ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, με κύρια χαρακτηριστικά την κοινή γλώσσα και την κοινή θρησκεία, αυτή η χώρα που ονομάζεται Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.